Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2024

«Βουτιά» θανάτου 14χρονου από κερκίδες στο Ναύπλιο: «Μόνος του έπεσε», υποστηρίζει ο πατέρας – Αναμένεται η ιατροδικαστική

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της θανάσιμης πτώσης, από μεγάλο ύψος, ενός 14χρονου αγοριού, το μεσημέρι της Τρίτης (22/10), μέσα σε δημοτικό γήπεδο στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου, ο οποίος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

«Μόνο του έπεσε»

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου