Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Οκτωβρίου 11, 2024

Νίκαια: «Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε» λέει η μητέρα της 10χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές της

Δεν ενημερώθηκε από το σχολείο για τον ξυλοδαρμό της 10χρονης κόρης της από τρεις συμμαθητές της, καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού από την Νίκαια.

Η μητέρα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι το περιστατικό ξεκίνησε ως εξής: «Ήταν το παιδί μου στο προαύλιο και το είπε ένα άλλο κορίτσι “ψώνιο”. Όταν το παιδί μου ρώτησε γιατί την είπε έτσι το άλλο κορίτσι φώναξε αλλά τρία αγόρια και την χτύπησαν».

Όπως σημείωσε «οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα και το παιδί μου έχει πάθει σοκ». «Εγώ το έμαθα όταν σχόλασε. Δεν μου είπε τίποτα η δασκάλα, όταν σχόλασε το παιδί το είπε στον πατέρα του και έτσι το έμαθα. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σχολείο ισχυρίζονται ότι δεν έγινε το περιστατικό», είπε η μητέρα της 10χρονης.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκαιας, Μαρία Αραβαντινού εξήγησε ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. «Η διευθύντρια έχει δώσει κατάθεση και μας είπε ότι έχει ενημερώσει τους γονείς. Επειδή όλοι έχουμε ανησυχήσει με όλα αυτά που βλέπουμε πρέπει να αναρωτηθούμε πώς θα χτυπηθεί το περιστατικό. Ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα για τα θέματα του σχολείου παρά μόνο για τα κτιριακά θέματα» συμπλήρωσε η αντιδήμαρχος.

Ωστόσο η μητέρα επιμένει ότι δεν πήραν τηλέφωνο από το σχολείο για να την ενημερώσουν για τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου