Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 01, 2024

Δάνης Κατρανίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του – «Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση»


 Έφυγε από τη ζωή ο Δάνης Κατρανίδης, σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια, με τον θάνατό του να συγκλονίζει τους δικούς του ανθρώπους, τους συναδέλφους του, αλλά και τον απλό κόσμο που τον θαύμαζε και τον είχε παρακολουθήσει σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση.

Ο Δάνης Κατρανίδης στη διάρκεια της ζωής του παντρεύτηκε τρεις φορές. Η πρώην σύζυγός του Ελίζα Πάλλη, πριν από λίγες ώρες, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, για τον θάνατο του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον γάμο τους, καθώς και ένα αναμμένο κερί και έγραψε στη λεζάντα: «Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ πάντα. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση… Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου