Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 21, 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα στις ΗΠΑ: Τον σκότωσαν και του έκοψαν τον αντίχειρα για να μπουν στο banking app

 

Ενας μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι το θύμα ήταν ο «sugar daddy» μιας νεαρής που συνελήφθη για το

Ο αντίχειρας ενός άνδρα που δολοφονήθηκε βίαια στην Ουάσιγκτον κόπηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες του στυγερού εγκλήματος για να του κλέψουν τα χρήματα από την εφαρμογή πληρωμών στο κινητό του (banking app), σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Ο Φέιζιλ Τεκλεμάριαμ, 53 ετών, είχε βρεθέι νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του τον περασμένο Απρίλιο. Είχε πολλά κοψίματα στα πόδια του ενώ έλειπε ο αντίχειρας του δεξιού χεριού του.

Δύο νεαρές, ηλικίας 19 και 22 ετών, συνελήφθησαν, κατηγορούμενες για την δολοφονία του 53χρονου. Ενας μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι το θύμα ήταν ο «sugar daddy» μιας εκ των δύο.


Οι ντετέκτιβ βρήκαν επίσης στοιχεία που υποδηλώνουν ότι είχαν χρησιμοποιηθεί προϊόντα καθαρισμού στον τόπο του εγκλήματος.





Για αρκετές ημέρες, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις δύο ύποπτες και δύο ακόμη άνδρες να πηγαινοέρχονται στο κτίριο όπου έμενε ο Τεκλεμάριαμ. Οι αρχές πιστεύουν ότι χρησιμοποίησαν το κλειδί του για να μπουν στο διαμέρισμά, παίρνοντας πολλά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών συσκευών και ρολογιών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθείεσες χρησιμοποίησαν τον αντίχειρά του για να αποκτήσουν χρήματα από τον λογαριασμό του, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να πληρώσουν Uber, μαριχουάνα και αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί τις συνέλαβαν στις 21 Ιουνίου και 1 Ιουλίου αντίστοιχα, απαγγέλλοντας τους κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου