Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2024

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας κοντά σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ με όπλα και γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας

 

Ένας 49χρονος άνδρας από το Λας Βέγκας συνελήφθη κοντά στη συγκέντρωση του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Κοατσέλα της Καλιφόρνιας, το Σάββατο, έχοντας στην κατοχή του γεμάτο πυροβόλο όπλο και γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας Ρίβερσαϊντ την Κυριακή.

Οι αστυνομικοί, που ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια της συγκέντρωσης, σταμάτησαν το όχημα ενός άνδρα, οδηγού ενός μαύρου SUV, σε σημείο ελέγχου κοντά στη συμβολή των κεντρικών λεωφόρων, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά την έρευνα, φέρεται να βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού ένα κυνηγετικό όπλο, ένα γεμάτο πιστόλι και ένας γεμιστήρας μεγάλης χωρητικότητας. Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Βεμ Μίλερ, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης με κατηγορίες για κατοχή γεμάτου πυροβόλου όπλου και γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας.

Ο Μίλερ αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ, αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων, και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 2 Ιανουαρίου 2025, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας Ρίβερσαϊντ.

Το Γραφείο του Σερίφη δήλωσε ότι το περιστατικό δεν επηρέασε την ασφάλεια του πρώην Προέδρου ούτε των παρευρισκόμενων στη συγκέντρωση.

Πηγή: ABC7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου