Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 02, 2024

Squid Game: To Netflix ανακοίνωσε τη 2η σεζόν της σειράς – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής – Δείτε το πρώτο τρείλερ

 

Σχεδόν τρία χρόνια αφότου το «Squid Game» καθήλωσε το κοινό και έγινε η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix, ο γίγαντας του streaming πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν.
Η πρώτη σεζόν, με μόλις 9 επεισόδια, όχι μόνο έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά συγκέντρωσε και 14 υποψηφιότητες με 6 βραβεία Emmy, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη μη αγγλόφωνη σειρά που προτάθηκε για στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς. Καθώς ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία τη συνέχεια αυτού του «Squid Game», το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν: 26 Δεκεμβρίου.



Σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της σειράς, ο σκηνοθέτης Hwang Dong-hyuk μοιράστηκε όχι μόνο την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά άφησε και υπονοούμενα για το μέλλον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η 3η σεζόν βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η 2η σεζόν υπόσχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς υψηλού… ρίσκου που έκαναν παγκόσμια αίσθηση στην πρώτη σεζόν. Η ιστορία θα συνεχίσει να ακολουθεί τον παίκτη 456, ο οποίος χρησιμοποιεί πλέον τα κέρδη του για να εντοπίσει τους «εγκέφαλους» πίσω από το παιχνίδι.

Η σειρά έγινε γρήγορα ένα πολιτιστικό φαινόμενο, που αγαπήθηκε τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους θεατές, και σημείωσε νέα ρεκόρ τηλεθέασης για το Netflix. Η τεράστια δημοτικότητα της σειράς θα οδηγήσει στην ανάπτυξη πολλών spin-offs, επεκτείνοντας το σύμπαν του «Squid Game».

Καθώς λοιπόν πλησιάζει η 2η σεζόν, η ανυπομονησία κορυφώνεται, υποσχόμενη να προσφέρει το ίδιο συναρπαστικό, αγωνιώδες δράμα που αγάπησαν οι οπαδοί της σειράς.

Οι Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun και Gong Yoo που επιστρέφουν στο καστ θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ θα προστεθούν οι νέες προσθήκες των Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young μεταξύ άλλων. Ο δημιουργός, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς Hwang Dong-hyuk εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον σπόρο που φυτεύτηκε για τη δημιουργία ενός νέου “Squid Game” να μεγαλώνει και να αποδίδει καρπούς μέσα από το τέλος αυτής της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου