Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 27, 2024

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν


 Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε το «Υγεία», όπου νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.


Στο ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) αναφέρονται τα εξής:


«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θέλουν να υποχωρήσει το αιμάτωμα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η τραγουδίστρια στη σκηνή του Ηρωδείου, ώστε να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση.

Ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή και υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες. Η τραγουδίστρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν είναι διασωληνωμένη.

«Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι πολύ καλή ένδειξη», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για να διευκρινίσει ότι η σπουδαία τραγουδίστρια «αυτή την στιγμή παλεύει με την φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί. Γι’ αυτό θέλουμε αυτά τα 2-3 εικοσιτετράωρα, που απεικονιστικά θα μας δείξουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή». «Μετά ξεκινάει ο αγώνας για να δούμε, τα υπόλοιπα εικοσιτετράωρα και τις υπόλοιπες μέρες, αν θα απορροφηθεί σιγά-σιγά το αιμάτωμα ή όχι», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι η εταιρεία παραγωγής δεν ζήτησε την συνδρομή του ΕΚΑΒ στο Ηρώδειο, ενώ και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τόνισε για το ασθενοφόρο ότι «είναι αποκλειστικά θέμα του ιδιώτη παραγωγού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου