Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2024

Κανίβαλος τηγάνισε την καρδιά θύματος του και ελευθερώθηκε - Τώρα τον τρέμει όλο το χωριό

Η αποφυλάκιση του 17χρονια νωρίτερα από την έκτιση της ποινής του έχει σκορπίσει τον φόβο στην τοπική κοινότητα 
 Είχε καταδικαστεί για τη φρικτή δολοφονία και τον κανιβαλισμό του ενός από τα τρία συνολικά θύματά του, ενώ επίσης είχε τηγανίσει την καρδιά του θύματος του πριν την καταβροχθίσει...

Οι αποτρόπαιες πράξεις του περιλάμβανουν την βιντεοσκόπηση του διαμελισμού του 46χρονου θύματος του, καθώς και την προετοιμασία και κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας. Πριν από αυτό, είχε δολοφονήσει βάναυσα δύο επιχειρηματίες με αυτόματο όπλο.

Ο Malyshev καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης για «δολοφονία δύο ανθρώπων με ιδιαίτερη σκληρότητα ως μέλος εγκληματικής συμμορίας, ληστεία, κλοπή και παράνομη διακίνηση όπλων και πυρομαχικών, προετοιμασία για τη δολοφονία αστυνομικών, ληστεία και κατανάλωση της καρδιάς του τελευταίου [τρίτου] θύματος».

Μάλιστα πρόσφατα οι Ρώσοι τον αποφυλάκισαν για να συμμετέχει και να συνδράμει στον πόλεμο απέναντι στην Ουκρανία.

Τώρα που επέστρεψε στη γενέτειρά του Rakhinka, η παρουσία του επιβεβαιώθηκε από το τοπικά μέσα ενημέρωσης v1. Ο επικεφαλής του χωριού Fyodor Kadovba δήλωσε: «Μίλησα μαζί του προσωπικά».


Με τραύματα στο σαγόνι και το χέρι του από τον πόλεμο, ο Malyshev θα επιστρέψει στη μάχη μόνο αν αναρρώσει επαρκώς. «Προχθές τον είδα σε ένα κατάστημα και τον χαιρέτησα», αποκάλυψε ο Kadovba. Μάλιστα μια πρόσφατη φωτογραφία του διέρρευσε που τον απεικονίζει να απολαμβάνει το ποτό του δίπλα σε μια πισίνα.

Κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης του εγκλήματος, ο Malyshev μοιράστηκε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των κανιβαλικών του πράξεων. «Τον χτύπησα αρκετές φορές στο κεφάλι με ένα πιστόλι, με καρφιά και του ξερίζωσα την καρδιά», ομολόγησε.


«Με τα ίδια μου τα χέρια του έβγαλα την καρδιά, την έκοψα και την άφησα στο τραπέζι. Απλά την έκοψα. Μετά την έβαλα σε ένα τηγάνι και άρχισα να την τηγανίζω. Μετά την έφαγα».

Φυσικά η απελευθέρωση του δεν έμεινε ασχολίαστη από την τοπική κοινότητα, με έναν κάτοικο να σχολιάζει: «Σας συμβουλεύω όλους να εκτυπώσετε τη φωτογραφία του και να την έχετε μαζί σας σε περίπτωση που βρεθείτε ξαφνικά σε ένα παγκάκι μαζί του», ενώ ένας άλλος είπε «Αναρωτιέμαι ποιον θα φάει την επόμενη φορά;»


*Πληροφορίες από DailyStar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου