Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2024

Survivor 2024 – Γεσθημανή Κουτούζογλου: Γιατί δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι

Σάλος έχει προκληθεί από την συμμετοχή της Γεσθημανής Κουτούζογλου, η οποία είναι

Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων, στο Survivor. Στη σημερινή (23/9) εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας μίλησε για την θέση του ΣΚΑΪ στην υπόθεση.


Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι: «Η θέση του ΣΚΑΪ είναι ότι ουσιαστικά παρακολουθεί με διακριτικότητα την εξέλιξη του θέματος. Θεωρεί ότι είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και για την ώρα δεν επιθυμεί να κάνει κάποια επίσημα ανακοίνωση για το θέμα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σκρομπόλας είπε: «Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε στηρίχθηκαν στις διαβεβαιώσεις της παίκτριας, ότι όλα είναι λυμένα με το συγκεκριμένο θέμα. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι υπήρξε κάποιος αιφνιδιασμός απ’ όλο αυτό που έγινε. Θα παρακολουθούν τη νομική εξέλιξη του θέματος και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες. Αλλά για την ώρα, θεωρούν ότι πρέπει να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους».

 


Ελεύθερη υπό όρους η Γεσθημανή Κουτούζογλου – Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί
Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 36χρονη Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων, Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία και οδηγήθηκε στη στρατιωτική Δικαιοσύνη αφού συνελήφθη επειδή δεν είχε λάβει την ειδική άδεια από την μονάδα της Ρεντίνας, όπου και υπηρετεί, για να συμμετάσχει στο Survivor 2024.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 36χρονη, που οδηγήθηκε χθες (22/9) στον στρατιωτικό Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους, ενώ έλαβε και προθεσμία για να απολογηθεί.

Μάλιστα, τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για λιποταξία και για το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε την Υπηρεσία της για τη συμμετοχή. Τέλος, μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος η Γεσθημανή Κουτούζογλου θα επιστρέψει κανονικά στη μονάδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου