Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ένας σκύλος «απελευθερώνει» ένα… «ουράνιο τόξο» από σφαιρίδια που κατανάλωσε

Στο Κολοράντο, η απρόσμενη περιπέτεια ενός σκύλου αποδεικνύει ότι τα αγαπητά τετράποδα, μερικές φορές, μπορεί να καταναλώσουν επικίνδυνα -για τον οργανισμό τους- αντικείμενα, όπως μια σακούλα με Orbeez, παιχνίδια που διαστέλλονται μετά την τοποθέτησή τους στο νερό. Τουλάχιστον, σε αυτή την περίπτωση, ο γλυκύτατος σκύλος απελευθέρωσε… ένα «ουράνιο τόξο», χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω επιπλοκές στο γαστρεντερικό σύστημά του.

Η απίθανη ιστορία έγινε viral, χάρη σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok μια κτηνίατρος ονόματι Lauren, στο οποίο ο σκύλος εμφανίζεται να… ενεργείται, ενώ οι κτηνίατροι γύρω του γελούν με την ατυχία του. Η λεζάντα του βίντεο ανέφερε: «Απλά άλλη μια μέρα στα επείγοντα».

Τα Orbeez, αυτά τα πολύχρωμα μικροσκοπικά σφαιρίδια, φαίνεται ότι εντυπωσίασαν τον σκύλο, ο οποίος τα θεώρησε ως λιχουδιά. «Τα ατυχήματα συμβαίνουν και οι σκύλοι είναι γρήγοροι! Χρειαζόταν χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα υπόλοιπα, αλλά είναι στο δρόμο της ανάρρωσης», ανέφερε η Lauren σε σχόλιό της. «Είναι ελλιποβαρής, αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω, μόλις πρόσφατα σώθηκε».

 Αφού ο σκύλος κατανάλωσε ολόκληρη τη σακούλα, τα Orbeez άρχισαν να μεγαλώνουν μέσα στο στομάχι του, προκαλώντας δυσλειτουργία στο γαστρεντερικό σύστημά του. «Έφαγε ΠΟΛΥ. Ολόκληρη τη σακούλα Orbeez. Και κυριολεκτικά ενυδατώθηκαν μέσα στο γαστρεντερικό του», πρόσθεσε η Lauren.


Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγε τον τετράποδο φίλο του στα επείγοντα του κτηνιατρείου Animal Urgent Care Arvada, όπου οι εξετάσεις ακτινογραφίας αποκάλυψαν ένα στομάχι γεμάτο Orbeez.

Σύμφωνα με την Shore News Network, μόνο το 25% από τα σφαιρίδια που κατάπιε ο σκύλος εμφανίστηκαν στην ακτινογραφία, ενώ το υπόλοιπο 75% χρειάστηκε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Καθώς τα αντικείμενα άρχισαν να μεγαλώνουν στο στομάχι του, έπρεπε οπωσδήποτε να απελευθερωθούν από τον οργανισμό του – και έτσι ο σκύλος άφησε πίσω του ένα ατελείωτο «ουράνιο τόξο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου