Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

Ισραήλ: «Τον σκότωσαν στο άνθος της ζωής του» – Συντετριμμένος ο πατέρας του 26χρονου Ιωνά

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο

οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/10) στην περιοχή Γιάφα, στο Ισραήλ.


Ο νεαρός ήταν ένας από τους επτά νεκρούς, που σκοτώθηκαν από την επίθεση με όπλο και μαχαίρι που εξαπολύθηκε κατά πολιτών. Ο πατέρας του, Δημήτρης Καρούσης, μίλησε για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Ο  26χρονος Ιωνάς Καρούσης βρισκόταν τα τελευταία 3-4 χρόνια στο Ισραήλ λόγω σπουδών, και τα πρότζεκτ που έκανε στο πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής που φοιτούσε, απαιτούσαν να βρίσκεται σε σταθμούς του τραμ για να τους φωτογραφίζει.

 Ο πατέρας του, είναι γνωστός καθηγητής νευρολογίας στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Σε πραγματικά πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη αλλά και πώς ενημερώθηκε για την ξαφνική απώλεια του παιδιού του.


Όπως είπε στην ΕΡΤ, δεν μπορούσε να μάθει νέα του καθώς δεν είχε μπαταρία στο κινητό του και στις 12 το βράδυ ενημερώθηκε από τις Αρχές για τα όσα συνέβησαν. Με βαθιά θλίψη στέλνει το δικό του μήνυμα για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην περιοχή με θύματα αθώους ανθρώπους.


Συγκεκριμένα ανέφερε «φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό του τρόλεϊ και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Και στις 19:00 πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν. Δεν είχαμε επαφή γιατί δεν είχε μπαταρία στο κινητό του και ήρθαν στις 12 το βράδυ εδώ από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου