Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 14, 2024

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απάτησε με κάποιον από το γυμναστήριο και κατέρρευσε – «Δεν είμαι βιολογικός πατέρας της κόρης μου, ένιωσα αηδία»

Το να ανακαλύπτεις ότι το παιδί που μεγαλώνεις και θεωρείς δικό σου, είναι κάποιου άλλου, είναι κάτι που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή ενός άνδρα.
Ένας άνδρας νιώθει επιτακτική την ανάγκη να χωρίσει τη γυναίκα του, τώρα που ανακάλυψε ότι, η τριών ετών κόρη του, δεν είναι βιολογικό του παιδί. 

Ο άνδρας και η γυναίκα του, και οι δύο περίπου τριάντα ετών, είναι παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια.

Πριν από τρία χρόνια, ήρθε στη ζωή η κόρη τους και ο άνδρας ήταν ευτυχισμένος με τον ρόλο του πατέρα.


Η γυναίκα του ήταν άλλος άνθρωπος πριν γεννήσει. Ενώ πολλές γυναίκες μετά τη γέννα μπορεί να βιώσουν μία περίοδο κατάθλιψης ή να απομακρυνθούν από τον σύζυγό τους, εκείνη έγινε ξαφνικά πολύ στοργική και έκανε τα πάντα για να τον ικανοποιήσει.

Έβρισκε πολλούς τρόπους να του δείχνει την αγάπη της και να του κάνει ευχάριστες εκπλήξεις.

“Δεν είχα πάρει τίποτα είδηση”

«Φυσικά, εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα πριν από την εγκυμοσύνη, δεν είχα δει σημάδια απιστίας», λέει χαρακτηριστικά.


«Μπορεί όμως και να μην ήμουν ιδιαίτερα παρατηρητικός», παραδέχεται.


Όλα άλλαξαν όταν, πριν από δύο εβδομάδες, η γυναίκα του αποφάσισε να του μιλήσει. Τότε ήταν που έμαθε ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του. Η γυναίκα του, του ομολόγησε ότι, πριν μείνει έγκυος, είχε μία περιστασιακή σχέση του ενός μήνα μ’ έναν από το γυμναστήριο.


Τελικά, ο τύπος από το γυμναστήριο εξαφανίστηκε και δεν τον ξαναείδε ποτέ. Όλα αυτά, λίγο καιρό πριν ανακαλύψει ότι είναι έγκυος.


Ο άνδρας άρχισε να κλαίει, τα έχασε. Κατέρρευσε.


“Ένιωθα αηδία – Έφυγα το ίδιο βράδυ”

Η γυναίκα του ζητούσε συγγνώμη και προσπαθούσε να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος ένιωθε αηδία και δεν ήθελε ούτε να τον ακουμπάει. Αφού ηρέμησε, μάζεψε τα πράγματά του και πήγε να μείνει σε ξενοδοχείο.


«Εγώ έφευγα και εκείνη μ’ εκλιπαρούσε να μείνω. Μου έλεγε ότι, για το παιδί, είμαι ο μοναδικός πατέρας που έχει γνωρίσει».


«Στο ξενοδοχείο, έκλαψα μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Όταν ξημέρωσε και πήρα το κινητό μου, είδα ότι μου είχε στείλει ένα σωρό μηνύματα. Δεν διάβασα κανένα και έκανα φραγή».  Μετά από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο, μίλησε με τον δικηγόρο και δρομολόγησε το διαζύγιο. Αποφάσισε να κάνει αίτηση, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά με τη γυναίκα αυτή, όσες φορές και αν του ζήτησε συγγνώμη.


Ωστόσο, η μητέρα και η αδελφή του, τον παροτρύνουν να ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση, δηλαδή να μην «εγκαταλείψει» την κόρη, παρόλο που δεν είναι βιολογικό του παιδί.


Τώρα ο άνδρας δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μεγαλώνει αυτό το κορίτσι τρία χρόνια σαν κόρη του αλλά πλέον δεν ξέρει αν αντέχει να βλέπει τη σύζυγό του και να θυμάται την προδοσία της.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου