Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

Ιταλία: Συλλήψεις οπαδών στο Μιλάνο για σύνδεση με τη Μαφία – Πούλαγαν προστασία σε μικροπωλητές περιμετρικά του «Τζουζέπε Μεάτσα»

Στη σύλληψη οπαδών της Ίντερ και της Μίλαν προχώρησε η ιταλική αστυνομία στο Μιλάνο για εγκληματικές δραστηριότητες με άμεση σύνδεση με την Μαφία.

Ο Τζιοβάνι Μελίλο, ο εθνικός εισαγγελέας κατά της μαφίας στην Ιταλία διευκρίνισε πως: «Πρόκειται για μια σημαντική έρευνα γιατί πιστεύω ότι μας αναγκάζει να ανοίξουμε τα μάτια μας στην πραγματικότητα και η πραγματικότητα δείχνει ότι υπάρχουν σαφείς κίνδυνοι εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει στροφή προς εγκληματικές δραστηριότητες στα ιταλικά γήπεδα και σαφείς κίνδυνοι εγκληματικής επιρροής, ακόμα και μαφίας, στη ζωή των ποδοσφαιρικών συλλόγων».

Σύμφωνα με τις Αρχές οι συλληφθέντες ήθελαν να πάρουν προς όφελος τους τις επιχειρήσεις περιμετρικά του «Τζουζέπε Μεάτσα», όπως πάρκινγκ, καφετέριες και εστιατόρια. Οι Εισαγγελείς εντός του κατηγορητηρίου έχουν συμπεριλάβει και τον εκβιασμό σε μικροπωλητές που πουλούσαν φαγητό εκτός του γηπέδου, καθώς αρκετοί από αυτούς όταν δεν πλήρωναν το ποσό για την προστασία τους, ξυλοκοπήθηκαν από τους δράστες έχοντας σοβαρά τραύματα, ξεκινώντας την έρευνα της Αστυνομίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου