Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2024

Έχει παράνομη σχέση με τον άνδρα της φίλης της εδώ και 19 χρόνια – «Έχω βαρεθεί να βάζει τα παιδιά του πάνω από εμένα»

Μία γυναίκα εξηγεί ότι, μετά από 20 χρόνια σχέσης με τον άνδρα της φίλης

της,  έχει κουραστεί να έρχεται δεύτερη μετά τα παιδιά του. Τώρα του ζητάει ν’ αφήσει τη γυναίκα του και να έχει την ίδια προτεραιότητα.


Η γυναίκα έχει σχέση με τον άνδρα της άλλοτε φίλης της, επί 19χρονια. Πλέον, θεωρεί ότι αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ν’ αφήσει τη γυναίκα του και να μείνει μαζί της.

 Η Carla, η αγανακτισμένη γυναίκα, εξήγησε την κατάστασή της σ’ ένα podcast με τίτλο SiriusXM’s It’s Me, Tinx.

Όπως εξηγεί, ο μακροχρόνιος και περίπλοκος δεσμός της, έφερε στη ζωή την -17 ετών σήμερα- κόρη της.


Σύμφωνα με την Carla, το ήδη μπερδεμένο σχήμα, γίνεται ακόμη χειρότερο, αν αναλογιστούμε ότι με τη γυναίκα του εραστή της, ήταν φίλες «για κάποιο διάστημα».


Η Carla παραδέχεται ότι κατά κάποιον τρόπο έχει ευθύνη για την κατάσταση, τονίζει όμως ότι ούτε η γυναίκα του εραστή της «θέλει να βοηθήσει».

Η απατημένη σύζυγος, αναφέρει η Carla, γνωρίζει τα πάντα για τον μακροχρόνιο δεσμό τους – όπως και για την έφηβη κόρη της, η οποία εξακολουθεί να μην έχει ιδέα ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.


Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον δεσμό της, η Carla εξηγεί: «Τον αγαπώ και είμαι σίγουρη ότι και εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί μου. Το σεξ είναι καταπληκτικό, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον,  ξέρουμε τα πιο κρυφά μυστικά ο ένας του άλλου, είναι όλα υπέροχα. Όμως, είναι παντρεμένος. Και όχι μαζί μου, αυτό είναι το πρόβλημα».


«Δεν πάει άλλο»

Όπως εξηγεί η Carla, το παράνομο ζευγάρι καβγαδίζει επειδή ο άνδρας δίνει προτεραιότητα στα παιδιά του, ενώ, όπως δηλώνει, πρώτο του μέλημα θα έπρεπε να είναι αυτή.


Τα παιδιά της Carla μεγάλωσαν πιστεύοντας ότι, εκείνη και ο άνδρας της συμφώνησαν να μείνουν χωριστά:


«Έχουμε μαλώσει και, έχουμε χωρίσει μερικές φορές, ακριβώς για τον λόγο αυτό. Βαρέθηκα να περιμένω, να με παραμελεί, να βάζει πάνω από εμένα τα παιδιά του»


Η ερωτευμένη Carla έχει θυμώσει με τη συμπεριφορά της συζύγου του εραστή της. Είναι βέβαιη πως παραμένει στον γάμο της, που μοιάζει με «εμπόλεμη» ζώνη, μόνο και μόνο από πείσμα.


«Τον κρατάει μόνο και μόνο για να μην μου τον παραχωρήσει!», ξεσπά.


Η Carla λέει ότι ο αγαπημένος της, επανειλημμένως της υποσχόταν ότι θα αφήσει τη γυναίκα του, όμως δεν το έκανε ποτέ. Τώρα έχει αρχίσει να τον πιέζει να «κάνει αυτό που πρέπει».


«Ακόμη περιμένω»

Ο οικοδεσπότης του podcast την άκουγε έκπληκτος, και η Carla συνέχισε: «Το έχουμε κουβεντιάσει και, μία στο τόσο, μου λέει ότι θα κάνει αυτό που πρέπει, αλλά ακόμη περιμένω».


Η συμβουλή του οικοδεσπότη, ήταν να πει στην Carla να κόψει επαφή και να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή, με κάποιον άλλον, ο οποίος να είναι πρόθυμος να την έχει προτεραιότητα στη ζωή του. «Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως πρέπει ν’ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Εσύ πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου προτεραιότητα».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου