Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 21, 2024

Απειλεί να εγκαταλείψει τον άνδρα της αν δεν φύγουν από το σπίτι των πεθερικών της – «Μου φέρονται σαν σκλάβα, με κριτικάρουν όλη την ώρα»

Στο σπίτι των γονιών του συζύγου της μετακόμισε μία γυναίκα 34 ετών, καθώς πέρσι αντιμετώπισαν κάποια οικονομικά προβλήματα. Τώρα, όμως, θέλει να φύγουν από το σπίτι των πεθερικών της αφού εκείνοι της φέρονται απαίσια.

 «Στην αρχή, αλήθεια ένιωθα ευγνώμων. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, νιώθω ότι πνίγομαι», παραδέχεται η 34χρονη γυναίκα. Όπως εξηγεί η συμβίωση με τα πεθερικά, της προκαλεί μεγάλο άγχος. Την κρίνουν για τα πάντα, όπως τον τρόπο που ντύνεται και μαγειρεύει αλλά και το πώς μεγαλώνει τον οκτάχρονο γιο της, ο οποίος έχει αυτισμό. Η 34χρονη αισθάνεται πως, ό,τι και αν κάνει, δεν είναι ποτέ αρκετό.

Επιπλέον την αντιμετωπίζουν σαν να είναι υπηρέτρια και δεν την αφήνουν να καθίσει ούτε πέντε λεπτά χωρίς να της ζητήσουν, ή να περιμένουν να κάνει κάτι. «Θέλουν καφέ; Εγώ. Χρειάζονται ψώνια; Εγώ είμαι αυτή που θα κάνει τα θελήματα. Έχω κουραστεί να προσέχω κάθε τι που λέω και κάνω», ανέφερε η 34χρονη.

Η γυναίκα έχει προσπαθήσει να εξηγήσει στον 36χρονο σύζυγό της πόσο άβολα νιώθει αλλά εκείνος δεν την παίρνει στα σοβαρά. Πιστεύει ότι οι γονείς του είναι απλά «παλαιών αρχών» και πως πρέπει να τους είναι ευγνώμονες που τους φιλοξένησαν όταν το είχαν ανάγκη.

Η 34χρονη του διευκρίνισε ότι νιώθει ευγνώμων για την βοήθεια τους αλλά τώρα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή τους σε ένα νέο σπίτι. «Μπορούμε να πάρουμε δικό μας σπίτι. Όταν του το λέω, πάντα μου απαντά ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη. Πόσο όμωςΝιώθω ότι φτάνω στα όριά μου», τονίζει η γυναίκα.


«Με προσβάλλουν συνεχώς»

Μερικές ακόμα παρατηρήσεις που έκαναν τα πεθερικά της τις προάλλες ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πρώτον, η πεθερά της δήλωσε ότι δεν κάνει αρκετά πράγματα στο σπίτι, κάτι που βρήκε «γελοίο». Στη συνέχεια, ο πεθερός της είχε το θράσος να δηλώσει ότι «στάθηκε τυχερή» που παντρεύτηκε τον γιο του. Έγινε έξαλλη αλλά προσπάθησε να κρατηθεί. Περίμενε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να μιλήσει στον άνδρα της και να του δώσει το τελεσίγραφο.

Ειδικότερα, η γυναίκα του είπε πως, αν δεν μετακομίσουν από το σπίτι των γονιών του μέχρι το τέλος του μήνα, θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει, είτε εκείνος ακολουθήσει, είτε όχι. Ο άνδρας της έπεσε από τα σύννεφα και της είπε ότι είναι υπερβολική και αχάριστη. Έχει θυμώσει που τον αναγκάζει να πάρει τέτοια απόφαση.


«Τον αγαπάω. Δεν θέλω να χωρίσω. Αλλά δεν γίνεται να συνεχίσω να ζω έτσι», εξομολογείται η γυναίκα. Η 34χρονη τώρα αναρωτιέται αν, το γεγονός ότι έφτασε να απειλήσει τον άνδρας της, είναι κάτι τόσο παράλογο ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου