Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 26, 2024

ΟΜΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ μεταξύ Πρετεντέρη και Χαραλαμπόπουλου...

 

Στις φιλοκυβερνητικές απόψεις του Γιάννη Πρετεντέρη, που χθες από τη στήλη του στα Νέα άσκησε κριτική…στα Νέα για την κάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, ενώ μιλά για συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από την κριτική κατά της κυβέρνησης, απάντησε χθες το βράδυ ο διευθυντής του in.gr Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος. Στο άρθρο του, ο τελευταίος αντικρούει σημείο προς σημείο τις απόψεις Πρετεντέρη και τελειώνει ειρωνικά με ένα στίχο του Κώστα Πρετεντέρη.
Στο άρθρο του στα Νέα που έχει τίτλο «Πίσω στα βασικά», ο Γ. Πρετεντέρης υποστηρίζει σε γενικές γραμμές ότι είναι η εκλεγμένη κυβέρνηση που αποφασίζει, ασκώντας κριτική και στην εφημερίδα του, γιατί «αγανακτεί κάποιους η παραδοχή της νομιμότητας των παρακολουθήσεων»:


«Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, η κυβέρνηση είναι εκείνη που κυβερνά στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων, όσο διαθέτει την εμπιστοσύνη του Κοινοβουλίου. Δεν κυβερνά με ρεφενέ, ούτε ‘’με του βοηθού το χέρι’’…Η Δικαιοσύνη από την άλλη είναι εκείνη που αποφασίζει αν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις υποκλοπές, ποιοι φταίνε για τη δολοφονία του Καραϊβάζ ή αν είναι ένοχη η Πισπιρίγκου. Χωρίς να ρωτάει τους περαστικούς».


Στη συνέχεια αναφέρεται σε συμφέροντα αντίθετα με την κυβέρνηση και χρησιμοποιούν διάφορα θέματα για να την πολεμήσουν. Στα θέματα στα οποία αναφέρεται, τα μέσα ενημέρωσης του συγκροτήματος Μαρινάκη έχουν συχνά ασκήσει σκληρή κριτική. Και υπονοεί σαφώς ότι η κριτική γίνεται για λόγους συμφερόντων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου