Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

Χεζμπολάχ: Απειλεί το Ισραήλ με περισσότερα πλήγματα εάν συνεχίσει τις επιθέσεις του στον Λίβανο


 Η λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπολάχ απηύθυνε σήμερα σαφή προειδοποίηση προς το Ισραήλ, δηλώνοντας ότι θα εντείνει τις επιθέσεις της εάν το Ισραήλ συνεχίσει τις στρατιωτικές του ενέργειες στον Λίβανο. Η απειλή έρχεται σε συνέχεια της φονικής επίθεσης με drone εναντίον στρατιωτικής βάσης κοντά στη Χάιφα, που προκάλεσε τον θάνατο τεσσάρων ισραηλινών στρατιωτών και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.


Σε ανακοίνωσή της, η Χεζμπολάχ υπογραμμίζει ότι η πρόσφατη επίθεση «νότια της Χάιφας» αποτελεί απλώς «προειδοποίηση» προς το Ισραήλ και πως, αν οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχιστούν, «τα επόμενα πλήγματα θα είναι πιο σφοδρά».

Η επίθεση στη στρατιωτική βάση Μπινγιαμίνα, που αποτελεί το πιο αιματηρό πλήγμα στο Ισραήλ από την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στις 23 Σεπτεμβρίου, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και περαιτέρω ανησυχία για την κλιμάκωση των εχθροπραξιών στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου