Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 19, 2024

Λίβανος: Τι είναι οι φορητοί ασύρματοι IC-V82 της Χεζμπολάχ που ανατινάχθηκαν – 14 νεκροί και 450 τραυματίες από τις εκρήξεις

Φορητοί ασύρματοι χειρός, κατασκευασμένοι από την ιαπωνική εταιρεία ICOM φέρονται να ήταν μεταξύ των συσκευών επικοινωνίαςπου είχαν στελέχη της Χεζμπολάχ και που εξερράγησαν στον Λίβανο, σήμερα (Τετάρτη 18/06), με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άτομα και να τραυματιστούν περισσότερα από 450, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτα η Jerusalem Post από την Bernie News και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν από τον δημοσιογράφο των New York Times, Christiaan Triebert μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για έναν πομποδέκτη VHF, που χρησιμοποιείται συνήθως για ραδιο-επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται κυρίως από ερασιτέχνες για διασκέδαση ή για χόμπι, παρά για εμπορικές, επαγγελματικές, ή άλλες σημαντικές δραστηριότητες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου