Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2024

Θεσσαλονίκη: 38χρονος προσπάθησε να μπουκάρει με μαχαίρι στο σπίτι της πρώην συντρόφου του – «Ζω πραγματικά έναν εφιάλτη»

Στιγμές τρόμου φέρεται να έζησε μία γυναίκα, καθώς σύμφωνα με την

καταγγελία της, ο 38χρονος πρώην σύντροφός της επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, κρατώντας ένα μαχαίρι.


Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο 38χρονος έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί η γυναίκα και προσπάθησε να μπει μέσα, προκαλώντας φθορές στην πόρτα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τότε, οι γείτονες βγήκαν από τα σπίτια τους προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και πάτησε το panic button. Ο δράστης, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να εισέλθει στην πολυκατοικία άρχισε να πετάει τούβλα και πέτρες στο αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του.

«Είναι η τρίτη φορά που τον καταγγέλλω, ζω πραγματικά έναν εφιάλτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα ενώπιον των Αρχών.


Η Αστυνομία κατέφτασε στο σημείο και τον συνέλαβε, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στις δικαστικές Αρχές, όπου και καταδικάστηκε σε 29 μήνες φυλάκιση.


Σημειώνεται πως μέσα στο σπίτι εκείνη την στιγμή, βρίσκονταν και τα δύο παιδιά της γυναίκας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου