Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 10, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε την 78χρονη – Το δυστύχημα και το παιχνίδι της μοίρας

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που ήταν ακινητοποιημένο και «λύθηκε» το χειρόφρενό του, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 78χρονη γυναίκαι, στην περιοχή της Πολίχνης.

Η παράσυρση σημειώθηκε στην οδό Αγίου Αντωνίου στην Πολίχνη, γύρω στις 12:10 όταν το λεωφορείο παρέσυρε και συνέθλιψε την ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών παρασύρθηκε την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της. Το λεωφορείο στρίμωξε το θύμα ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έσπασε ο τοίχος του σπιτιού.

Στο σημείο έφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό της και διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου και διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ συνελήφθη από την αστυνομία.

Η ανατριχιαστική σύμπτωση

Πριν από 20 χρόνια, όπως είπαν συγγενείς της οικογένειας στο makthes.gr, λεωφορείο είχε σπάσει τον τοίχο του σπιτιού της και μπήκε μέσα στο δωμάτιο της και την είχε τραυματίσει σοβαρά.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης» έγραψε σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (10-10-2024) στην περιοχή της Πολίχνης, αστικό λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη ημεδαπή πεζή. Για το δυστύχημα συνελήφθη ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί την προανάκριση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το  δυστύχημα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας: 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου