Για 4 μερίδες
400 γρ. χοιρινά λουκάνικα ψιλοκομμένα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
500 γρ. ντομάτες τριμμένες
200 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια
1 κουτ. γλυκού κόλιαντρος
1 κουτ. γλυκού κύμινο
2 κουτ. γλυκού θυμάρι
1 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές στο ελαιόλαδο και προσθέστε τα λουκάνικα. Ρίξτε μετά τις ντομάτες, τον κόλιαντρο, το κύμινο, το θυμάρι και την πάπρικα. Αλατίστε και μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Προς το τέλος του μαγειρέματος προσθέστε στο φαγητό τα φασόλια. Αφήστε τα στη φωτιά για 5 λεπτά ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου