Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 10, 2024

Οδηγός προσπάθησε να κάνει αναστροφή και τράκαρε σε… σπίτι – «Ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ» λένε οι γείτονες – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκίνητο τράκαρε με… τοίχο σπιτιού στη Βρετανία, όταν ο οδηγός του αποφάσισε να κάνει αναστροφή σε αδιέξοδο.

Ατυχής αποδείχθηκε η έμπνευση ενός οδηγού σε πόλη της Βρετανίας να κάνει αναστροφή σε δρομάκι σπιτιού που οδηγούσε στο γκαράζ της κατοικίας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε αδιέξοδο και αποφάσισε να κάνει αναστροφή χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη… οδό διαφυγής με δυσάρεστα όμως αποτελέσματα.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα ασημί όχημα να προχωρά σε έναν ελαφρώς ανηφορικό δρόμο. Παίρνοντας την τελευταία ελαφράς κλίσης στροφή ο οδηγός συνειδητοποιεί ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και αποφασίζει να κάνει αναστροφή.


Για τον λόγο αυτό, επιλέγει το δρομάκι ενός σπιτιού που οδηγεί στο γκαράζ της κατοικίας. Αποφασίζει, λοιπόν, να μπει με τη… μούρη όπως συνηθίζουμε να λέμε και στη συνέχεια να γυρίζει με την όπισθεν.


Για άγνωστό προς το παρόν λόγο και όπως φαίνεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο ξαφνικά επιταχύνει και συγκρούεται μετωπικά με τον… τοίχο του σπιτιού.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

αμάξι

αμάξι

αμάξι

αμάξι

αμάξι

αμάξι

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός με τους γείτονες να δηλώνουν ότι ξαφνικά άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει.

Όπως είπαν, πολλοί οδηγοί, όταν συνειδητοποιούν ότι πέφτουν σε αδιέξοδο, επιλέγουν το συγκεκριμένο δρομάκι για να γυρίσουν, χωρίς μέχρι τότε να έχει σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο. Το ανησυχητικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο συνηθίζουν να παίζουν τα μικρά παιδιά της οικογένειας.

Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο, υπάρχουν στο δρομάκι μερικά παιχνίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου