Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2024

Αμερικανίδα βρέθηκε αποστεωμένη σε δάσος στην Ινδία – Τι έλεγε το σημείωμα που άφησε

Η 50χρονη Αμερικανίδα, Λαλίτα Κάγι Κουμάρ, βρέθηκε σε τραγική κατάσταση σε ζούγκλα της περιοχής Sindhudurg, Μαχαράστρα, Ινδία. Η ανακάλυψή της έγινε το περασμένο Σάββατο από έναν βοσκό, περίπου 450 χιλιόμετρα από το Μουμπάι, ο οποίος άκουσε τις κραυγές της για βοήθεια και ενημέρωσε αμέσως τις αρχές.

Η Κουμάρ, η οποία βρέθηκε δεμένη σε δέντρο, είχε μετακομίσει στην Ινδία πριν από μια δεκαετία για να σπουδάσει γιόγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών στην Indian Express, τα προβλήματα άρχισαν μετά τον γάμο της, ο οποίος εξελίχθηκε σε προβληματική σχέση.

Το δελτίο ταυτότητας της Κουμάρ έδειχνε διεύθυνση στο Ταμίλ Ναντού, ενώ εκείνη διέμενε στη Γκόα τους τελευταίους μήνες, μόλις 18 μίλια από το σημείο όπου βρέθηκε. Η αστυνομία αναζητά τον σύζυγό της για απόπειρα δολοφονίας, καθώς η Κουμάρ τον κατηγορεί ότι την άφησε εκεί δεμένη για να πεθάνει.

Όταν οι διασώστες έφτασαν, βρήκαν την Κουμάρ σε άθλια κατάσταση, ανίκανη να μιλήσει. Ωστόσο, παρέδωσε ένα χειρόγραφο σημείωμα στα αγγλικά, στο οποίο περιέγραφε τις κακουχίες της και κατηγορούσε τον σύζυγό της για την εγκατάλειψη. Στο σημείωμα ανέφερε ότι έπασχε από «ακραία ψύχωση», είχε «κλειδωμένο σαγόνι» και δεν μπορούσε να πιει νερό, ζητώντας τροφή ενδοφλέβια.

Η Κουμάρ δήλωσε ότι ήταν χωρίς φαγητό και νερό για 40 ημέρες, αν και η αστυνομία θεωρεί απίθανο το χρονικό διάστημα αυτό. Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κολλέγιο της Γκόα για ιατρική φροντίδα και θεραπεία. Παρά τη σταθερή φυσική της κατάσταση, πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτότητα και το παρελθόν της Κουμάρ, ενώ συνεργάζεται με την αμερικανική πρεσβεία μέσω του αμερικανικού διαβατηρίου και της ληγμένης βίζας που βρέθηκαν στα υπάρχοντά της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου