Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2025

Ήταν μόνο 22 ετών - Την σκότωσε επειδή τον απέρριψε - Η τραγική ιστορία για το έγκλημα στην Κόρινθο!

Ήταν 17 Οκτωβρίου του έτους 2005, όταν ένας 19χρονος, νεοσύλλεκτος

τότε στρατιώτης από τη Δράμα, που είχε καταταγεί στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού, στην Κόρινθο, μόλις έχει βγει για έξοδο από το στρατόπεδο και είχε πάει στην καφετέρια «ΡΕΤΡΟ» που λειτουργούσε τότε στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, στο κέντρο της πόλης. Η «κακιά η ώρα» όμως, είχε φέρει στην ίδια καφετέρια την 22χρονη τότε Άννα Νικολάου, η οποία διασκέδαζε με την παρέα της και την αδερφή της.


Σε μια στιγμή, «κακή στιγμή», η κοπέλα σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει μόνη στην τουαλέτα. Εκεί, την ακολούθησε ο στρατιώτης, που την είχε προσέξει νωρίτερα μέσα στο μαγαζί, με σκοπό να την προσεγγίζει και να την γνωρίσει. Στην τουαλέτα του «ΡΕΤΡΟ» βρίσκονταν μόνο οι δυο τους, γιατί …για κακή τύχη της κοπέλας, δεν βρέθηκε κανείς άλλος εκεί, όσα λεπτά ακολούθησαν στον χώρο της φρίκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου