Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 05, 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί έμεινε αξύριστος στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του μετά το καλοκαίρι

Την άγρια όψη του «φόρεσε» σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο οποίος στην

πρώτη του, μετά το καλοκαίρι, επίσημη εμφάνιση με βάση τα βασιλικά του καθήκοντα, ήταν αξύριστος, προκαλώντας σχόλια από τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία σημειώνουν ότι το γεγονός δεν μπορεί να είναι τυχαίο.


Προφανώς ο Ουίλιαμ αποφάσισε να υιοθετήσει το αξύριστο «look» μετά τα πολύ θετικά σχόλια που αποκόμισε, όταν εμφανίστηκε ξανά αξύριστος με την Μέγκαν Μαρκλ για να ενισχύσουν την ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας.

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 42 ετών, αφιέρωσε την πρώτη του, μετά το καλοκαίρι, υποχρέωση σε έναν από τους πιο αγαπημένους του σκοπούς, καθώς επισκέφθηκε την έκθεση αστέγων, το Homelessness: Saatchi Gallery στο Τσέλσι του Λονδίνου. Η έκθεση έχει ως στόχο να ζωντανέψει το εύρος και την πολυπλοκότητα της έλλειψης στέγης και έχει ως στόχο να βοηθήσει το κοινό να ασχοληθεί και να κατανοήσει καλύτερα τις ιστορίες όσων έχουν μείνει άστεγοι.

Εκεί, ο διάδοχος του θρόνου συναντήθηκε με καλλιτέχνες που συνεισέφεραν νέα έργα για την έκθεση, καθώς και με άτομα με ζωντανή εμπειρία που ενέπνευσαν κάποια από τα έργα τέχνης.

Πολλοί βασιλικοί θαυμαστές χάρηκαν όταν είδαν τον Ουίλιαμ αξύριστο. Τα διάσημα βασιλικά γένια επέστρεψαν, κάτι που οι θαυμαστές λαχταρούσαν, καθώς το λάτρεψαν όταν το είδαν για πρώτη φορά σε ένα βίντεο, με το οποίο ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ευχήθηκαν καλή τύχη στην ομάδα αθλητών της Βρετανίας, που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο μήνα.

Παρά την άγρια εμφάνισή του, ο Γουίλιαμ εξακολουθούσε να είναι κομψά ντυμένος με επίσημο μπλε κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο. Εικονίζεται σε βαθιά σκέψη καθώς παρατηρεί την έκθεση, στην οποία τον υποδέχθηκε ο διευθυντής της γκαλερί Saatchi, Paul Foster.

Τον περασμένο μήνα, οι βασιλικοί θαυμαστές έμειναν ενθουσιασμένοι όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε μαζί με την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να στείλουν μήνυμα στους αθλητές της ομάδας της Βρετανίας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν γρήγορα από ενθουσιασμένα μηνύματα που επαινούσαν το ζευγάρι – με πολλούς να έχουν εντυπωσιαστεί αρκετά από την “άγρια” εμφάνιση του Γουίλιαμ. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Εσείς (η Κέιτ και ο Γουίλ) είστε και οι δύο καταπληκτικοί!!! Λατρεύω το άγριο του Will και με την  Catherine είστε εκπληκτικοί!» Ένας χρήστης είπε απλώς ότι ήταν “υπέροχο να βλέπουμε ξανά την Catherine και τον William”. Στο σύντομο κλιπ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στεκόταν στο πλευρό της στο βίντεο του Instagram και είχε μια ασυνήθιστα άγρια εμφάνιση, με αξύριστο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου