Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

Νέα εγκυμοσύνη στο βρετανικό Παλάτι: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη περιμένει το δεύτερο παιδί της

Την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, της ανιψιάς του βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσε το βρετανικό Παλάτι.
Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η 36χρονη πριγκίπισσα και ο σύζυγός της Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους την επόμενη Άνοιξη. Η ανακοίνωση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη τους Σιέννα αλλά και τον 8χρονο γιο του Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι. 

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους στις αρχές της Άνοιξης- ένα αδελφάκι για τον Γούλφι, οκτώ ετών, και τη Σιέννα, τριών ετών. Η Αυτού Μεγαλειότητα του ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού.


Τα ευχάριστα νέα έρχονται κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο δύσκολες χρονιές για την βρετανική βασιλική οικογένεια. Τόσο ο βασιλιάς όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον και η δούκισσα της Υόρκης, Σάρα, διαγνώστηκαν με καρκίνο.

Η δούκισσα της Υόρκης, που είναι μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης, υποβλήθηκε σε θεραπεία για κακοήθες μελάνωμα τον περασμένο Ιανουάριο, λίγους μήνες μετά την υποβολή της σε μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου