Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2024

Πήγε να βάλει βενζίνη σε ΙΧ που χωράει 54 λίτρα και του το γέμισαν με 63: Έκανε καταγγελία και ψάχνει το δίκιο του

Έβαλαν σε ιδιοκτήτη ΙΧ παραπάνω βενζίνη από αυτή που χωράει το

ρεζερβουάρ του, αλλά ο έλεγχος δικαίωσε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Το δίκιο του ψάχνει ένας άνδρας, ο οποίος έκανε καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Όπως είπε στον Γιώργο Παπαδάκη πήγε σε πρατήριο καυσίμων και του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνη σε ντεπόζιτο των 54 λίτρων.


Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ διαμαρτυρήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί. Έτσι αποφάσισε να το κάνει γνωστό στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


Όπως ανέφερε όταν είδε την απόδειξη διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 63 λίτρα βενζίνης «του είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν γίνεται να χωρέσουν 63 λίτρα σε ένα αυτοκίνητο που χωράει 54 λίτρα, με συμβούλεψε μάλιστα να πάω σε έναν ειδικό».


«Στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία για να βεβαιώσει το συμβάν για να μην μπορέσουν να μου πουν ότι δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο», πρόσθεσε. Όπως περιγράφει «ήρθε η αστυνομία και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου