Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2024

«Με μια αγκαλιά τραγούδια»: Μια βραδιά μελωδίας και πολιτισμού στην Πλατεία Αμφιλοχίας

Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, η Πλατεία Αμφιλοχίας θα γεμίσει μελωδίες και συναισθήματα, καθώς η χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας μας προσκαλεί σε μια μοναδική πολιτιστική βραδιά με τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια». Η εκδήλωση ξεκινά στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο και υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες μουσικές στιγμές σε όλους όσους αγαπούν το καλό τραγούδι.



Η χορωδία, που αποτελείται από μέλη της τοπικής κοινωνίας, έχει επιλέξει ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών, συνδυάζοντας παραδοσιακά κομμάτια με σύγχρονες μελωδίες. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, τα οποία έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην καρδιά κάθε Έλληνα, καθώς και νέες δημιουργίες που θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα έμπνευση και πάθος.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική πολιτιστική βραδιά. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί, να μοιραστούμε στιγμές χαράς και να γιορτάσουμε τη μουσική. Σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Αμφιλοχίας για μια αγκαλιά τραγούδια για μια Βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου