Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 14, 2024

Έμαθε την απιστία του συντρόφου της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – «Ανακάλυψα ότι 10 χρόνια είχε άλλη σχέση μπροστά στα μάτια μου»

Η απιστία είναι μια δύσκολη εμπειρία. Ένας σύντροφος που έχει

απατηθεί, έχει προδοθεί, πρέπει να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας του συντρόφου αλλά της εικόνας που είχε για τη σχέση.


Πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις απιστίας στις οποίες ο σύντροφος έβλεπε τα σημάδια που μαρτυρούσαν την προδοσία, αλλά επέλεγε να πιστεύει τον σύντροφό του.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία γυναίκα μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι, ο σύντροφός της ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Η παράλληλη σχέση του ήταν ακριβώς μπροστά στα μάτια της.

 Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι ήταν μαζί με τον σύντροφό της για τέσσερα χρόνια και «πίστευε ότι ήταν ο άνθρωπός της». Στα φετινά της γενέθλια, ο σύντροφός της, υποσχέθηκε να την κάνει «την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη».


Το «παραμύθι» σύντομα θα διαλυόταν, αφού η γυναίκα θα μάθαινε ότι ο σύντροφός της ήταν ήδη αρραβωνιασμένος για 10 χρόνια.


«Είδα τα σημάδια αλλά αποφάσισα να τον πιστέψω»

Το ζευγάρι αποφάσισε ν’ αρραβωνιαστεί και ν’ αγοράσει σπίτι, λίγο καιρό πριν η γυναίκα παρατηρήσει κάποια προειδοποιητικά σημάδια.

Όπως εξηγεί, ο άνδρας είχε αρχίσει να γίνεται περίεργος. Έλεγε ότι επισκέπτεται συγγενείς του ή ότι η μητέρα του δεν είναι καλά. Τώρα η γυναίκα λέει ότι αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι αλλά τότε είχε αποφασίσει να τον πιστέψει.


Το ζευγάρι είχε αρχίσει να σχεδιάζει το κοινό του μέλλον, έψαχναν ημερομηνία για τον γάμο τους και σκόπευαν ν’ ανοίξουν κοινό τραπεζικό λογαριασμό για ν’ αποταμιεύσουν χρήματα.


Η γυναίκα εξηγεί ότι αυτή ήταν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος. Περνούσαν μαζί τον περισσότερο χρόνο τους. Κάποια στιγμή ήρθε μια ειδοποίηση από την εφορία ότι ο άνδρας έχει δηλωμένα λάθος μέλη της οικογένειάς του.


Η γυναίκα αποφάσισε να το ψάξει και ανακάλυψε ότι σ’ ένα από τα σπίτια της οικογένειάς του, έμενε μια γυναίκα για την οποία δεν ήξερε απολύτως τίποτα.


Ενημέρωσε τον σύντροφό της και ζήτησε εξηγήσεις. Όταν δεν πήρε απαντήσεις και στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρήκε φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της με μια άλλη γυναίκα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην άλλη γυναίκα εκείνη επιβεβαίωσε τον χειρότερο εφιάλτη. Ο αρραβωνιαστικός της ήταν ζευγάρι με αυτή την γυναίκα και μάλιστα για πολλά χρόνια.


Η άλλη γυναίκα αποκάλυψε ότι ο άνδρας της είχε πει ότι εκείνη ήταν «διαταραγμένη γυναίκα», που είχε εμμονή μαζί του. Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη, η γυναίκα δεν ήξερε πως να προχωρήσει στη ζωή της. Δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον σύντροφό της και κατάλαβε ότι τελικά αποφάσισε να μείνει με την άλλη γυναίκα.


«Αυτό είναι παράνοια»

Η ανάρτηση της γυναίκας έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας άναυδους εκατοντάδες αναγνώστες. Ένας, σχολίασε: «Γιατί σου έκανε πρόταση, από τη στιγμή που δεν υπήρχε λόγος να κάνει τίποτε απ’ όλα αυτά».


Κάποιος αναγνώστης σχολίασε: «Πού βρίσκουν τον χρόνο για να τα κάνουν όλα αυτά;». «Αυτό θα έπρεπε να θεωρείται έγκλημα. Λυπάμαι ειλικρινά που σου συνέβη κάτι τέτοιο», έγραψε μια αναγνώστρια.


Ένας αναγνώστης έγραψε: «Αυτό είναι παράνοια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν διπλή ζωή! Λυπάμαι πολύ που τα περνάς αυτά. Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και να είσαι ευχαριστημένη που τουλάχιστον δεν κράτησε περισσότερο!»


«Πώς βρίσκουν χρόνο να το κάνουν αυτό οι άνδρες;», έγραψε μια αναγνώστρια. Ενώ, ένας άλλος, αναρωτήθηκε: «Είναι απίστευτο, πως γίνεται κάποιος να έχει διπλή ζωή και να την κρατάει κρυφή για τόσο καιρό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου