Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2024

Αποφάσισε να απατήσει τον σύζυγό της – «Προσπαθούσα να τον κάνω να με θέλει αλλά έβρισκε δικαιολογίες για να με αποφεύγει»

Μια γυναίκα εξηγεί πώς αντέδρασε μετά από χρόνια ανύπαρκτης σεξουαλικής ζωής στον γάμο της. Η γυναίκα εξήγησε ότι έκανε περιστασιακές σχέσεις με άνδρες που γνώριζε από το διαδίκτυο, αφού ο σύζυγός της δεν ήθελε να κάνουν σεξ.

Σε ανάρτησή της στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, η γυναίκα ανέφερε κάποιες από τις πιο συχνές δικαιολογίες που άκουγε από τον άνδρα της για να μην κάνουν σεξ. Η γυναίκα σημείωσε ότι, με τον άνδρα της έχουν 17 χρόνια διαφορά ηλικίας και είναι παντρεμένοι για περίπου 30 χρόνια.

Σημειώνει πως, προτού να παντρευτεί, είχε κάνει σεξ μόνο με έναν ακόμη άνδρα και εξηγεί ότι το σεξ ήταν ανέκαθεν «μήλον της έριδος» στη σχέση τους. «Πάντα είχε χαμηλή λίμπιντο, και πριν από έξι χρόνια, σταματήσαμε εντελώς να κάνουμε σεξ», λέει η γυναίκα. «Τρία χρόνια πριν σταματήσουμε εντελώς, κάναμε σεξ περίπου έξι φορές τον χρόνο».
 «Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά μάταια»

«Είχα δοκιμάσει τα πάντα για να τον δελεάσω αλλά μάταια». «Έβρισκε πάντα ένα εκατομμύριο δικαιολογίες. Η αγαπημένη μου: με πονάνε τα μάτια».


Μετά από τόσες άκαρπες προσπάθειες και συμβουλευτική γάμου, το ζευγάρι έμεινε εγκλωβισμένο στον αδιέξοδο γάμο του. Η χρήστης του Reddit, εξήγησε πως αξιοποίησε το ευέλικτο ωράριο εργασίας της για να διευκολύνει τις εξωσυζυγικές της σχέσεις.

«Ανέβαζα μια διαφήμιση ή ένα προφίλ και γέμιζε από αιτήματα και απαντήσεις», σημειώνει. «Διάλεγα ποιος μου άρεσε, απαντούσα σε μερικούς, μιλούσαμε για μερικές ημέρες και αν ήθελα, συναντιόμασταν για καφέ».

Αν η πρώτη συνάντηση πήγαινε καλά, η γυναίκα λέει ότι, στη συνέχεια, πήγαινε για ένα “test drive” στο πιο κοντινό ξενοδοχείο.


«Η ίντριγκα που ένιωθα ήταν απίστευτη, επιτέλους, για πρώτη φορά μέσα σε πέντε ή επτά χρόνια, ένιωθα ότι κάποιος με ποθεί, ένιωθα την ένταση του παιχνιδιού, τόσο στη συνάντηση όσο και στο ξενοδοχείο».


Παρά τον ενθουσιασμό που ένιωθε, η γυναίκα αποκάλυψε ότι έβλεπε τους άνδρες σαν εργαλεία, ενώ απέκλειε σκόπιμα εκείνους για τους οποίους θα μπορούσε να νιώσει κάτι πιο ουσιαστικό. «Είχα τόσο θυμό που με απέρριπτε ο άνδρας μου και, απατώντας τον ένιωθα ότι κέρδιζα ξανά τη ζωή μου. Ένιωθα ποθητή και αυτό έδινε τροφή στο εγώ μου. Είχα τον πλήρη έλεγχο».


Τελικά, η γυναίκα άρχισε να νιώθει τύψεις, γράφοντας ότι σκεφτόταν την επίπτωση που μπορεί να είχε αν το μάθαινε ο άνδρας της ή οι γυναίκες των ανδρών με τους οποίους πήγαινε. Τις εξωσυζυγικές σχέσεις της, τις χαρακτήρισε ως «αξιοθρήνητες» και αποφάσισε να σταματήσει την απιστία.


«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να σταματήσω»

«Δεν είπα ποτέ τίποτα στον άνδρα μου, όμως υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι στο εξής θα είμαι πιστή και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», σημειώνει.


«Αρχίσαμε να προσπαθούμε να φτιάξουμε τη σεξουαλική μας ζωή και προσπαθώ να τον εκτιμώ και να είμαι ευγνώμων για όσα κάνει για εμένα και για τον γιο μας».


Τέσσερα σημάδια της απιστίας

Ο ιδιωτικός ερευνητής Aaron Bond αποκαλύπτει τέσσερα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας ίσως σας απατά


Παίρνουν παντού μαζί τους το τηλέφωνο. Στις στενές συντροφικές σχέσεις, οι σύντροφοι ξέρουν ο ένας τον κωδικό του άλλου. Αν αλλάξουν οι συνήθειες και οι συμπεριφορές γύρω από το τηλέφωνο, κάτι δεν πάει καλά.  Ο Aaron εξηγεί: «Αν ο σύντροφος αλλάξει κωδικό ή αν αρχίσει να παίρνει το τηλέφωνο όπου και αν πηγαίνει, αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να σας απατά». Παρατηρήστε πως αφήνουν το τηλέφωνο όταν δεν το χρησιμοποιούν. Αν το αφήνουν με την οθόνη προς τα κάτω, ίσως να κρύβουν κάτι.

Σας μιλούν λιγότερο για την ημέρα τους. Ένας άπιστος σύντροφος μπορεί ν’ αρχίσει να σας αποφεύγει, είτε επειδή νιώθει τύψεις, ή επειδή είναι ευκολότερο να αποφύγουν να σας πουν ψέματα. Αν νιώσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να σας αποφεύγει και δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα μαζί σας, αν έχει σταματήσει να σας μιλάει για την ημέρα του, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Οι σύντροφοι που απιστούν, αποφεύγουν να μιλούν για την ημέρα τους, ή μιλούν λιγότερο, επειδή είναι δύσκολο να χειριστείς την απιστία. Είναι αδύνατον να θυμάσαι τόσα ψέματα και μπορεί κάποια στιγμή να σε πιάσουν, εξηγεί ο Aaron.

Αλλαγές στη σεξουαλική διάθεση. Η λίμπιντο του συντρόφου μπορεί ν’ αλλάξει για πολλούς λόγους, άρα αυτό δεν είναι πολύ αξιόπιστο σημάδι της απιστίας, μπορεί όμως να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.  Σύμφωνα με τον Aaron: «Οι άπιστοι δεν κάνουν πολύ σεξ στο σπίτι, επειδή έχουν άλλον ερωμένη / εραστή, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου κάνουν σεξ επειδή αισθάνονται τύψεις και χρησιμοποιούν το σεξ ως τρόπο να κρύψουν την απιστία. Μπορεί επίσης, να παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να κάνει καινούργια πράγματα στο σεξ, τα οποία δεν έκανε πριν».

Γίνονται αρνητικοί προς τον / τη σύντροφο: Ξέρουν ότι η απιστία είναι λάθος, και επειδή εκείνοι νιώθουν καλά, προκαλείται ένταση και άγχος που πρέπει να δικαιολογήσουν. Διοχετεύουν στον σύντροφο την ένταση από τη σύγκρουση που βιώνουν. Ίσως προσπαθήσουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι εσείς είστε το πρόβλημα και ίσως αρχίσουν να σας ασκούν κριτική, από το πουθενά. Από ασήμαντες αφορμές, όπως το ότι δεν βγάλατε τον σκύλο βόλτα ή ότι δεν πλύνατε τα πιάτα, θα κάνουν ολόκληρο ζήτημα. Αν δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι μπορεί να σας απατούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου