Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2024

Απρόοπτο για τον βασιλιά Κάρολο στην Αυστραλία – Ένα αλπακά ονόματι «Χέφνερ» φτερνίστηκε στο χέρι του – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα

αλπακά κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία.


Ανάμεσα στο πλήθος των σχεδόν 1.000 παραβρισκόμενων την Ημέρα Μνήμης του Πολέμου στην Αυστραλία τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, ήταν και ο Χέφνερ. Πρόκειται για ένα αλπακά 9 ετών, που ξεχώρισε με τη βασιλική του ενδυμασία: κοστούμι, παπιγιόν και ένα χρυσό στέμμα τοΟ Χέφνερ, που πήρε το όνομά του προς τιμήν του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, περίμενε υπομονετικά επί ώρες μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Ρόμπερτ Φλέτσερ, για να συναντήσει το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της μονοήμερης περιοδείας του στην αυστραλιανή πρωτεύουσα.ποθετημένο στο χνουδωτό κεφάλι του.

Ο Χέφνερ, που πήρε το όνομά του προς τιμήν του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, περίμενε υπομονετικά επί ώρες μαζί με τον ιδιοκτήτη του, Ρόμπερτ Φλέτσερ, για να συναντήσει το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια της μονοήμερης περιοδείας του στην αυστραλιανή πρωτεύουσα.

«Ένας βασιλιάς συναντά έναν άλλο βασιλιά», δήλωσε ο Φλέτσερ στους δημοσιογράφους.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ξεκινούσαν έναν 30λεπτο περίπατο για να χαιρετήσουν το πλήθος, ο Κάρολος σταμάτησε για να χαϊδέψει το αλπακά. Μόλις ο Κάρολος πήγε να του χαϊδέψει το κεφάλι, ο Χέφνερ φτερνίστηκε πάνω του, αιφνιδιάζοντας τον βασιλιά -και το γύρω πλήθος-.

Ο Κάρολος τραβήχτηκε πίσω, γελώντας με την απροσδόκητη τροπή των γεγονότων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου