Υλικά
- 500 γραμμάρια ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- ⅓ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μικρή πιπεριά τσίλι, καθαρισμένη από τους σπόρους και κομμένη σε φέτες
- 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, χωρισμένο
- 1 κιλό πλαίσιο
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία ή ζεστάνετε ένα τηγάνι γκριλ σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
- Ανακατέψτε τα ντοματίνια, το κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το τσίλι, το σκόρδο και το ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Αφήστε στην άκρη.
- Αλατοπιπερώστε το πλαίσιο με το υπόλοιπο ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι.
- Ψήστε μέχρι ο πυρήνας να φτάσει τους 63°C για μέτριο-ψημένο, περίπου 3-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μεταφέρετε το πλαίσιο σε μια καθαρή ξύλινη σανίδα κοπής και κόψτε σε λεπτές φέτες κατά μήκος των ινών. Διανείμετε τις φέτες σε 4 πιάτα.
- Ρίξτε τους χυμούς που έχουν μαζευτεί στην ξύλινη σανίδα πάνω από το κρέας και καλύψτε με τη σαλάτα ντομάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου