Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 16, 2024

Ανατριχιαστικές εικόνες: Έφηβοι ντύνονται ζώα και αντιγράφουν τη συμπεριφορά τους – Επιτίθενται και δαγκώνουν αθώους περαστικούς

Μια νέα μόδα που θέλει έφηβους (κι όχι μόνο) στη Ρωσία να ντύνονται με

«τρίχωμα» ζώων, να φοράνε μάσκες με πρόσωπα σκύλων ή γατών, να γαβγίζουν ή να νιαουρίζουν έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των Αρχών.


Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι… επιθέσεις σε ανυποψίαστους περαστικούς, που πέφτουν θύματα σωματικής κακοποίησης. Η νέα αυτή τάση έχει κάμποσο καιρό που καθιερώθηκε στην Ρωσία, αλλά και σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Ουζμπεκιστάν.

Εκεί, οι πολιτικοί με τη συνδρομή των Αρχών θέλουν να περάσουν νόμο που να απαγορεύει αυτού του είδους τις μεταμφιέσεις, καθώς έχει σημειωθεί κατακόρυφη αύξηση στις επιθέσεις σε άλλους ανθρώπους, με πιο χαρακτηριστικά δαγκώματα αλλά και τραύματα από γρατζουνιές.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες

ΖΩΑ ΕΦΗΒΟΙ

ΖΩΑ ΕΦΗΒΟΙ

ΖΩΑ ΕΦΗΒΟΙ

Στο πλαίσιο της τάσης αυτής, οι έφηβοι τείνουν να μιμούνται τη συμπεριφορά των συμπαθέστατων κατά τα άλλα τετράποδων σε όλες της τις εκφάνσεις. Αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορούν με λουρί, σαν δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, περπατάνε στα τέσσερα και φυσικά γαβγίζουν ή νιαουρίζουν.

Το συγκεκριμένο κίνημα δεν είναι, πάντως, τωρινό. Κι αυτό γιατί έχουν εμφανιστεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 κιόλας άτομα που ντύνονταν με στολές που παρέπεμπαν σε τετράποδα, συνήθως σκύλους ή γάτες, προκειμένου να έχουν πιο ιδιαίτερες ερωτικές επαφές με ομοϊδεάτες τους. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, η συγκεκριμένη κοινότητα έχει συγκεντρώσει και πιο πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της για λάθος λόγους, όταν ένα μέλος της έκανε επίθεση σε έναν περαστικό  σε παραλία της Καλιφόρνιας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ανάλογα με τη στολή που επιλέγει κάποιος να βάλει, αντικατοπτρίζει και στοιχεία του χαρακτήρα του. Για παράδειγμα, όσοι επιλέγουν στολές αλεπούς δείχνουν ότι έχουν την τάση και την… κλίση σε πιο πονηρές και σκανδαλιάρικες επιλογές.

Δείτε σχετικό βίντεο





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου