Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2024

Μικάελ Σουμάχερ: Η επικοινωνία με τα μάτια, οι τρεις άνθρωποι που τον βλέπουν και η απαγόρευση

 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα του για την υγεία του.


Οι πληροφορίες γύρω από την κατάσταση του θρυλικού πιλότου της Formula 1 εντείνονται, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες πως παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η Elisabetta Gregoraci, πρώην σύζυγος του Flavio Briatore, σε δηλώσεις της σε ειδησεογραφικό μέσο, ανέφερε ότι ο Σουμάχερ «δεν μπορεί να μιλήσει και επικοινωνεί μόνο με τα μάτια του. Τον επισκέπτονται μόλις τρία άτομα, και γνωρίζω ποιοι είναι. Η οικογένειά του έχει μετακομίσει στην Ισπανία, όπου η σύζυγός του μετέτρεψε το σπίτι τους σε ένα είδος νοσοκομείου».

Παράλληλα, παραμένει αδιευκρίνιστο εάν τελικά ο Σουμάχερ ήταν παρών στον γάμο της κόρης του. Πάντως, η οικογένεια φρόντισε να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα της τελετής, ζητώντας από τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στους υπεύθυνους ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί η λήψη φωτογραφιών.


Αυτό το γεγονός πυροδότησε περαιτέρω εικασίες, καθώς πολλοί θεωρούν ότι η παρουσία του Σουμάχερ στις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της κόρης του ήταν πιθανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου