Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2024

Πάτρα: Ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών – Ταυτοποιήθηκε το όπλο της ληστείας

 

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Παρασκευή (18/10), ο 50χρονος που

συνελήφθη στην Πάτρα για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2016 είχε πυροβολήσει τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση, στον Λυκαβηττό, με σκοπό να τον ληστέψει.


Σύμφωνα με το tempo24, η προγραμματισμένη για σήμερα απολογία του, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω αλλαγής δικηγόρου.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν βάλει εδώ και καιρό στο «στόχαστρο», τον 50χρονο για την δράση του, καθώς φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας και συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο ηλικίας 41 ετών.

Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του, ενώ σε έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ίδιου αλλά και του 41χρονου εντοπίστηκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ΡΟΖ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και ένα γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer).


Στην κατοχή του, εντοπίστηκαν όπλα, σφαίρες και άλλα αντικείμενα, από τη ληστεία της χρηματαποστολής του 2009 είχε πάρει σύμφωνα με πληροφορίες μερίδιο 400.000 ευρώ. Το 2022 και μετά από συγχώνευση των ποινών του αποφυλακίστηκε για να συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου του 2024 για διακίνηση ροζ κοκαΐνης.


Σημειώνεται πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, είναι το ίδιο με αυτό που είχε πυροβολήσει το 2016 στο στήθος τον Πάνο Καλλίτση στην είσοδο του πάρκινγκ του σπιτιού του στο Λυκαβηττό για να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το πιστόλι ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου είχε σταλεί για βαλλιστικό έλεγχο, σύμφωνα με το tempo24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου