Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2024

Survivor 2024: «Έμειναν» όλοι με την τρίτη οικειοθελή αποχώρηση – Η «βόμβα» που έριξε ο Γιώργος Λιανός

Σε μια αναπάντεχη τροπή εξελίξεων βρέθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor

2024 στο επεισόδιο της Τρίτης. Οι Τίγρεις και οι Αετοί, μετά από έναν ακόμη δύσκολο αγώνα στον στίβο μάχης, κλήθηκαν από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου τους περίμενε μία συγκλονιστική ανακοίνωση.


«Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η Κίτρινη Ομάδα έχει αποδυναμωθεί, καθώς έχασε τέσσερα μέλη: τρεις αποχώρησαν οικειοθελώς, ενώ ένας παίκτης έφυγε λόγω ήττας σε μονομαχία. Πριν ξεκινήσουμε από την Ελλάδα, σας είχαμε προειδοποιήσει πως το Survivor είναι η πιο σκληρή δοκιμασία επιβίωσης. Μπορεί να το παρακολουθεί ο κόσμος στην τηλεόραση, αλλά για εμάς είναι μία αληθινή ιστορία χωρίς σενάριο», τόνισε ο Λιανός, απευθυνόμενος και στις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον παίκτη Γιάννη Γρυμανέλη, λέγοντας: «Ο Γιάννης με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει πλέον την ψυχολογική πίεση και επιθυμεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έχει πάρει την οριστική του απόφαση». Ο παρουσιαστής κάλεσε επίσης όποιον άλλον συμμετέχοντα σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης να το δηλώσει ανοιχτά.

Ο Γιάννης Γρυμανέλης πήρε τον λόγο, και λίγο πριν η δάδα του σβήσει και αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του με δάκρυα, παραδέχτηκε: «Δυστυχώς, μόνο το σώμα μου είναι εδώ. Από την πρώτη μέρα, η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μου δεν ήταν ποτέ παρόντα. Έχω την τύχη να έχω στη ζωή μου μια υπέροχη σύζυγο και δύο καταπληκτικά παιδιά. Ίσως να μην ήμουν ποτέ πραγματικά έτοιμος γι’ αυτό το ταξίδι».

 Μετά την αποχώρησή του, ο Λιανός αποκάλυψε στους εναπομείναντες παίκτες ότι, παρότι η παραγωγή είχε αποφασίσει αρχικά να μη φέρει νέους συμμετέχοντες, οι συνθήκες πλέον επιβάλλουν την είσοδο δύο νέων παικτών, ενός άντρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι θα ενταχθούν στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου