Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2024

Πα-τέρας άφησε τον 4χρονο γιο του να πεθάνει από την πείνα και αθωώθηκε στο δικαστήριο – Εκλιπαρούσε για λίγο ψωμί – ΒΙΝΤΕΟ

Αθώος κρίθηκε από δικαστήριο του Τέξας στις ΗΠΑ ένας πατέρας που φέρεται να άφησε τον 4χρονο γιο του να πεθάνει από την πείνα.

Μια τραγική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας με τη δίκη ενός 31χρονου πατέρα που κατηγορήθηκε ότι οδήγησε το παιδί του στον θάνατο από ασιτεία.

Ικέτευε για λίγο ψωμί

Μάλιστα, στη δική παρουσιάστηκε ως πειστήριο κι ένα βίντεο, στο οποίο το αδικοχαμένο παιδάκι, με το όνομα Μπέντζαμιν, να εκλιπαρεί τον μπαμπά του να του δώσει ένα κομμάτι ψωμί, λίγο γάλα ή νερό.

Πρόκειται για τον Μπράντον Κερβέρα, ο οποίος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες για σωματική βλάβη μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού, για τις οποίες – εάν κι εφόσον κρινόταν ένοχος αντιμετώπιζε ακόμα και την θανατική ποινή.


Μάλιστα, στο άκουσμα της ετυμηγορίας, ο Κερβέρα ξέσπασε σε λυγμούς.


Δείτε σχετικό βίντεο

 

 

Οι ένορκοι, όμως, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα έκαναν την… έκπληξη, αφού έκριναν αθώο τον Κερβέρα, αφού έκριναν επαρκή την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του 31χρονου κατηγορουμένου, που υποστήριξαν ότι ο μικρός Μπέντζαμιν δεν πέθανε από την πείνα, αλλά από παθολογικά αίτια, καθώς ανέφεραν ότι είχε υποκείμενα νοσήματα.

Τον περασμένο Απρίλιο, η 25χρονη μητριά του αγοριού είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκισης

Ο Τσερβέρα είχε μεταφέρει ο ίδιος το παιδί στα επείγοντα τον Αύγουστο του 2021. Το αγοράκι δεν είχε τις αισθήσεις του, είχε μώλωπες και εξαιρετικά αδυνατισμένο. Πέθανε λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι όταν πέθανε το αγόρι ζύγιζε 12 κιλά, δεν είχε καθόλου λίπος στο σώμα του ούτε τροφή στον εντερικό σωλήνα.

Σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες εντός του σπιτιού, αλλά και από κινητά τηλέφωνα είναι εμφανή τα σημάδια κακοποίησης στο κορμάκι του παιδιού.

Δείτε σχετική φωτογραφία

ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΠΕΙΝΑ

Συγκλονιστικές οι περιγραφές στη δίκη

Ανατριχίλα προκάλεσε στο δικαστήριο το βίντεο με το μικρό αγόρι να εκλιπαρεί τον κατηγορούμενο πατέρα του για ένα κομμάτι ψωμί.

«Μπαμπά, μπαμπά, μπορώ να έχω ένα κομμάτι ψωμί;» ακούγεται να λέει ο 4χρονος έχοντας τα χέρια του μπροστά στο στήθος του, σε ένα βίντεο το οποίο, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, καταγράφηκε λίγες ημέρες πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή, στις 17 Αυγούστου 2021.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου