Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2024

Φρίκη και αποτροπιασμός: Γυναίκα προσπάθησε να κόψει το μόριο του συντρόφου της γιατί δεν είχε… ερωτική διάθεση


Συγκλονίζει περιστατικό ωμής βίας στη Βραζιλία, όπου 48χρονη γυναίκα

προσπάθησε να κόψει το μόριο του συντρόφου της.

Το σπάνιο περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή (15/9) στην πόλη Κακοάλ, στα βόρεια της χώρας. 

Δεν είχε στύση

Κατά τη σύλληψή της, η 48χρονη γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πήγε να κόψει το μόριο του συντρόφου της με μαχαίρι, γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει τη στύση του κατά την σεξουαλική επαφή.

Όπως είπε, ώρες πριν την συνουσία και οι δύο είχαν καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως είπε, όταν διαπίστωσε ότι ο 51χρονος άνδρας δεν μπορούσε να… ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι από το συρτάρι και με αυτό αποπειράθηκε να κόψει το μόριό του.

ΜΑΧΑΙΡΙ
Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε

Μετά το περιστατικό, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, ο άνδρας βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι κοινού τους φίλου. Το ευτύχημα είναι, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ότι το μόριο του άνδρα δεν ακρωτηριάστηκε, αλλά υπέστη βαθύ τραύμα.

Προς το παρόν, η δράστης κρατείται σε φυλακές, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Του το έκοψε με ξυράφι και το πέταξε στη λεκάνη

Υπενθυμίζεται ότι tον Μάιο, δικαστήριο στη νοτιοανατολική πόλη Ατιμπάγια καταδίκασε την Ντέιν Ντο Σάντος σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών επειδή έκοψε το πέος του 39χρονου συζύγου της, Ζιλμπέρτο Ντε Ολιβέιρα, το πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Η 34χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία έχει μια κόρη με τον ντε Ολιβέιρα, αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΖΕΥΓΑΡΙ
Η Ντο Σάντος και ο Ντε Ολιβέιρα

Η Ντο Σάντος, μητέρα τριών παιδιών, φέρεται να έπιασε τον σύζυγό της να κάνει σεξ με την 15χρονη ανιψιά της, την ημέρα των γενεθλίων της και μετά από δέκα ημέρες έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της. Την ώρα που είχε ερωτική επαφή με το θύμα, του έδεσε τα χέρια στο «κεφάλι» του κρεβατιού και έκοψε με ξυράφι το μόριό του. Στη συνέχεια τράβηξε φωτογραφία του κομμένου μορίου και την έστειλε σε ομαδική συζήτηση όπου ήταν μέσα όλη η οικογένειά τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ντε Ολιβέιρα μετά το περιστατικό έστειλε επιστολή στη σύζυγό του με την οποία της ζητούσε μια «δεύτερη ευκαιρία», τονίζοντας ότι «όλα ξεκίνησαν από δικό του λάθος«.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου