Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 19, 2024

Πρωτοφανές περιστατικό: Ζευγάρι τα έκανε γυαλιά – καρφιά σε πολυτελές εστιατόριο – Δεν τους άρεσε το φαγητό – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

Βίντεο από ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σε εστιατόριο σε παραθαλάσσια πόλη στη Βρετανία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, πλάνα από το περιστατικό, που συνέβη στο La Bella Vista στο St Leonards-on-Sea, στο Sussex, το περασμένο Σάββατο, δείχνει έναν άνδρα με κόκκινη μπλούζα και μια γυναίκα με μαύρη μπλούζα σε μια διαμάχη με το προσωπικό.

Το προσωπικό προσπαθεί να κάνει το ζευγάρι να φύγει και καθώς περπατούν προς την έξοδο, φαίνεται η γυναίκα να πετάει ποτήρια και μαχαιροπίρουνα προτού αφαιρέσει ένα τραπέζι και το σπάσει στο πάτωμα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται το ζευγάρι να είναι κυριολεκτικά εκτός εαυτού με το προσωπικό του εστιατορίου να καλεί τελικά την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματός του.

«Είχαν πιεί πολύ και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν άρχισαν να διαμαρτύρονται», λέει χαρακτηριστικά η υπεύθυνη του καταστήματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου