Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 23, 2024

Τραγωδία στο Ναύπλιο: «Το παιδί μου μπορεί να το φέρει κανείς πίσω;» – Συγκινούν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των συμμαθητών του 14χρονου

«Το παιδί μου μπορεί να το φέρει κανείς πίσω; Όχι. Άρα δεν έχω τίποτα να πω». Αυτά ήταν τα λιγοστά λόγια που μπόρεσε να ψελλίσει στο enikos.gr ο πατέρας του 14χρονου Άγγελου, που έπεσε από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, το μεσημέρι της Τρίτης (22/10), στο Ναύπλιο, βυθίζοντας σε θλίψη τόσο την οικογένειά του, όσο και την τοπική κοινωνία.

Η τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου. Ο Άγγελος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και -δυστυχώς- διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και τρέξαμε. Το παιδί είχε πέσει προφανώς από μεγάλο ύψος, από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του, εγώ δεν ήξερα ότι είναι νεκρό. Σφυγμό δεν είχε. Κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ, γιατί υπέθεσα ότι χρειάζεται άμεσα βοήθεια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.




Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των συμμαθητών του Άγγελου – Αύριο η κηδεία του


Συγκίνηση και ανείπωτο πόνο προκαλούν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα που γράφουν οι συμμαθητές του Άγγελου, στο γήπεδο που έχασε την ζωή του. Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν, είναι το «Άγγελε ζεις», το οποίο συνοδεύεται με την χθεσινή ημερομηνία 22/10/2024, οπότε και σταμάτησε ο χρόνος για τον 14χρονο μαθητή.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο παραμένει κλειστό και σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, αφού σημαδεύτηκε από την τραγωδία. Όπως είναι ήδη γνωστό, σε δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του στο Mega, ανέφερε πως ο 14χρονος έπεσε μόνος του από τις κερκίδες. «Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα “σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά”. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί».

Μάλιστα, ο 14χρονος φέρεται να είχε εντοπιστεί από το εκπαιδευτικό περιβάλλον του σχολείο, να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Η πλευρά του σχολείου, αναφέρει πως είχε ενημερώσει σχετικά την οικογένειά του.

Η κηδεία του παιδιού θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Πρόνοια Ναυπλίου, όπου συγγενείς, φίλοι, καθώς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, θα πουν το τελευταίο αντίο στον Άγγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου