Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 24, 2010

"Καταγγελία για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ"

Σας αποστέλω αυτό το μήνυμα,καθώς θέλω να κάνω γνωστό το πρόβλημα που έχω με το ΙΕΚ που σπούδασα.Συγκεκριμένα..


Αναφέρομαι στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ,το οποίο ευαγγελίζεται και κοκορεύετε για το επιπεδο σπουδων...



και τις συνεργασίες του.Φοιτησα απο το 07 εως το 09 σε τεχνολογικό τμήμα πληροφορικης και έχω να καταγγειλω τα εξής ΠΟΛΥ σοβαρα συμπεράσματα.

Πρώτον,ΟΧΙ για κάθε μάθημα,ΟΧΙ για κάθε εξάνημο,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ , υπάρχει ΕΝΑ (1) βιβλίο περι των 450 σελίδων συνολικά,που περιέχει γενικόλογους ορισμούς και εξερετικά κακογραμμένα κείμενα και ασπρόμαυρες πρόχειρες εικόνες και διαγράμματα.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ,τα λεγόμενα "εργαστήρια" είναι ένας χώρος που ο καθένας μασάει τη τσίχλα του,αν θέλει τη πικάρει και στο pc του για να την αγναντεύει,μπορείς να κοιμηθείς,κανείς δε σου λέει τίποτα,και το επίπεδο των μαθητών είναι κάτι χειρότερο του γηπέδου.

ΤΡΙΤΟΝ,οι καθηγητές ανα εξάμηνο είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ,δε προλαβαίνεις να έχεις καμία προσωπική επαφή σκσδημαική επαφή μαζί τους,οι μισοί απο αυτούς είναι αργοσχολοι,διαβάζουν αθλητικά τη μισή διδακτική ώρα και την υπόλοιπη μισή σέρνονται στο πίνακα κάνοντας απαράδεκτο μάθημα με πολλές "διασκεδαστικές" διακοπές του τύπου τι φάγατε σήμερα,ποια γκόμενα τσιμπήσατε απο το διπλανό τμήμα και άλλα τετοια..

ΤΕΤΑΡΤΟΝ,γιατι οι άνθρωποι αυτής της σχολής,δεν έχουν μέχρι στιγμής καταγγελθεί,απο τη στιγμή που ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ συνάδελφοι-σπουδαστές,φεύγαν στα μισα των σπουδών τους για τους ανωτέρω λόγους,την ώρα που (συμπεριλαμβανω και τον εαυτό μου) πληρώναμε ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσα (3,500 ευρώ το χρόνο περίπου) λεφτά που τα βγάζουμε μονοι μας με τον ιδρώτα μας στη προσπάθεια μας να μάθουμε κάτι και να αποκτήσουμε μια ειδικότητα. (?)



Πιο πολύ θα ήθελα απλά να ενημερωθεί ο κόσμος για το τί επικρατεί εκει μέσα,και φυσικά αν κάποιος φοιτητής αισθάνετε καταπίεση και αδικία απο το σύστημα αυτής ή οποιασδήποτε άλλης ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ να γνωρίζει οτι δεν είναι μόνος και δεν εχει χάσει τα λογικά του."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 από troktiko

173 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΟΕΕΚ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος έχει οικονομικό πρόβλημα και ζορίζεται με τα δίδακτρα.Πιέζουν με διάφορους απαράδεκτους τρόπους για να τα εισπράξουν με αποτέλεσμα πολλοί σπουδαστές να τα παρατάνε. Νομίζω ότι δεν αξίζει αυτήν την δύσκολη περίοδο να σπουδάζει κάποιος σε ιδιωτικά ΙΕΚ. είναι κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις απολυτο δίκιο, και όχι μόνο ειναι αγενεστατοι, και αν δεν πληρώσεις δεν σου δίνουν βαθμους όυτε σε προσεχουν σαν μαθητη, αλλα σου λένε στην αρχή για να γραφτείς και μετα αλλα κανουν, βιβλία δεν δίνουν!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,
      ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
  3. ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ 5.800 ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4.800...ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ...ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΚ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ...ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΜΗ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ .ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΙΕΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΚΜΗ. ΜΕΓΑΛΗ.ΑΠΑΤΗ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ. ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΝΟΧΗ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 25 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΟΥΝ 10.ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΜΑΚΡΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΙΕΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΚΜΗ.ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα βιωσα και εγω 2007-2009
    δουλεύω σε eshop εδώ και ένα χρόνο
    εχω φτιάξει websites
    έχω παραλληλα πτυχια proficiency & core
    mos 2007 master ,mos 2007,cce,it cambridge proficiency,ecdl,ic3,ic3basic
    & MCP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΙΕΚ και όλα τα ΙΕΚ που μας δειχνουν οι κυριοι παραπανω ειναι αποροια των διπλωματων που δίνουν, οταν το διπλωμα ΙΕΚ που παιρνεις ειναι σκουπιδια σε επαγγελματικα δικαιωματα ποιος απο όλους θες να το σεβαστεί? Οι ασχετοι εκπαιδευτικοί, οι μαθητες? (ΟΧΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΚ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΩΝ ΞΥΝΙΔΩΝ ΚΤΛ, ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1997, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΟΛΛΕΓΙΑ, ολα τα φτωχοπαιδια πανε 3 χρονια σε ενα ιεκ , οποιοι δηλωνουν 2 δεν μας λενε αν πηραν πιστοποιηση (δεν πηραν) και βγαινουν με ενα χαρτι χαμηλοτερο απο τεε αγραμματοσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά νομίζω μιλάτε για άλλο ΙΕΚ. Εγώ που σπουδάζω στην Ακμή και είμαι πραγματικός φοιτητής όλα αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες που υπάρχουν σε ΙΕΚ και πιστέψτε με πριν γραφτώ έκανα καλή έρευνα για να αποφασίσω. Βιβλία μας δίνονται κανονικά ενώ εκτός από τα βιβλία έχουμε και ηλεκτρονικά βιβλία που αυτό είναι ακόμα πιο μπροστά. Οι καθηγητές ναι δεν είναι οι ίδιοι κάθε εξάμηνο αλλά νομίζω οτι και σε Τει να πας και σε Πανεπιστήμιο δεν έχεις σε κάθε εξάμηνο τους ίδιους καθηγητές. Νομίζω οτι το σημαντικό είναι να γίνεται καλό μάθημα και εγώ είμαι ευχαριστημένος.Τώρα για τα δίδακτρα δεν μου έχουν κάνει καμια αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μας κανεις πλακα???ο γιος μου πηγε ουτε βιβλια υπαρχουβ οπως λες αλλα ουτε κ του βρηκαν να κανει την πρακτικη του ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    2. Αν και καθυστερημένα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο ότι η "από ψυχής" μαρτυρία του βαλτού "σπουδαστή" του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (18-6-2015), είναι μια μούφα και μισή -όπως λέτε εσείς οι νεώτεροι.
      Μην καταφεύγετε σε τέτοιες εκ-παιδευτικές εταιρίες που διέπονται από πνεύμα και συμπεριφορές οίκων ανοχής.
      Αν δεν μπορείτε να στρωθείτε στο διάβασμα για να εισαχθείτε σε σχολή ΑΕΙ -πραγματικά της αρεσκείας σας και όχι όπου έκατσε η μπίλια ή καλύτερα όπου βόλεψαν τα μόρια- τότε πραγματικά προτιμήστε να πιάσετε δουλειά απλά με το απολυτήριο σας Λυκείου.
      Δεν υπάρχει ουδεμία ουσιαστική ανάγκη όλοι μα όλοι οι Έλληνες να σπουδάσουν κάτι, έτσι "για να παν μπροστά και να βρουν το δρόμο τους". Έχει ιδιαίτερη σημασία αν ο οδηγός ταξί έχει "χαρτί αθλητικού δημοσιογράφου ή Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής";
      Παίζει ρόλο αν η πωλήτρια του σούπερ μάρκετ είναι και πιστοποιημένη από τον ΟΕΕΚ Βοηθός Εργοθεραπείας ή σχεδιάστρια μόδας. Ο Τεχνικός Μηχατρονικής ψήνει καλύτερα τα σουβλάκια από τον απλό ψήστη;
      Όλοι θα βρείτε τον δρόμο σας, θα δουλέψετε και θα προκόψετε, ακόμα και αν δεν καταβάλετε τόσα χρήματα για σπουδές επιπέδου δημοτικού όπου το παρεχόμενο από αυτούς "χαρτί υγείας" θα έχει ανάλογη κατάληξη: στον κάδο μαζί με τα άλλα δυσώδη κολόχαρτα.

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά αν δεν έχεις τα εφόδια στην αγορά εργασίας που είναι τώρα ζούγκλα θα σε έλεγα εγώ αν μπορείς να βρεις δουλειά με απολυτήριο λυκείου. Ως καθηγητής το ίδιο θα έλεγες και στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ που διδάσκεις αν διδάσκεις γιατί με αυτή τη λογική που έχεις αποθαρρύνεις το σύνολο των παιδιών και τα απελπίζεις. Αλλά εσείς οι Καθηγητές από τη θεσούλα σας μισθός μπαίνει κάθε μήνα δεν σας νοιάζει για τούς άλλους είστε ο καρκίνος της χώρας και όποτε αδικείστε κάνετε πορείες βγάλτε το σκασμό και πορευθείτε όπως όλοι σαν σύνολο αυτά φιλικά.

      Διαγραφή
    4. Για το ΙΕΚ γιουροτραινιγκ ξέρει κανεισ τίποτα?

      Διαγραφή
  8. Παιδιά νομίζω μιλάτε για άλλο ΙΕΚ. Εγώ που σπουδάζω στην Ακμή και είμαι πραγματικός φοιτητής όλα αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες που υπάρχουν σε ΙΕΚ και πιστέψτε με πριν γραφτώ έκανα καλή έρευνα για να αποφασίσω. Βιβλία μας δίνονται κανονικά ενώ εκτός από τα βιβλία έχουμε και ηλεκτρονικά βιβλία που αυτό είναι ακόμα πιο μπροστά. Οι καθηγητές ναι δεν είναι οι ίδιοι κάθε εξάμηνο αλλά νομίζω οτι και σε Τει να πας και σε Πανεπιστήμιο δεν έχεις σε κάθε εξάμηνο τους ίδιους καθηγητές. Νομίζω οτι το σημαντικό είναι να γίνεται καλό μάθημα και εγώ είμαι ευχαριστημένος. Τώρα για τα δίδακτρα δεν μου έχουν κάνει καμια αύξηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και καθυστερημένα (5 χρόνια μετά), οφείλω να υπογραμμίσω ότι είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο ότι η "από ψυχής" μαρτυρία του βαλτού "σπουδαστή" του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (18-6-2015), είναι μια μούφα και μισή -όπως λέτε εσείς οι νεώτεροι.
      Μην καταφεύγετε σε τέτοιες εκ-παιδευτικές εταιρίες που διέπονται από πνεύμα και συμπεριφορές οίκων ανοχής.
      Αν δεν μπορείτε να στρωθείτε στο διάβασμα για να εισαχθείτε σε σχολή ΑΕΙ -πραγματικά της αρεσκείας σας και όχι όπου έκατσε η μπίλια ή καλύτερα όπου βόλεψαν τα μόρια- τότε πραγματικά προτιμήστε να πιάσετε δουλειά απλά με το απολυτήριο σας Λυκείου.
      Δεν υπάρχει ουδεμία ουσιαστική ανάγκη όλοι μα όλοι οι Έλληνες να σπουδάσουν κάτι, έτσι "για να παν μπροστά και να βρουν το δρόμο τους". Έχει ιδιαίτερη σημασία αν ο οδηγός ταξί έχει "χαρτί αθλητικού δημοσιογράφου ή Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής";
      Παίζει ρόλο αν η πωλήτρια του σούπερ μάρκετ είναι και πιστοποιημένη από τον ΟΕΕΚ Βοηθός Εργοθεραπείας ή σχεδιάστρια μόδας. Ο Τεχνικός Μηχατρονικής ψήνει καλύτερα τα σουβλάκια από τον απλό ψήστη;
      Όλοι θα βρείτε τον δρόμο σας, θα δουλέψετε και θα προκόψετε, ακόμα και αν δεν καταβάλετε τόσα χρήματα για σπουδές επιπέδου δημοτικού όπου το παρεχόμενο από αυτούς "χαρτί υγείας" θα έχει ανάλογη κατάληξη: στον κάδο μαζί με τα άλλα δυσώδη κολόχαρτα.
      Η ίδια παραπλανητική ανάρτηση (του δήθεν ευτυχισμένου σπουδαστή του παραδείσιου ΙΕΚ Ακμή) βρίσκεται και λίγο παραπάνω στο ιστολόγιο, με την ίδια απάντηση από εμένα.

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΚΜΗ!!!!!! ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2014

    http://www.protothema.gr/politics/article/419895/loverdos-aurio-tha-kleisoun-ta-iek-pou-hrostoun-sto-ika/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η χειροτερη σχολη ever..
    ειμαι στο πρωτο εξαμηνο για αισθητικη και η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη..για τα τοσα λεφτα που δινουμε δεν αξιζουν καν ..ουτε εργαλεια για την ειδικοτητα δε δινουν ενω θα επρεπε.κ δεν τους νοιαζει καν αν εισαι ανεργος.συνεχεια μας προωθουν τα προιοντα εταιριων που συνeργαζονται..τα οποια ειναι κακης ποιοτητας..ολες εχουμε αλλεργια σε αυτα και ερεθισμους..οι καθηγητες οντως δεν ενδιαφερονται και δε σου μαθαινουν τιποτα ουσιωδης..απλα παπαγαλιζουμε οπως στο λυκειο ξανα στα θεωρητικα μαθηματα..οσο για τα εργαστηρια τιποτα το ιδιαιτερο..+ οτι κανουμε αισθητικη ακρων σε κανονικη ταξη αντι για studio..δε μας ενημερωνουν για τα σεμιναρια ,πρεπει να ψαχνεις σε καθε ταξη για αφισες και τα ηλεκτρονικα βιβλια μεγαλο μπερδεμα επρεπε να ερθει δεκεμβρης για να μας δωσουν κωδικους για το site ωστε να διαβασουμε τελευταια στιγμη..και τελος κατι νεο..βγαλαν κατι σαν καρτες εισοδου για την προοδο καθε εξαμηνου τις οποιες τις παιρνεις αν και μονο εχεις πληρωσει τον τελευταιο μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΜΗ-ΠΗΓΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΕΚ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ . ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ... ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ...

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ. ΚΑΜΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι σπουδάστρια στο Ιεκ Ακμή μαγειρικής, απίστευτο χάλι όσον αφορά την οργάνωση, καθηγητές μεσαίου επιπέδου, κάρτες εισόδου ισχύουν, παραπληροφόρηση επίσης, ζήτησα να μου δώσου βεβαίωση για τα λεφτά που πλήρωσα, μου έδωσαν αντί για πραγματικό ποσό ένα μικρότερο, άκρη δεν βρήκα, Μίλησα με τον κ. Οργαντζή, άνθρωπος, που δ3ν σέβεται κανέναν και τίποτα, μιλάει απόλυτα και κατηγορηματικά, δεν σου δίνει καν σημασία, ήθελα να διαπραγματευτώ τα δίδακτρα, δεν με άκουσε καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ηθελα να ρωτήσω κάποιον αν ξέρει να μου πει αν μπορώ πριν ξεκινήσω τα μαθηματα κ αφου εχω δώσει προκαταβολή κ υπογράψει μπορούν να με κυνηγήσουν νομικα κ αν μπορώ να παρω την προκαταβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μπορείς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ να παρεις τη προκαταβολη σου πίσω αλλα μόνο ΠΡΙΝ.. εγω παρ ολα αυτα θα γραφτω στην Ακμή γιατι οντως εχω ακούσει αρνιτικα αλλα εχω μιλήσει και με αρκετούς μαθητες της περσινής χρονιάς και μου ειπαν καλα λόγια τουλάχιστον για τον τομεα που ενδιαφέρομαι.

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά αυτό το χαρτί που υπογράψαμε, υπάρχει πρόβλημα; Γιατί λέει ότι σε περίπτωση διακοπής πρέπει να πληρώσεις όλο το έτος μπλα μπλα... το οποίο είναι βλακεία προφανώς!!! Που γίνεται αυτό; Και στην διακοπή παίρνουμε κάποια επιβεβαίωση διακοπής ώστε να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα στην συνέχεια;

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις ή να διακόψεις.Βαλτουδάκι...

      Διαγραφή
  14. Αγαπητοί φίλοι( αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που είναι πραγματικός γιατί όλα είναι υποκινούμενα καθώς όπως θα παρατηρήσετε οι υποτιθέμενοι χρήστες θυμούνται το συγκεκριμένο site μόνο την περίοδο των εγγραφών) τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Ο καλύτερος κριτής είναι τα μάτια σας.Να βλέπετε πάντα ,όταν επισκέπτεστε μια σχολή, τα εργαστήρια της και να συμβουλεύεστε το υπουργείο για τα ΙΕΚ που έχουν άδεια λειουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφορικά με το ΙΕΚ της Λαρισας για το οποιο εχει γινει και η πιο κατω καταγγελία, 9 Οκτωβρίου 2016, και τα εργαστηρια είδαμε και μια χαρα μας μίλησαν και επειδή ήταν καινούργιο "επιστράτευσαν" πωλήτές με εμπειρία οι οποίοι μετά τις εγγραφές ....εξαφανίστηκαν...ε, δεν βρισκόντουσαν στον χώρο εκείνη την στιγμή, ούτε κάποια άλλη στιγμή! Μιλάς με τον "ΥΠΕΥΘΥΝΟ" εκείνης της ημέρας, μετά γίνεται επιστάτης και ο επιστάτης Υπέυθυνος!Ωραία ήταν τα εργαστήρια τους, μονο που δεν αφορούσαν το τμήμα για το οποίο ζητήθηκε!!!!
      Απαράδεκτοι. Ο καθένας ας καταγράψει την εμπειρία του και οι υπόλοιποι ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους!

      Διαγραφή
  15. Odos isxioun ala auta ta arnitika sxolia gia to sigekrimeno iek akmi ??? Giati exo paei kai exo grafti kai exo dosi idi th prokatavoli ?? Kai anisixo mipos ekana lathos pou piga ekei . Borei kapoios na mou pei ??? Tha me voithuse polu !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Odos isxioun auta ta arnitika sxolia ?? Exo paei kai grafti kai exo dosi idi th prokatavoli kai qnisixo mipos exo kanei lathos pou epelexa auto to iek ( akmi ) .. borei kapoios na m pi pragamatika ama isxioun tha me voithuse polu !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PROKATABOLI DEN DINOUN ME TPT PISO KAI EGO ETSI TI PATISA EUTIXOS EIXA DOSEI LIGA LEFTA

      Διαγραφή
    2. Μπράβο και εγώ το ίδιο με την προκαταβολή δεν μας την έδωσαν πίσω αλλά ευτυχώς που δεν ξεκινήσαμε όλα αυτά τα ιεκ είναι για τα πανηγύρια και περισσότερο το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

      Διαγραφή
    3. Ti na pis kai ta thlephona pou se pernun sinexia ... eleos

      Διαγραφή
  17. 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016:
    Απίστευτη προσπάθεια εξαπάτησης για εγγραφή σπουδαστή σε τμήμα ανύπαρκτο από τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ !! Πρόκειται για μεγάλους απατεώνες με διπλώματα !Το ζήτημα έχει ως εξής γιός μου εξέφρασε την επιθυμία φέτος να γραφτεί σε μια σχολή για τεχνίτης ηλεκτρονικός .Επειδή η ειδικότητα αυτή υπάρχει στις σχολές του ΟΑΕΔ ,ήθελε να πάρει καλύτερη κατάρτιση από ένα αναγνωρισμένο ΙΕΚ .Επισκέπτεται το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας και είπε ξεκάθαρα .Θέλω να αποκτήσω την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού Τομέα -Ηλεκτρονικός Συσκευών και Εγκαταστάσεων και υπολογιστικών μονάδων. Υπάρχει ?Βεβαίως υπάρχει αλλά μην το καθυστερήσεις να εγγραφείς διότι μπορεί να χάσεις την έκπτωση στα δίδακτρα που είχαν φέτος. Εντάξει είπε θα ξανάρθω .Τηλεφωνάν στον ίδιο ,στη μητέρα ξανά και ξανά μέχρι που αναγκάστηκε να πάει να κάνει την εγγραφή θεωρώντας ότι η αίτηση έγινε για το τμήμα που ζήτησε! Καμμιά σχέση βέβαια!!!Πήγαμε και εμείς οι γονείς να γνωρίσουμε τη σχολή του παιδιού μας. Ευγένεια ....περισσή από όλους ....και άκουσον άκουσον οι απατεώνες μας έδειξαν και εργαστήρια που θα εκπαιδευόταν ο σπουδαστής !πλακέτες παλμογράφους κλπ .Τηλεφωνούν στο παιδί μου 3 ημέρες πριν την έναρξη και του λένε να πάει να αλλάξει ειδικότητα διότι δεν συμπληρώθηκε το τμήμα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ .Δεν επέλεξα αυτό το τμήμα είπε .Αυτό επέλεξες του είπαν αλλά θα γραφτείς στο τμήμα ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ .Παθαίνει ένα εγκεφαλικό το παιδί και συνεχίζει , δεν με ενδιαφέρει αυτό το τμήμα ....θα γίνει μεγαλοοοοοος τεχνίτης .περιζήτητος κλπ. Έλα από εδώ να στα εξηγήσουμε .Πήγε με τα πολλά και τα λίγα τον έπεισαν να γραφτεί στο Τμήμα που ήθελαν αυτοί .Μας ενημερώνουν λέγοντας έγινε δήθεν λάθος συνεννόηση από μέρους του παιδιού , αλλά το τμήμα αυτό που ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .Μιλάμε τηλεφωνικά με τους ειδικούς και μου λένε αυτό ότι αφού δεν συμπληρώθηκε το τμήμα του προτείναν το καλύτερο!!!!!Απίστευτο !!Για ποιο τμήμα ?αυτό που δεν υπήρχε? Το τμήμα της ειδικότητας Ηλεκτρονικός Συσκευών ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ. Προσπάθησαν να τον παραπλανήσουν .Ήλπιζαν ότι το τμήμα των Ηλεκτρολόγων θα συμπληρωθεί, θα τον έχωναν εκεί και όταν θα καταλάβαινε τι τρέχει θα περνούσαν οι μήνες αυτός θα περίμενε να γίνει Τεχνίτης Ηλεκτρονικός και θα του ΠΑΣΑΡΑΝΕ το τεχνίτης ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ .Δεν πέτυχε το σχέδιο και προσπάθησαν να τον κάνουν τεχνίτη ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ,γιατί 'όπως μου είπε κάποιος <> από εκεί μέσα ο αξονικός τομογράφος και μια ηλεκτρονική συσκευή με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί!!!!!!Ζήτησα να επιστραφεί η προκαταβολή της εγγραφής ,δεν γίνεται μου είπαν αυτό είναι τα έξοδα εγγραφής !Ποια έξοδα τους απαντώ για τμήμα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!Έχω στοιχεία για την εξαπάτηση και δεν θα το αφήσω έτσι τους είπα .Την επέστρεψαν μετα από αυτά !Δεν είχαν δικαίωμα να στερήσουν από το παιδί μου το δικαίωμα να σπουδάσει αυτό που ήθελε !Οφείλαν έντιμα και ειλικρινά να πούνε ότι δεν την έχουμε την ειδικότητα αυτή ,όπως είπαν τα άλλα ΙΕΚ της Λάρισας να απευθυνθούμε αλλού! Τα έξοδα να ενοικιάσουμε, να εξοπλίσουμε το σπίτι να μετακομίσουμε όλα αυτά για ποιο λόγο ?Επειδή ήθελαν με τον δόλιο αυτό τρόπο να κρατήσουν έναν ακόμη σπουδαστή για τα ΔΙΔΑΚΤΡΑ βεβαίως ,βεβαίως !Είναι απαράδεκτοι και μην σας ξεγελάνε με το ευγενικό προφίλ .Ό ΨΕΥΤΗΣ και ο ΚΛΕΦΤΗΣ τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέμε στο χωριό μας !
    9 Οκτωβρίου 2016 - 10:49 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας,
    Χωρίς να επεκταθώ σε λεπτομέριες παραθέτω δύο πολύ ενοχλητικά σημεία που αφορούν στο συγκεκριμένο ΙΕΚ:
    - Έναντι βιβλίων κάποιες πολύ κακοφτιαγμένες παρουσιάσεις Power Point.
    - Είμαι μητέρα με παιδί. Πρέπει να παίρνω το παιδί από τον παιδικό τα μεσημέρια. Δεν έχω τα απογεύματα ελεύθερα. Γράφτηκα στο πρωινό τμήμα πέρσι. Γενικώς τα μαθήματα ήταν πρωινές ώρες εκτός Παρασκευής που ήταν 12-4μμ. Φέτος απλώς κατάργησαν τα πρωινά τμήματα και προχώρησαν σε τελείως αλλοπρόσαλα ωράρια μαθημάτων που ολοκληρώνονται μεταξύ 7:30 και 9μμ.
    - Σε ερώτηση προς τη διεύθυνση σχετικά με τα παραπάνω η απάντηση ήταν "Δεν μπορεί να γίνει κάτι."
    Τμήμα Μαιευτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδια εγω σπουδασα στο συγκεκριμενο ΙΕΚ τα ετη 2014-2016. τον ιουνιο του 2016 η 16χρονη αδερφη μου μπηκε στο νοσοκομειο με λευχαιμια και η μητερα μου ενημερωσε τη σχολη οτι λογω αυτου του προβληματος θα καθυστερησει να πληρωσει την τελευταια δοση. και διευκρινιζω. την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ δοση. ολο το καλοκαιρι την μητερα μου μας εχουν παρει αρκετες φορες τηλεφωνο να ζητησουν τα λεφτα και με ενοχλουσαν και εμενα ταχα τι σκεφτομαι να κανω μετα τις σπουδες μου προκειμενου να φτασουν στα λεφτα. πηρα τηλεφωνο στη σχολη να ζητησω μια βεβαιωση οτι σπουδαζα στη σχολη γιατι την χρειαζοταν ο πατερας μου για τη δουλεια, μου ειπαν οτι θα εβγαινε σε 3 εργασιμες ημερες αλλα για να την παρω τη βεβαιωση επρεπε να πληρωσω τα 360 ευρω που ηταν η τελευταια δοση. αλλιως δεν την εδιναν. τετοιον εκβιασμο πρωτη φορα βλεπω. αυτη τη στιγμη κανω πρακτικη σε νοσοκομειο και επρεπε να εχω βιβλιο πρακτικης. ηταν υποχρεωση της σχολης να μου δωσει το βιβλιο της πρακτικης. παρολα αυτα πηγα και πληρωσα απο την τσεπη μου το βιβλιο. το ποσο του βιβλιου ειναι αρκετα πολυ μικρο ομως εφοσον η σχολη πληρωνεται θα επρεπε αντι να ζηταει τα λεφτα του κοσμου σαν γυφτος να δωσει εκεινη το βιβλιο... οι ανθρωποι ειναι ΖΩΑ!! αξιοι της μοιρας τους ειναι αυτοι οι ανθρωποι... δεν σεβονται ουτε μια αρρωστια που μπορει να εχει καποιος... σε αυτο στεκομαι. στο οτι η αδερφη μου εχει καρκινο και αντι να σεβαστουν οτι θα πρεπει να σωθει αυτη η ψυχη καθονται οι ελεεινοι και ζητανε την τελευταια δοση... τι να πω... κριμα τα 6000ρικα που εδωσα για αυτη τη φαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα,Θέλω να κανω μια ερώτηση,εχω γραφτεί κ εγω τον Σεπτέμβρη στο ιεκ ακμή,εχω δωσει προκαταβολή,παρ ολα αυτα θέλω να διακοψω τη φοίτηση,όπως ειδα το εχετε κανει πολλοι,πρεπει όντως να καταβάλεις το ποσο των διδακτρων;;η ειναι αλλο ενα τεχνασμα να παρουν λεφτα;ειχατε πρόβλημα οσοι διακοψατε;η καταβαλλατε κανονικά τα διδακτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεις να μου πεις για ποιο λογο θελεις να διακοψεις γιατι κι εγω ενδιαφερομαι για το τμημα φυσικοθεραπειας

      Διαγραφή
  21. ποιο ιεκ πιστευετε ότι εχει καλό τμήμα φυσικοθεραπείας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπερα, ειμαι στο ΙΕΚ Ακμη στο πρωτο εξαμηνο και θελω να σταματησω γιατι δεν εχω χρηματα να πληρωσω τους τελευταιους δυο μηνες... Θα εχω προβλημα νομικα εαν δεν πληρωσω? γιατι μου λενε οτι θα πρεπει να πληρωσω για ολο το εξαμηνο αλλα εχουν σταματησει και αλλοι και απο τον πρωτο μηνα λογω οικονομικων και δεν πιστευω να τα πληρωσαν αλλιως θα συνεχιζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω σπουδασα στο ιεκ ακμη δημοσιογραφια 2010-12 παιδια απιστευτο χαλι, πολλα παιδια επιπεδο γυμνασιου, αντικοινωνικοι, δεν εχουμε μεινει φιλοι δεν κρατησαμε επαφες οπως συμβαινει σε αλλου ειδους σχολες. Οντως ισχυει αυτο το τραγελαδικο με τσ διδακτρα σε τρελαινουν στα τηλεφωνα κ γ να δωσεις εξετασεις πρεπει ν χεις πληρωσει τους μηνες π χρωστας δεν εχει χαρες κ σου δινουν κ πασο στο οποιο γ ν στο δωσουν πρεπει ν χεισ πληρωσει. Εγω τελειωσα κ το BA στο μητροπολιτικο ηταν διαφορετικα τ πραγματα δεν βαραγαν τα τηλ ηρεμια κ ολοι μειναμε φιλοι δεν ξερω γτ στο ιεκ επικρατει αμορφωσια δτ διδασκουν κ καθηγητες ασχετων ειδικοτητων ορισμενα μαθηματα. Ακους ολα τα παραλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, έμεινες ικανοποιημένος από το bachelor δημοσιογραφίας; Με ενδιαφέρει και εμένα

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας ξέρει κάποιος αν είναι καλό το ΙΕΚ Όμηρος;

      Διαγραφή
  24. παιδια sos αν δει καποιος να μου απαντησει...
    στο συγκεκριμένο ιεκ που λετε γραφτηκα περσι τηλεφωνικα (ποτε δεν βρεθηκα σε αυτο) αλλα πριν καν ξεκινήσει η χρονια ξεγραφτηκα (μετα απο πολυ πιεση που εκανα στον υπευθυνο γιατι επεμενε να παραμεινω, ο μαλακας)...την προκαταβολη ποτε δεν την ειδα ποτε πισω..παρολα αυτα εχω τις υποψιες οτι ποτε δεν με έσβησε απο το ιεκ..μου ηρθε λοιπον αποψε ενα sms απο το εν λόγω ιεκ που λεει πρεπει να δηλωσω το ΑΦΜ για τα δίδακτρα που εδωσα το 2016 αλλιως θα μου επιβληθούν κυρώσεις απο το Υπουργείο Οικονομικών...εχει επισης ενα link του ιεκ και εναν κωδικο προσβασης...μπηκα και απο περιεργια εβαλα τον κωδικο...ανοιγει η καρτελα και γραφει στην κορυφη "στοιχεια σπουδαστη", μετα το ονομα μου, μετα εναν πινακα που περιγραφει τον σχετικο νομο και απο κατω την μπαρα για να συμπληρωσω το ΑΦΜ..δεν το εχω συμπληρώσει φυσικα..αλλα εδω έρχεται η απορια..πια διδακτρα?? αφου ξεγραφτηκα..μηπως εννοει την προκαταβολη? και γιατι η καρτελα με λεει σπουδαστη τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και εγώ την ίδια απορία. Είχα πάει τον Σεπτέμβρη εφόσον με πήραν για να κλείσουμε ραντεβού. Μετά την ξενάγηση και τα πολύ ωραία, παραμυθιακά ωραία λόγια καθίσαμε στην γραμματεία και για να μην πολυλογώ έδωσα την προκαταβολή 20€ για να κρατήσω την προσφορά που μου δίνανε. Αλλά μου είπαν και μου έγραψαν και στα χαρτιά που μου έδωσαν πως εάν δεν πάω τα επόμενα 230€ της προκαταβολής και εάν δεν επικοινωνήσω μέχρι τις 25/09/16 κάτι που δεν έκανα η προσφορά και η θέση θα ληξει. Με καλούν μετά από λίγο καιρό και μου λένε εάν πήρα το πρόγραμμα μου και λέω πως δεν είμαι γραμμένος (η φόρμα εγγραφής που μου δώσανε την οποία δεν έχω υπογράψει δεν έχει κανένα από τα στοιχεία που απέτει)και συνεχίζω και πως μου είπατε τα παραπάνω. Συνεχίζουν αυτοί και μετά από τις ερωτήσεις γιατί δεν έρχεσαι μου λένε πως θα πρέπει να πληρώσω τα πρώτα δίδακτρα (χωρίς να πατήσω στην "σχολή" και με μια ασυμπληρωτη εγγραφή) υπογραφή έβαλα μόνο σε ένα διφυλλο άσπρο κίτρινο χαρτί που έγραφε περίπου τα δίδακτρα και που εκεί γράφει την όρους της προσφοράς που σας είπα παραπάνω. Και τώρα μου έστειλαν αυτό το μνμ (το οποίο Σεν ψαχουλεψα παραπάνω) για το ΑΦΜ και το Υπουργείο Οικονομικών. Πείτε λίγο τι μπορεί να γίνει. Δεν με νοιάζουν τα 20 ευρώ. Να μην πληρώσω άδικα μόνο σε αυτούς τους ακολαστους. Για μια ενημέρωση είχα πάει μονο γαμοτο. Μπορούν να με κυνηγήσουν περεταίρω?

      Διαγραφή
    2. αν δεν εχεις υπογραψει τιποτα δεν εχεις και να φοβασαι...και εχω τον φοβο μηπως προσπαθουν μεσω αυτης της "ψευτοκαρτελας" στο link να μας χρεωσουν στο ΑΦΜ μας τα διδακτρα των μαθηματων που ποτε δεν παρακολουθησαμε...γιατι οπως ειπα πιο πανω εχω υποψιες οτι ποτε δεν με ξεγραψανε και πως φαίνεται οτι σπουδαζω σε εκεινους εν αγνοια μου..θα παρω τηλεφωνο στην Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης να ρωτήσω σχετικα με αυτο...γιατι μου φαινεται υποπτο στα καλα του καθουμενου να μας ζηταει ΑΦΜ εφοσον ξεγραφτηκαμε...

      Διαγραφή
    3. Και εγώ θα επικοινωνήσω με το ιεκ αρχικά. Εάν μάθεις κάτι παραπάνω επικοινώνησε σε παρακαλώ γιατί σαν πολύ περίεργα μας τα λένε. Είπαμε εταιρία είναι αλλά όχι και να εκβιάζουν για αβάσιμους λόγους...

      Διαγραφή
    4. επικοινωνησα με το ιεκ αρχικα μεσω της σελιδας τους στο Facebook... τους ρωτησα σχετικα με αυτο και απαντησαν "Aναφέρεστε ως σπουδαστής σε διακοπή.Ανεξαρτήτως αυτού πρέπει να βάλετε τα στοιχεια σας τα ζηταει το ΥΠΟΟΙΚ." μετα οταν τους ειπα πως γίνεται αυτο απαντησαν ξανα "Θα πρέπει να δηλώσετε το αφμ σας γιατί κατά την εγγραφή σας δεν είχε δηλωθεί και το ζητάνε από το υπουργείο οικονομικών.Για καθε συναλλαγη που εχει γινει θα πρεπει να αναγραφεται."....
      τελος παντων εγω δεν συνεχισα την κουβέντα παρακατω..θα περιμένω να φυγει το Σ/Κ ωστε να τηλεφωνησω στην ΓΔΒΜ...δεν περιμένω να με εξυπηρετησει κανεις Σαββατιάτικα..και στο ΙΕΚ μην νομιζεις...αν τους τηλεφωνησεις θα σου πουν χιλια δυο πραγματα για να σε καταφερουν να συμπληρωσεις το ΑΦΜ..

      Διαγραφή
  25. Γεια σας. Φετος εδωσα πανελληνιες και απετυχα και σκεφτηκα να παω στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Φυσικα εχω επισκεφθει τον χωρο και μου φανηκε οτι ειναι "υψηλου" επιπεδου ΙΕΚ. Μετα απο οσα διαβασα εχω φοβηθει. Δεν εχω κανει καμια κινηση ακομα, αλλα οι μερες περνανε και πρεπει να δω τι θα κανω. Μην μου πειτε να ξαναδωσω, ειλικρινα δεν θελω να ξαναπερασω αυτη την διαδικασια. Ενδιαφερομαι για το τμημα Ηρακλειου Κρητης για νοσηλευτικη εσεις τι λετε; Εχω μπερδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ, ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΠΑΙΝΩ Β ΕΞΑΜΗΝΟ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πως δεν χρειαζεται εγγραφη. Ισως πρεπει να καταβαλεις ενα μικρο τυπικο ποσο. Μπορεις να τους ρωτησεις βεβαια αλλα και παλι δε νομιζω.

      Διαγραφή
    2. Ζητα υπογεγραμμενο απο το ΙΕΚ χαρτι οτι μπορεις να βγαλεια δεια ασκησεως επαγγελματος, δεν θα σου δωσουν... φυγε οσο ειναι νωρις

      Διαγραφή
    3. Φυγε οσο πιο νωρις μπορεις

      Διαγραφή
  27. γεια σας θελω να σας ρωτησω το καλοκαιρι γινονται μαθηματα στο ακμη? μου ειπαν οτι η εξεταστικη ειναι τον ιουνιο αλλα στα τελη κλεινει η σχολη και ξαναρχιζουν τον οκτωβρη τα μαθηματα. μηπως με κοροιδεψαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! έτσι ακριβώς είναι, γιατί και εγώ φοιτώ στο εν λόγω ιεκ! το καλοκαιρι δεν γινονται μαθηματα...οι εξετάσεις το καλοκαίρι είναι περίπου μέσα ιουνίου και μετά τα μαθήματα ξεκινουν μεσα οκτωβρη!

      Διαγραφή
  28. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ προπονητής αθλημάτων Ακαδημιας Πλάτωνος σκέφτομαι ομως μήπως πάω σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ το ΑΛΦΑ. Γνωρίζει κάποιος για αυτά τα δύο ΙΕΚ; Που προανέφερα; Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πας σε κανενα ΙΕΚ. ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις αδεια ασκησεως επαγγελματος.

      Διαγραφή
  29. Καλησπερα σας! Πηγα πριν λιγες ημερες να ενημερωθω για μια ειδικοτητα στο ακμη , τα παρουσιασαν ολα υπεροχα αλλα και παλι ειχα ενδιασμους! Τους ειπα οτι θελω λιγο χρονο να σκεφτω αν θα φοιτησω εκει και μου ειπαν δεν εχεις χρονο να το σκεφτεις! Εισαι τελευταια για τις εγγραφες και μετα αν θες δεν θα μπορεις να φοιτησεις ! Λεω απο μεσα μου , ενταξει , θα κανω εγγραφη και αν δεν μπορω να το αντεξω οικονομικα θα ξεγραφτω... Προχωρησαμε στην εγγραφη και μου λενε στειλε με email αμκα,αμα,αφμ κτλ για να τα στειλουμε την Δευτερα, και ετσι εκανα ! Την Δευτερα ομως εχασα την δουλεια μου και δεν μπορω να ανταπεξελθω στο υπερογκο ποσο που ζητανε. Οποτε στο τηλεφωνο τους ειπα πως δε θα μπορεσω να παρακολουθησω την σχολικη χρονια ! Και εκει αρχισαν τα οργανα ! Αρχισαν να με εκβιαζουν πως χρεωθηκα ολο το 6μηνο χωρις καν να εχω παει, και χωρις να εχει ξεκινησει η χρονια ουσιαστικα! Απο τοτε δεν σταματανε τα τηλεφωνα και δεν το σηκωνω γιατι δεν ξερω τι να κανω!! Δεν εχω την δυνατοτητα να πληρωσω τοσα λεφτα οντας ανεργη και περα απο αυτο με εχουν εκνευρισει τοσο πολυ , που ουτε να τους φτυσω δεν θελω!(που λεει ο λογος) . Ειδα οτι κι αλλα παιδια ειχαν το ιδιο προβλημα αλλα δεν υπηρχαν απαντησεις απο παιδια που καταφεραν να σταματησουν χωρις να πληρωσουν το ποσο του 6μηνου χωρις λογο !! Αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει παρακαλω! Λεφτα για δικηγορους δεν περισσευουν :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον δεν έχεις υπογράψει κάποιο χαρτί δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Είναι απλές κινήσεις εκφοβισμού. Όταν σε ξαναπάρουν πες τους ότι ενημερώθηκες από δικηγόρο και ξέρεις τα δικαιώματά σου και πως αν σε ξαναενοχλήσουν θα απευθυνθείς στον εισαγγελέα. Όλα αυτά φυσικά αν δεν έχεις υπογράψει. Αν έχεις υπογράψει είναι πιο ζόρικα τα πράγματα. Μην φοβηθείς. Τσαμπουκά θέλουν; Δώσε τον. Αν συνεχίζουν να σε ενοχλούν και να σου λένε βλακείες τύπου "δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις αυτό κλπ" πες τους πως την επόμενη φορά θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μου και θα σας ενημερώσει για τα δικαιώματά μου. Αν με ξαναενοχλήσετε θα προχωρήσω δικαστικά. Αυτό είναι αρκετό να τους τρομάξει.

      Διαγραφή
    2. Και να έχεις υπογράψει και να μην έχεις υπογράψει για υπηρεσίες που ποτέ δεν έλαβες δεν οφείλεις να πληρώσεις το παραμικρό. Επικοινώνησε με το Ινστιτούτο Καταναλωτών να σε κατατοπίσουν. Υπάρχει και μία υπηρεσία που ανήκει στο υπουργείο σχετικά με τα καταναλωτικά δικαιώματα.

      Υπ' όψην, με τα χρήματα που δίνετε στα ιδιωτικά ΙΕΚ, σπουδάζετε στην Αγγλία σε Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια και αποκτάτε πραγματικά επαγγελματικά δικαιώματα.

      Για περισσοτερες πληροφορίες για τις σπουδές σε Αγγλία, Ουαλια, Σκωτία www.britedu.eu.

      Διαγραφή
  30. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΤΩΡΑ "ΙΕΚ ΑΛΦΑ" ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ + 1 ΕΤΩΣ EXECUTIVE DIPLOMA 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ!ΑΠΛΑ ΧΑΣΙΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.. ΠΕΤΑΜΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕ ΔΗΔ......ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δε ξερω για το συγκεκριμενο ιεκ εγω εχω αλλο ιεκ.Το δημοσιο ιεκ Θερμης(στη Θεσσαλονικη).Που ηθελα να βγαλω ενα ιεκ να εχω ενα καλυτερο χαρτι -πτυχιο.Και εκανα τον ενα χρονο και μετα σταματησα δεν αντεξα αλλο!Η κατασταση δεν παλευεται τουλαχιστον στην ειδικοτητα που ημουν εγω!Καθηγητριες που στο μαθημα τους δεν κανανε τιποτα και ηταν πανω κατω λες και ηταν διαλειμμα.Επισης βαθμολογουσαν γενικα βαση συμπαθειων.Μια συγκεκριμενη καθηγητρια για μια παρουσιαση τωρα δε ξερω αν κανει να πω ακριβως και τι ειδικοτητα .Παντως οταν μαζευομασταν για να αυτο που θα παρουσιαζαμε ετυχε και χτυπησα το κεφαλι μου και ενω ζαλιζομουν πονουσα εκατσα παρολα αυτα..Και προς το τελος στα κοντα της παρουσιασης εκλεισε η φωνη μου και ενημερωσα την ιδια και απαντηση δε πηρα!Η απαντηση ηταν μια μερα μετα οποιος δεν ερθει τη τελευταια μερα πριν τη παρουσιαση δε θα συμμετεχει και ειναι προτιμηση του!Ποσο υποτιμητικο και εκπαιδευτικο ειναι αυτο?Καλα το ποσο ξεχωριζε μαθητες και αυτη δε το συζητω!Υπηρχε μεγαλο θεμα με συμπαθειεε εκει περα.!Ατομα που δεν πατουσαν καν και δεν τους εβαλαν υχηλους βαθμους!Ποσο μη εκπαιδευτικα ειναι αυτα????Και για ποιο λογο εχασα ενα χρονο που θα μπορουσα κατι αλλο να κανω σε ενα τετοιου ειδους ιεκ που το μονο που κανει τουλαχιστον στο δικο μου τμημα ειναι οι αδικιες και να διακρινουν!!Να το χαιρονται τετοιο εκπαιδευτικο (λεμε τωρα γιατι αυτο δεν ειναι εκπαιδευση)συστημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα σε όλους.Πρόσφατα μίλησα για το τμήμα της μηχανογραφημένης λογιστικής με έναν εκπρόσωπο τους και είμαι σε σκέψη ώστε να προχωρήσω για την εγγραφή.Βλέποντας όμως τα σχόλια σας οφείλω να ομολογήσω ότι έχω φοβηθεί λιγάκι.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Όσον αφορά την φοίτηση είναι πράγματι τόσο χάλια ή υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιος από εσάς δεν ασχολήθηκε και τόσο με την εν λόγω επιστήμη?Απλά μου φαίνεται περίεργο πως ακόμα υφίσταται η εν λόγω σχολή αν όντως συμβαίνουν όλα αυτά.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ MOODLE ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ.!!!ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΞΑΜΗΝΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ,ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ ΤΟ 1ο ΧΡΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω. Απετυχα στις πανελληνιες και για να μην μεινω ξεκρεμαστη οι γονεις μου εδωσαν οτι λεφτα ειχαν σε αυτο το ψωροιεκ. Μονο 2 καθηγητες αξιζουν. Οι υπολοιποι αδιαφοροι. Δεν μπορω να πω τα παραπονα μου στους δικους μου γιατι θα στεναχωρηθουν πολυ. Εξαλλου δεν φτσινε αυτοι. Θα προσπαθησω κουτσα στραβα να τελειωσω αυτη τη σχολη και μετα που ηθελα να ακολουθησω αλλο τομεα θα παω σε αλλο ιεκ. Τι να πω πια. Εχω απογοητευτει απο την επιλογη μου. Μην το επιλεξετε και εσεις παιδια

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα να πας σε δημόσιο ΙΕΚ. Όλα τα ιδιωτικά και μερικά χειρότερα απο αυτό.

      Διαγραφή
  34. Ρε παιδια. Γραφτηκα στο εν λογω ιεκ για εναρξη απο Οκτώβριο, υπογράφοντας ενα διφυλο κιτρινο και ασπρο το οποίο αναγραφει πως αν διακοψω "μετα" την έναρξη των μαθηματων θα τους οφειλω ολα τα διδακτρα. Εγω ομως δεν εχω ξεκινήσει μαθηματα ουτε εχω πληρωσει εγγραφη εκτος μιας προκαταβολης των 20ευρω. Μπορω να διαγραφω απο τη σχολή ή θα τους χρωσταω μετα;; Τι χαζομαρα ειναι αυτη; Να παω σε δικηγόρο; Με εχετε θορυβησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εγώ θα γράψω την εμπειρία μου από το ιεκ ξυνη αθηνας. ήμουν 2 χρονια εκει (2012-2014)τα πιο πεταμενα λεφτα που έδωσα ποτε στην ζωη μου.το θεωρω πρακτικα κλοπη αυτο που κανανε.Ημουν στην ειδικοτητα "στελεχος υπηρεσειων ασφαλειας"security δηλαδη οι περισσοτεροι καθηγητες ασχετοι μονο μια γυναικα δικηγορος αξιζε.το επιπεδο των μαθητων ηταν του δημοτικου σε ενα συνδυασμό με κερκιδα γηπεδου.απο τα 15 ατομα της ταξης μονο εγω και αλλος ενας ενδιαφερομασταν πραγματικα να μαθουμε και οι υπολοιποι δεν μας αφηναν.φωνες μεσα στην ταξη φωνες ,χαμος,ηλιθιες αποριες ασχετες με το μαθημα που τρωγανε χρονο,οι εγκαταστασεις τουλαχιστον αθλιες.απο τις 4 ωρες που ειχαμε μαθημα καθε μερα χαναμε τουλαχιστον τις 1-2 γιατι περιμεναμε να μαζευτει το τμημα και καποιοι οπως εγω που πηγαιναμε στην ωρα μας επρεπε να περιμενουμε 2 ωρες χωρις να κανουμε τιποτα.αρα αμεσως αμεσως θα επρεπε να πληρωνω 100 ευρω τον μηνα και οχι 200 που εδινα (αφου οι μισες διδακτικες ωρες δεν γινοντουσαν καν)παλικαρια απο την ταξη πηραν πτυχιο ενω δεν παταγαν ποτε μονο και μονο επειδη πληρωναν κανονικα.εγω ευτυχως πληρωνα κανονικα και δεν ειχα αυτην την τηλεφωνικη παρενοχληση οπως γραφετε μερικοι.δεν μας βρηκαν ποτε δουλεια για πρακτικη.οτι δουλεια βρηκαμε την βρηκαμε μονοι μας.το χαρτι που παιρνεις δεν εχει πρακτικα καμια αξια για κανεναν.μας λεγανε θα γινετε στελεχη σε εταιριες security εποπτες και αρχιφυλακες και δεν ειμαστε τιποτα.λενε οτι χρειαζεται για να πουλησουν ενα συμβολαιο μαθητειας αυτο τους νοιαζει μονο.στενοχωριεμαι μονο που δεν διαβαζα στο λυκειο να περασω σε καποιο ΤΕΙ να εχω ενα χαρτι καλυτερο.ολα τα ιδιωτικα ΙΕΚ το ιδιο πραγμα ειναι την ιδια νοοτροπια εχουν πανω κατω.ισως καποιο να ειναι λιγο καλυτερο καποιο αλλο λιγο χειροτερο αλλα σε γενικες γραμμες μικρες διαφορες εχουν.αρκει να πεφτει το χρημα καθεμ μηνα.κατα την γνωμη μου οσοι σκεφτεστε για ΙΕΚ καλυτερα να ξαναδωσετε πανελληνιες.αν δεν μπορειτε για καποιο λογο τοτε κοιταξτε για καποιο ανοιχτο πανεπιστημιο η κατι τετοιο μηπως βρειτε εκει λυση.ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε αυτο το τνημα το βγαζεις μόνο κ μονο για τον ΑΣΕΠ.σε προκηρύξεις φυλακωνείναι στο κυριο προσόν.στον ιδιωτικο τομέα δεν βοηθαει.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά να ρωτήσω κάτι ;απαντήστε μου πλιζ.πηρα τηλ .είμαι μαθήτρια και τώρα δίνω πανελλαδικές.ομως δεν θα τις διακόψω .λοιπόν ήθελα να πάω στο ΙΕΚ ακμή Πειραιά Αθήνα .μου ζήτησαν μέχρι τις 31ιανουαριου 300€αλλιως χάνω την προσφορά .δεν έχω πάει ποτέ και με αυτά που διάβασα μαγευτικά και σε τρεις μήνες δίνω πανελλαδικές και δεν έχω όρεξη να διαβάσω γιατί θέλω να πάω στο ΙΕΚ ακμή Πειραιά Αθήνα .τι λέτε;βοηθήστε με

      Διαγραφή
    3. Γεια σου μην δωσεις τιποτα απο τωρα εμενα μου εκαναν την προσφορα την περιοδο των πανελλαδικων και εδωσα γρηγορα τα λεφτα μην βιαστεις

      Διαγραφή
  36. Εγώ Σπούδασα στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ άλλοι απατεώνες εκεί τα ίδια κάνουν βέβαια πήρα και τη πιστοποίηση και μετά πήγα σε Δημόσιο ΙΕΚ δεύτερη ειδικότητα ήταν λίγο ποιο καλά υπήρχε ενδιαφέρον από καθηγητές αλλά από εγκαταστάσεις άθλιες χαλασμένους εκτυπωτές αφού στη πρακτική που έκανα το έδινα μπουνιές να βγάζει φωτοτυπίες και τώρα η κατάληξη με 2 πιστοποιησεις άνεργος ενάμισι χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ήθελα να ήξερα τι σκεφτομουν πριν διαβάσω όλα αυτά τα σχόλια και γράφτηκα σε αυτό το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΙΕΚ ΑΚΜΉ ΛΆΡΙΣΑΣ στο τμήμα μαγειρικής !!!! Από τις 2 πρώτες εβδομάδες είχα αποφασίσει να κάνω μεταγραφή στην ζαχαροπλαστική....Φυσικά και ΔΕΝ γινόταν!!!!! Συνέχισα λοιπόν και ολοκληρωσα το πρώτο 6 μηνο ,να πω ότι προκατεβαλα όλα τα λεφτά του έτους για μία μικρή έκπτωση και πλήρωσα 2000€ (στον καθένα δίνουν και άλλη τιμή ) όμως στην αρχή του β εξαμήνου προέκυψε δουλειά ( στο ΙΕΚ πήγα για την βεβαίωση ...Αυτό δίνουν ΜΟΝΟ για να δώσω εξετάσεις πιστοποίησης στο εοπεπ ,έχω πολυετή πείρα στην μαγειρική άλλωστε και το μόνο που ήθελα ήταν ένα πτυχίο για να φύγω έξω και για καλυτερες συνθήκες μισθολογικές...) Κι ενώ στην αρχή η σύμβουλος ,αυτή που με έγραψε δλδ, μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα θα σε κάνουμε εξ αποστάσεως μαθήτρια και θα έρχεσαι στις εξετάσεις κι όλα καλά.... Σε μία ώρα με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως στο είναι αδύνατο κι ότι ο διευθυντής της σχολής μπορεί να μου μιλήσει ,ύστερα από ταλαιπωρία και αναμονή σαν να περίμενα να μιλήσω σε κάποιον σημαντικό τρομάρα τους!!!! Με δέχτηκε στο γραφείο του για να μου πει ότι δεν γίνεται να γίνω εξ αποστάσεως αλλά ούτε τα λεφτά μου δεν μου δίνουν πίσω!!!!! Εκτός του ότι είναι ανίδεοι οι υπάλληλοι έχουν και έπαρση !!!! ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ τεράστιοι. Συν του οτι τα μαθήματα είναι χειρότερα κι από το νηπιαγωγείο δεν μεταδίδεται καμιά απολύτως γνώση η φασαρία μέσα στις τάξεις δεν σε αφήνουν να μάθεις απολύτως τίποτα αν και ορισμένοι καθηγητες είναι αρκετά καλοί όμως φοβούνται τα ίδια τα παιδιά πως αν τους κανούν παρατηρηση θα τους καταγγείλουν και θα τους διώξει ο κος ..... Διευθυντής.ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΜΑΚΡΙΆ από το ΙΕΚ ΑΚΜΉ τα παιδιά σας δεν θα μάθουν τίποτα ,θα αλητεψουν και θα έχετε πετάξει τα λεφτά σας !!!! Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι αλλο στείλτε τα παιδιά σας σε δημόσια ΙΕΚ τουλάχιστον θα σώσετε χρήματα !!!! Κι εσείς υποψήφιοι ψάξτε καλύτερα τις κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα παιδια....εμπειρεια απο ιεκ αλφα(πρωην ιεκ ξυνη) εχω τοσα νευρα και νιωθω τοσο μαλακας που επι δυο χρονια τους πληρωνα με τα ιδια μου τα λεφτα και ακομη δεν μου δινουν πτυχιο!!! Τη μια λενε χρειαζομαι 1.5 μηνα να δουλεψω για να το παρω τωρα λενε 3 αλλους μηνες για απαλλαγη...περιττο να πω οτι τα μαθηματα δεν μας μαθανα απολυτως τπτ και οι καθηγητες ασχολιουντουσαν με το να χαριεντιζονται με τις μαθητριουλες και να περναν καλα στις τουαλετες... και απο εργαστηρια ανυπαρκτα...απο οτι καταλαβα και να το παρω το πτυχικ ενα κωλοχαρτο ειναι και η γραμματεια τους ριναι για τον π*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτός που έχει το ιεκ ΑΛΦΑ Είναι ο Σοφοκλής Ξυνής μεγάλος φοροφυγάς κολλητός του Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ του εχει χαρίσει πόσα εκατομμύρια ευρώ που θα έπρεπε να ναι φυλακή και όχι να αλλάζει καταστατικά και να μετανομάζει τα ονόματα ψάξτε τα πριν πάτε σε αυτά τα ιδρύματα και δίνετε τα λεφτά σας σε αυτούς τούς απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι να πω κι εγώ για τα Ακμη προβλήματα πολλά στην κόρη μολις λίγο καθυστερούσαμε μια δόση πίεση στα τηλέφωνα όλα αυτά φυσικά που υποσχέθηκαν από την αρχη δεν έγινε τιποτα τζάμπα λεφτά δύο χρόνια εμείς να πιεζομαστε ως οικογένεια να παρακαλάμε για λίγη υπομονή κ αυτοί ότι θα βγει το παιδί από την τάξη λες κ κάνανε μάθημα ΜΑΚΡΙΑ λέω σε όποιον το σκέφτεται .......? Δεν θα το προτεινα σε κανέναν????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παιδια καλησπερα σας. Και νομιζα πως το ιεκ που παω εγω ειναι το χειροτερο ολων. ΙΕΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝ. Ο περιγελος ολων των ιεκ θεωρω. Θα ηθελα να μαθω αν μπορω να φυγω τελειωνοντας τον πρωτο χρονο χωρις να πληρωσω το υπολοιπο που μου απομενει χωρις καποιες κυρωσεις. Ετσι και αλλιως οι δικοι μου ειναι παρα πολυ θυμωμενοι μαζι τους που δεν σκοπευουν να καταβαλλουν αλλα χρηματα σε αυτους. Τι μπορω να κανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δυστηχως με το ακμη εχουμε θεμα απο θεμα πρακτικης ο γιος μου ειναι στο τμημα μαγειρικης σεφ Εψαξα εγω και του βρηκα πρακτικη εμεις πηγαμε και μιλησαμε στο ξενοδοχειο και τωρα ψαχνουμε να βρουμε τον τμηματαρχη να μας δωσει τα χαρτια απο το υπουργειο να τα παμε στο ξενοδοχειο και δεν μπορουμρ να τον βρουμε πουθενα.Ρωτησα και σε καπιο αλλο ιεκ αν μπορει να συνεχεισει στπ δευτερο ετος μαγειρικης και μου ειπαν να παρω τον φακελο απο το ακμη και να γραφτει εκει .Για να κανει ομως ο γιος μου πρακτικη επρεπε να κανει προεγγραφη στο ακμη οποτε καναμε δωσαμε 20 ευρω υπεγραψε ομως οτι αν ξεκινησουν τα μαθηματα θα πρεπει να πληρωσει ολη την χρονια σκεφτομαι οταν τελειωσει την πρακτικη του τον αυγουστο να παω να ζητησω τον φακελο δεν ξερω ομως αν θα εχω θεμα με την πρακτικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι εγω φοιτησα στο ιεκ ακμη θεσσαλονικης την περιοδο 2012-2014 στη ειδικοτητα ζαχαροπλαστικης. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Βιβλια δεν υπηρχαν. Αθλιες σημειωσεις τις οποιες βγαζαμε εμεις οι σπουδαστες φωτοτυπιες. τα διδακτρα ηταν διαφορετικα.Καποιοι πληρωναν 2500€ τη χρονια κ καποιοι αλλοι 2800€. Οτι να ναι. Οσο για το εργαστηριο... πολυ μικρο για 15 σπουδαστες και ο εξοπλισμος δεν αρκουσε για την εκτελεση των συνταγων. Και το κορυφαιο...η υποτηθεμενη καθηγητρια μας εδινε να κανουμε συνταγες που ειχαν προβληθει στην τηλεοραση (ελενη ψυχουλη
    και βαγγελη δρισκα) Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κι εγω φοιτησα στο ιεκ ακμη θεσσαλονικης την περιοδο 2012-2014 στη ειδικοτητα ζαχαροπλαστικης. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Βιβλια δεν υπηρχαν. Αθλιες σημειωσεις τις οποιες βγαζαμε εμεις οι σπουδαστες φωτοτυπιες. τα διδακτρα ηταν διαφορετικα.Καποιοι πληρωναν 2500€ τη χρονια κ καποιοι αλλοι 2800€. Οτι να ναι. Οσο για το εργαστηριο... πολυ μικρο για 15 σπουδαστες και ο εξοπλισμος δεν αρκουσε για την εκτελεση των συνταγων. Και το κορυφαιο...η υποτηθεμενη καθηγητρια μας εδινε να κανουμε συνταγες που ειχαν προβληθει στην τηλεοραση (ελενη ψυχουλη
    και βαγγελη δρισκα) Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Την βοήθεια σας αν θελω να διαγράφω απο το ΙΕΚ ακμη τι ακριβως χρειαζεται να κανω θα εχω καποιες κυρώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα σας, επρόκειτο να κάνω καταγγελία στο ΙΕΚ ακμή για πολλα θέματα μεταξύ εξαπάτησης, ψεύδη τίτλο σπουδών, εκφοβισμό κ παρενόχληση για τη πληρωμή των διδάκτρων παρόλο που ζήτησα τη διακοπή μου κτλ! Παρακαλώ οποίος/α έχει υποστεί κάτι αντίστοιχο και θα ήθελε να «πει το δικό του πάθημα» για επιπλέον στοιχεία καθώς δεν είμαι η μοναδικη, παρακαλώ να απαντήσει σε αυτή τη δημοσίευση! Έχω λεφτά για δικηγόρο κ δεν πρόκειται να τους χαριστώ ! Όσες παράπανω είναι οι καταθέσεις κ τα προβλήματα! Τόσο το χειρότερο για το ακμή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Θέλω να κάνω και εγώ καταγγελία σε αυτούς τους απατεώνες

      Διαγραφή
    2. Κι εγω μαζι σας με εξαπατησαν με ψευδη τιτλο σπουδων εδω και δυο χρόνια δεν βρισκω πρακτικη καο δεν με γράφουν και στη δευτερη ειδικοτητα που δικαιουμαι οτι και καλα να τελειώσω πρωτα την πρακτική κατι που το υπουργειο που ρωτησα γίνετε
      Και γενικως μου διέλυσαν τα όνειρα τα καθάρματα
      Λεφτα για δικηγόρο δεν εχω αλλα αμα μαζευτούν κι αλλες καταγγελίες σιγουρα κατι θα κάνουμε να διεκδικησουμε τα χρηματα μας πισω τουλαχιστον όποιος ενδιαφέρεται μα μου το πει να του στειλω το μειλ μου

      Διαγραφή
    3. Και εγω μαζι σας με.κορόιδεψαν με ψευδή τιτλο σπουδων λεφτα που δεν επρεπε να.πληρώσω... εδω και δυο χρονια δεν βρισκω πρακτικη και μου λενε πως αμα δεν κάνω δεν θα με γραψουν στη δευτερη δωρεαν που την δικαιουμαι τουλάχιστον να παρω απο κει κάποιο χαρτι... και γενικα μου κατεστρεψαν τα όνειρά τα καθάρματα... λεφτα δεν εχω για δικηγόρο ευελπιστώ να το δεις και.αλλοι να κανουμε κάποια ομαδικη καταγγελια..! Όποιος το δει το μηνυμα και θελει ας μου απαντησει να του στειλω το μειλ μου

      Διαγραφή
    4. Εγω θα ηθελα να δικαιωθω θα ενδιαφέερομουν πολυ

      Διαγραφή
  47. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα ΙΕΚ, αλλά η ΑΚΜΗ είναι μεγάλοι απατεώνες!!!
    Σπούδασε στο ΙΕΚ τους ο γιος μου και ενώ στην αρχή κατηγορηματικά έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δώσουμε άλλα λεφτά εκτός από ότι είχαμε καθορίσει στην αρχική συμφωνία, όλα άλλαξαν!!!

    Μας ζήτησαν λεφτά για βιβλία, μας ζήτησαν Extra λεφτά για κάποιο ειδικό πτυχίο από το εξωτερικό και στο τέλος για να κάνει το παλικάρι μου την πρακτική του, ζήτησαν και 180 ευρώ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να πάρει πτυχίο.
    Και εννοείται ότι μας το ανακοίνωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και θα έπρεπε να τα δίναμε άμεσα τα χρήματα.

    Ωμός εκβιασμός δηλαδή!!!

    ΑΚΜΗ????
    ΜΑΚΡΥΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξερει κανενας καλο ΙΕΚ για το τμημα αισθητικης; Ειμαι αναμεσα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλα. Εχει αποφοιτησει κανενας απο αυτα τα ΙΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε παιδια η κορελκο τι λεει ξερει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα έκανα την εγγραφή μου στο ιεκ άλφα πριν λίγες μέρες. Ωστόσο κατάλαβα οτι πρόκειται για μια απάτη, καθώς καθε φοιτητής είχε διαφορετικά δίδακτρα αλλά και ότι στο μέλλον θα ζητούσαν περισσότερα χρήματα. Τωρα που ζητάω να διαγράφω μου ζητάνε να πληρώσω το 50% ρων διδάκτρων, ενώ αν περάσει 28 του μηνα μου ζητάνε να πληρώσω το 100%. Σκέφτομαι να το παω δικαστικά. Το έχει κάνει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε παιδιά τι γινετι τι μπαχαλο είναι αυτο.πριν υπογράψετε ζητήστε επισημα έγγραφα που να φαινοντα τα διδακτρα.αν δεν σας δινουν μακρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε παιδιά εχει κανει κανεις το φυλακας υποδομων από απόσταση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κορελκο τραγωδία! Ήθελα να κάνω εγγραφή για εκπαιδευτής σκύλων.οταν ζήτησα να μάθω ποιος θα μου κάνει τα μαθήματα τα "μασαγαν" λέγοντας μου μπες στο ίντερνετ κ ψάξε ένα όνομα που μου έδωσαν..το οποίο δεν υπήρχε ως καθηγητής εκπαιδευτής! Όταν πήρα τηλ. Πάλι να μάθω αν μπορώ να έχω το βιογραφικό του καθηγητή η απάντηση ήταν αρνητική.δηλαδη με λίγα λόγια ήθελαν 1600 ευρώ χωρίς να ξέρω ποιος θα μου κάνει μάθημα. Μακριά από κορελκο.αντιεπαγγελματιες απατεώνες αγενεστατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσοχη κορελκο-ομηρος ιεκ φαινεται να συνεργαζονται αν κρινω απο την περιπτωση μου (βοηθος κτηνιατρου)

      το κορελκο δεν ζηταει λεφτα μπροστα απλα περιμενει να δει αν θα μαζευουν 10 ατομα για να γινει το τμημα, καμια ενημερωση μεχρι σεπτεμβρη, οταν πηγα σε αλλο ιεκ αφου δεν ειχα ενηεμρωση απο ΚΟΡΕΛΚΟ (πηγα στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που ξεκινουσε σιγουρα το τμημα βοηθος κτηνιατρου) εκει γραφτηκα και πληρωσα και ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΛΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΑΛΛΟΥ

      ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΑΛΛΟΥ;;;; ΕΛΕΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΙΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

      Διαγραφή
  54. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ.. ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΙΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ.. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ..
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η δικιά μας εμπειρία με το ΙΕΚ ΑΜΕΡΙΚΑΝ. Γράφτηκε η κόρη μου και πριν την έναρξη των μαθημάτων της είπαν οτι το υπουργείο πολιτισμού,δεν τους άφηνε να κάνουν μαθήματα λόγω έργων. Προσέξτε,αυτό εγινε μετά την εγγραφή και αφου είχαν πάρει τα 300 ευρώ. Αρα,μάζευαν πελάτες και τους εστελναν μετά σε άλλο ΙΕΚ.Το φημισμένο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.Πήγε η κόρη μου μια ημέρα και δεν ξαναπατησε.Ξεκάθαρη παραπλάνηση,οσο για τα δίδακτρα στα υψη στο ΑΜΕΡΙΚΑΝ στο πάτωμα στο ΑΚΜΗ,ΕΑΝ φυσικά το ανακάλυπτες.
    Εμείς ζητήσαμε τα χρήματα της εγγραφής καιμας είπαν οτι ο φάκελος έχει παει στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.Συμπαιγνια μεταξύ των ΙΕΚ Εγω σκοπεύω να κανω καταγγελία στο υπουργείο παιδείας και στον συνήγορο του καταναλωτή,δεν θα τους αφήσω ετσι.
    Συμφωνώ κι εγω με τους υπόλοιπους, απατεωνιές στην πλάτη των παιδιών και το κράτος αδιαφορεί.
    εαν έχετε άποψη για κάποιο καλό ΙΕΚ καταθέστε τη .
    Ευχαριστω ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κυριε δυστυχώς ειμαστε και εμεις θύματα αυτού του ο Θεος να το κανει ιεκ. Γενικως η στρατηγική αυτων των ιδρυμάτων ειναι μονο να παιρνουν χρηματα με σχεδόν μηδεβικες υπηρεσιες. Μαζευουν λεφτα και φεύγουν νυχτα...

      Διαγραφή
  56. Εγω θέλω να παω ΙΕΚ ακμή τουριστικά πιστεύετε οτι αξίζει? Αν οχι που μου προτείνετε να πάω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΜΑΚΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγω ειμαι αυτης της περιπτωσης...θελω να φυγω . Δεν εχω πληρωσει μηνες μπροστα για να πω οτι θα 'χασω' τα λεφτα που εχω προπληρωσει καθως δεν θα μου τα επιστρεψουν αν θελησω να φυγω...απλως σκεφτομαι αν δεν παω υπαρχει πιθανοτητα να μου ζητησουν να πληρωσω ολο το ετος ή να με πανε νομιακ για τετοια; δεν εχω ιδεα απλως σκεφτομαι μεχρι το χειροτερο σεναριο...βεβαια εχω αρκετα ατομα μεσα στην ταξη τα οποια ηρθαν σε δυο μαθηματα στην αρχη κ μετα δεν ξαναπατησαν απο τοτε...Εχω ακουσει οτι μπορει να σε παρουν κανενα τηλεφωνο στην αρχη αλλα μετα τιποτα...απλως ηθελα να ειμαι σιγουρη να μην εχω αλλα προβληματα μαυτο μετα...αν καποιος γνωριζει με σιγουρια κατι πανω σαυτο ας μου απαντησει ευχαριστω εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα!!!! Υπάρχει κανείς που να είναι στο ιεκ αλφα στον τομέα της εργοθεραπειας, προκειμένου να με κατατοπίσει κάπως;;; ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παιδιά , ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κρήτης εδώ.
    Πληροφορήθηκα ότι θα δώσουμε 180€ εφάπαξ για την πρακτική καθώς και για το επιπρόσθετο βρετανικο δίπλωμα.
    Για να μην αναφέρω ότι μας ζητανε κάθε εξάμηνο 12€ έξτρα για υποτιθέμενη ασφάλιση στον χωρο που κάνουμε τα εργαστήρια. Κλέφτες. Με τόσα λεφτά μπορουσα να πάω στο κολλέγιο να έχω κανονικό πτυχιο τουλάχιστον. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά για το ΙΕΚ γιουροτραινιγκ ξέρεις κανεισ τίποτα

      Διαγραφή
    2. nai, se seminario grafistikis exi minon, piran diaforetika xrimata apo diaforetikous mathites, alloi plirosan 600 , alloi 400 alloi mono 200 -- poitita halia, h kathigitria itan kratiki grafistria kai den koitouse to polymeles tmima ean ehume kanei tin ergasia swsta, osoi den tin ekanan swsta ekane polli ora gia na tin ftiaxei h kathigitria omows etsi den mathenis tipota an prokeitai kathe vima na sto ftiaxnei h kathigitria, kai biblia miden.

      Διαγραφή
  61. Καλημέρα, έτοιμη και εγώ να εγράφη στα ΙΕΚ Ακμή αν και ήδη κάτοχος πτυχίου πανεπιστημίου. Ειδικότερα στο τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Αν ξέρει κάποιος κατι σχετικα με το τμημα. Επισης, ισχυει το ίδιο και για το ΑΚΤΟ; Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπερα, μήπως θα μπορούσε να μου πει άποψη κάποιος που να γνωρίζει για το τμήμα της διοίκησης οικονομίας στο ιεκ άλφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παιδιά είμαστε από Κύπρο και ενδιαφερομαστε για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη στο τμήμα κινηματογραφου ξέρει κάποιος να μας βοηθήσει να μας πει σχολια αν γνωριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παιδιά είμαστε από Κύπρο και ενδιαφερομαστε για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη στο τμήμα κινηματογραφου ξέρει κάποιος να με συμβουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Θα ήθελα και εγώ φέτος να εγγραφω στο ιεκ αμκη με την ειδικότητα του βοηθού φαρμακοποιού ή μικροβιολόγου ..... Θα ήθελα να μάθω την εμπειρία σας σε αυτές της ειδικότητες ..Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε παιδια,απογιητευτηκα !!!ηθελα για παιδαγωγικα προσχολικης εκπαιδευσης !ειχα ακουσει καλα λογια....ξερει κανεις για το εν λογω τμημα;η εχει καμια αλλη καλη ιδεα ;ακομα ουτε τιμες δεν εχω συζητησει ειμαι σε φαση ερευνας...ευχαριστω ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγώ θέλω να πάω στα ΙΕΚ δέλτα στα Χανιά διαιτολόγια. Ξέρετε περίπου πόσο είναι τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μου ζητησαν στα ιεκ δελτα 800 ευρω για την αναγνωριση του πτυχιου μου παγκοσμιος οχι μονο στην ευρωπη. Ξερετε αν ηθελαν να με κοροιδεψουν η πραγματι θα αναγνωριστει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην το έκανες είναι μια πατάτα και μισή μου το έχει πει και καθηγητής από μέσα δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Μόνο τα λεφτά σου θέλουν να σου παρουν

      Διαγραφή
  69. Φέτος τον Φλεβάρη είχα ανέβει στο Ιεκ Ακμη στην ΑΘήνα για να δώσω 6 μαθήματα τα οποία χρώσταγα απ' το προηγούμενο εξάμηνο. Βγαίνουν λοιπόν τα αποτελέσματα, παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τους βαθμούς μου καθώς πλεόν μένω εκτός Αθηνών. Ήμουν στον τομέα της αισθητικής. Η βοηθός λοιπόν (το όνομά της μου διαφεύγει) της κυρίας Δραγώνα με ενημερώνει για τους βαθμούς μου και μου επιβεβαιώνει πως πέρασα σε όλα τα μαθήματα, και οτι περνάμε πλέον στις διαδικασίες τις το πτυχίο (εφόσον είχα τελειώσει και την πρακτική μου) .
    Σήμερα λοιπόν 17 Σεπτέμβρη παίρνω τηλέφωνο στη σχολή να μάθω αν βγήκε το πτυχίο μου. Και κυρία αυτή μου λέει πως υπάρχουν μαθήματα σε εκκρεμότητα! Η ίδια κυρία που πριν κάποιους μήνες μου είχε πει "Όλα καλα, οι βαθμοί σου αυτοί κι αυτοί, τελείωσες!"
    Εν τέλη θα την ξανακαλέσω αύριο να κοιτάξει στο αρχείο γιατί όπως είπε μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος και τα γραπτά μου δεν έχουν περαστεί στο σύστημά τους.
    Απαράδεκτοι πραγματικά! Κι αν δεν λυθεί το πρόβλημα μέχρι αύριο θα τους πάω δικαστικά!
    Η χειρότερη σχολή σε θέμα οργάνωσης. Στο παίζουν εκεί μέσα επαγγελματίες κι όταν είναι να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό δεν καταλαβαίνουν το Χριστό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παιδιά το ιεκ δελτα μια μαλάκια και μισή. Μας ζητούν 100 ευρώ για να πάρω τον φάκελο της πρακτικής άσκησης. Τα εργαστήρια χωρίς υλικά. Να πάρεις βεβαίωση σπουδών περιμένεις 2 εβδομάδες. Προτζεκτορες μόνο για δείγμα. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα χειρότερα ιεκ καλύτερα να πήγαινα σε δημόσιο. Έχει κανένας άλλος παρόμοια έμπειρα από ιεκ δελτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τα ΙΕΚ ακμή παιδιά είναι μεγάλη απάτη
    Το παρακλάδι universal training επίσης
    Έγραψα το γιο μου για barista ψέματα στις διδακτικές ώρες. Ψέματα στην έναρξη του μαθήματος.
    Ότι λένε το λένε τηλεφωνικα χωρίς να δίνουν κάτι γραπτό
    Τα άτομα που σου μιλάνε εναλλάσονται
    Τους ζήτησα τα χρήματα πίσω πριν την έναρξη οπότε γίνει
    Γιατί έχει περάσει ένας μήνας από τότε που προφορικά μου είπαν ότι θα αρχίσει και τίποτα
    Θα τους ξεσκίσω
    Μεγάλοι αλήτες
    Αλλά φτάιει το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τα ΙΕΚ ακμή παιδιά είναι μεγάλη απάτη
    Το παρακλάδι universal training επίσης
    Έγραψα το γιο μου για barista ψέματα στις διδακτικές ώρες. Ψέματα στην έναρξη του μαθήματος.
    Ότι λένε το λένε τηλεφωνικα χωρίς να δίνουν κάτι γραπτό
    Τα άτομα που σου μιλάνε εναλλάσονται
    Τους ζήτησα τα χρήματα πίσω πριν την έναρξη οπότε γίνει
    Γιατί έχει περάσει ένας μήνας από τότε που προφορικά μου είπαν ότι θα αρχίσει και τίποτα
    Θα τους ξεσκίσω
    Μεγάλοι αλήτες
    Αλλά φτάιει το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ζήτησα χτες την προκαταβολή και αρνούνται να την δώσουν θα μιλήσω με δικηγόρο με διέψευσε στα μούτρα μου η υπάλληλος τους

      Διαγραφή
  73. Εχει φοιτησει καποιος στο ΙΕΚ ΌΜΗΡΟΣ ή ΙΕΚ ΠΡΑΞΙΣ? Ξέρουμε τίποτα γιαυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, ιεκ ομηρος η ιδια ιστορια περιπου με ιεκ ακμη, ζητανε λεφτα αναλογα ποσα υπολογιζουν οτι εχεις (οποτε για το ιδιο μαθημα οι μαθητς πληρωνουν διαφορετικα ποσα), σου υποσχονται φοβερα σεμιναρια, σεβασμο, κοινωνικη ευθυνση, εργαστηρια και σε πολλα μαθηματα δεν υπαρχει τιποτε απο ολο αυτο, πολλα λογια και λιγη ουσια, αλλα εναι και αναλογα τη σχολη μαλλον, και καθηγητες μουφες σε μερικες περιτπωσεις, τι να πω, εγω ειχα κακιστη εμπειρια νιωθω οτι με χλευαζουνε και θελουνε και ολα τα λεφτα τους εαν παραιτηθεις θα σε κυνηγησουν νομικα... Πολυ ασχημοι ανθρωποι. Πηγαινε σε ενα αλλο ιεκ ή κρατικο ιεκ τι να πω. Αυτα για το ΟΜΗΡΟΣ ΙΕΚ / eagean university

      Διαγραφή
  74. Γειά σας,
    Ενδιαφέρομαι να σπουδάσω στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ ΑΚΜΉ Λάρισας
    Τι έχετε να πείτε για αυτή την επιλογή ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ιεκ Δήμητρα Λαρισας, Φυσικοθεραπεία
    Θέλω τα σχόλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτα επίμονα να σου πουν, ακόμα καλύτερα να στο δώσουν έγγραφος ότι μπορείς να βγάλεις ΆΔΕΙΑ ασκήσεως επαγγέλματος, αλλιώς θα σου επιστρέψουν τα λεφτά... Θα δεις

      Διαγραφή
    2. ΙΕΚ ακμή προπονητής αθλημάτων στη Λάρισα
      Πως σου φαίνεται;

      Διαγραφή
    3. Δεν βγαζεις αδεια ασκησεως επαγγελματος 100%! ΜΑΚΡΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. Οι βοηθοί Φυσικοθεραπείας δεν βγάζουν άδεια ασκήσεως. Αυτό είναι γνωστό.

      Διαγραφή
  76. Θα με βοηθούσε πολύ η άποψη κάποιου που φοίτησε σε ιδιωτικό ΙΕΚ για γραφιστική. Είναι καλές οι συνθήκες, τα εργαστήρια , οι παρεχόμενες γνώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ειπα πιο επανω ψαξε επιμονα να δεις για αν μπορεις να βγαλεις αδεια ασκησεως επαγγελματος, αλλιως δεν εχεις πτυχειο,χαρτοπετσετα θα εχεις!

      Διαγραφή
  77. Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει αν το τμήμα ζαχαροπλαστικής στο ιεκ ακμή της Κρήτης, αξίζει τον κόπο ή όχι. Ενδιαφέρομαι για εγγραφή άμεσα και θέλω να ξέρω από κάποιον που είναι γνώστης της κατάστασης αν αξίζει.
    Σας ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να γραφτώ φέτος στο τμήμα αισθητικής του ιεκ δέλτα, ξέρει κανείς να μου πει εντυπώσεις από εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλησπέρα σας,δεν ξέρω αν είναι κανείς εδώ και ξέρει να μου απαντήσει. Έκανα εγγραφή στο ιεκ ακμη για τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ. Εδωσα λοιπόν προκαταβολή 150 ευρώ και μου προέκυψε θέμα υγείας διέκοψα. (πριν 2 χρόνια είχα ξανά κάνει εγγραφή και τελικά πήγα σε άλλο ιεκ και δν πήρα ποτέ πίσω την προκαταβολή που πάλι είχα δώσει. 50€ τότε) τέλος πάντων αυτήν την φορά μου έκανε μόνη της την διακοπή χωρίς πολλά πολλά για να μην της πω κάτι για τα χρήματα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάποια συμφωνία μαζί τους, πχ να αγορασω κάποια προϊόντα από εκεί για να μην χάσω τα χρήματα μου; ή τι μπορώ να τους πω για να γίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ειναι η χειροτερη σχολη που υπαρχει στην Ελλαδα.Απλα μεινετε ΜΑΚΡΙΑ,σας κοροϊδεύουν το μονο που τους απασχολει ειναι να παρουν τα λεφτα σου απ την τσέπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλησπέρα παιδιά,είχα κάνει εγγραφή και εγώ και θέλω να φύγω από την σχολή ...τα χαρτί που υπέγραψα γράφει ότι πρέπει να πληρώσω το έτος όλο δεδομένου ότι θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση μου..φανταστείτε τη γράφουν για να πάρουν τα λεφτά ...ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω για να ξεμπλέξω από αυτήν την σχολή -Στραπατσαδα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γεια σας θελω να γραφτω στο τμημα αρχιτεκτονικης διακοσμησης στο ιεκ ακμη ηρακλειου τι λετε για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Θα ήθελα από κάποιον να είναι γνώστης στο ερώτημα μου να μου απαντήσει τώρα εν καιρό covit τα δίδακτρα τα καταβαλουμε κανονικά η τηλεκπαιδευση είναι χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Για τα ΙΕΚ ΣΒΙΕ γνωρίζει κάποιος να μου πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μακρυά απο ιεκ Αλφά, είναι απατεώνες δηθεν υποτροφια και μετα σου βγάζουν 300 ςυρώ εξοδά πρακτικής, δν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζι τους δν σηκώνουν τηλέφωνα, εκτός αν θέλουν χρήματα που σε παίρνουν 300 φορές την ημέρα και σε απειλούν με διαγραφές και οτι θα κινηθούν δικαστικά εν καιρώ πανδημίας ΞΕΦΤΙΛΕΣ, στο παιζούν καλοί και μετά ενα σωρο λειπούν καθηγητές και δν γινονται όλα τα μαθήματα, οτι χειροτερό αληθεία, οσά διαβασά εδώ δν μου κάνουν εντυπβση. Απλά θέλω να τελειωνώ φετός να κανώ και πρακτική ππου θα βρω μόνος μου φυσικά και να μην ξαναπατήσω εκεί μέσα σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο όσο και να σας δελεάσουν δεν αξιζεί καλυτέρα σε δημοσίο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ότι χειρότερο το ιεκ ακμή. Για τα σκουπίδια. Σου γλυφουν τα αυτιά για να εγγραφεις, σου λένε χίλια δυο ψέμματα για να σε πεισουν ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά. Το κάθε παιδι πληρωνει διαφορετικά από 2000 έως 3500 ανάλογα με την οιονομική κατάσταση των γονιών σου. Όσοι έχετε παει σίγουρα έχετε προσέξει ότι πρώτα ρωτάνε τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου και μετά σου λένε την τιμη. Στην αρχή σου λένε δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά μας ενδιαφέρει να μάθετε. Και αν δε πληρώσεις στην ώρα σου και καθυστέρησεις έστω και μια μέρα σε παιρνουν 70 τηλέφωνα να σου ζητάνε τα λεφτά με πολυ άσχημο τρόπο. Επιπλέον τώρα μέσω καραντινας που γλυτώνουν τόσα λεφτά από καθηγητές καθώς έχουν ενωθεί τμήματα από όλα τα μέρη της Ελλάδας με αποτέλεσμα να ειμαστε στο μάθημα 50 άτομα η συνδεση χάλια, να παιρνουν απουσίες 7 φορές από τόσα άτομα,μεχρι να συνδεθουμε και να συντονιστούμε ένα μισαωρο και άλλη μια ώρα στις απουσιες όλη η ώρα παει χαμένη. Οι περισσότεροι καθηγητές μόνο μάθημα δεν κάνουν. Στο τμήμα αισθητικής και μακιγιάζ περιμενουν να μας διδάξουν νυχια και μακιγιάζ μέσω μιας οθόνης. Έτσι μας αναγκάζουν να αγοράζουμε φουρνάκια τροχουδακια αξιας 70 ευρώ το λιγότερο. Πέρα απ τα μανό καλλυντικά κτλπα. Αν θέλαμε να τα βλεπουμε μέσω οθόνης μπαίναμε και στο YouTube όχι να πληρώνουμε 3 χιλιάρικα που δεν τα χουμε κι όλας συν αλλά τόσα για τα πράγματα που μας αναγκάζουν να αγορασουμε. Το άλλο αστείο της όλης υποθεσης είναι ότι μας ζητάνε λεφτά για στολές που έχουν και το λογότυπο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Κάνουμε διαφήμιση θέλουν και λεφτά γι αυτό. Εδώ σε μαγαζιά που δεν αγοράζεις τιποτα σου δίνουν μπουφαν δωρεάν με το λογότυπο για να κάνεις διαφήμιση και εδώ που δίνουμε τόσα χιλιάρικα ζητάνε και λεφτά. Να μας τα παρουν απο παντου δηλαδή. Μη σχολιάσω και τα βιβλία�� 20 ευρώ το ένα λέει για κάτι σελιδουλες που μόνο βιβλία δε λέγονται. Τέλος πάντων, αν ήταν σωστή "επιχείρηση" Λόγω όλης αυτής της κατάστασης θα είχαν φροντίσει να κάνουν μια μείωση στα δίδακτρα και θα έδειχναν κατανόηση αν κάποιος καθυστερουσε την πληρωμή. Απαράδεκτοι απλά. Δεν σας το συνιστώ σε καμία περιπτωση. Λυπάμαι τα λεφτά που οι γονείς τον παιδιων τα βγάζουν με τόσο κόπο και λυπάμαι τα παιδια που αναγκάζονται να δουλευουν για να πληρώνουν μια τόσο υπερτιμημενη σχολή που πισω απο την εικόνα που απορώ πως έχει φτιαχτεί έχουν μόνο σκοπό ακόμα και το ένα ευρώ που θα βγάλουν από μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα είμαι στο τμήμα αισθητικής στο ΙΕΚ ακμή Κρήτης. Σκουπίδια παιδια απλά σκουπίδια!! Μη παει κάνεις θα πεταξει τα λεφτά του. Εχω μιλήσει άπειρες φορές και δεν με αφήνουν να κάνω διαγραφή. Πρέπει λέει να πληρωσω για να διαγραφτω. Ότι ακριβώς είπε το άτομο από πανω συμφωνώ σε όλα 100%. Απλα ξεφτυλισμενοι.

      Διαγραφή
  87. Σκέφτομαι να γραφτώ στο ιεκ ακμη στην ειδικότητα βοηθός ακτινολογου. Ποια είναι η γνώμη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν ξέρω τι λένε οι άλλο φέτος ξεκίνησα στο ΙΕΚ ακμή Ηρακλείου Δημοσιογραφια και μου αρέσει παρά πολύ οι καθηγητές βοηθάνε, βάζουν εργασίες κανονικά γράψαμε την πρόοδο και την εξεταστική μας έχουμε online βιβλία το μόνο παράπονο μου είναι πως λόγω κορωνοιού δεν κάνουμε δια ζώσης μαθήματα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν μπορώ να καταλάβω που τα βρήκαν τόσα αρνητικά. Βέβαια εγω πληρώνω κανονικά και ήξερα από την αρχή ότι πήγαινα σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ που ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνεις και έχεις συμφωνήσει ένα ποσό. Επίσης επειδή είμαι πολύτεκνη μου το έχουν μειώσει και γενικά είδα ότι καταλαβαίνουν. Αυτά. Ειμαι υπαρκτό πρόσωπο και οποίος θέλει να με βρει και να του αποδείξω ότι όντως υπάρχω και δεν λέω ψέματα ας μου πει το όνομα του να στείλω προσωπικό μήνυμα κάπου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αν μπορεις να μου φερεις ενα εγγραφο απο το υπουργειο εργασιας ή την αντιστοιχη υπευθυνη ΚΡΑΤΙΚΗ αρχη (πχ γενικη γραμματεια αθλητισμου για προπονητες)οτι με το πτυχειο του ΙΕΚ και την πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ μπορεις να βγαλεις ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ σαν δημοσιογραφος, εγω θα σου πληρωσω το υπολοιπο των σπουδων σου!Αλλιψς μου δινεις εμενα αυτα τα λεφτα, δεν σπαταλας χρονο πανε ελα, και σου εκτυπωνω μια πτυχιαρα στον υπολογιστη μου να την κρεμασεις στον τοιχο σου! Την ιδια αξια θα εχουν!

      Διαγραφή
    4. Δεν έχουν όλα τα επαγγέλματα άδεια ασκήσεωες βοηθού.

      Διαγραφή
  88. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΕΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Παιδια πειτε μου λιγο την γνωμη σας για ιεκ ακμη Πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Θά ήθελα τα φώτα σάς λόγο πενιχρον οικονομικον δυσχερειών θέλω να κάνω διακοπή είμαι στό πρώτο εξάμηνο ποιες κινήσεις πρέπει νά κάνω ;;;; Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Καλησπέρα παιδιά! ΙΚΑ εγγραφή στο ΙΕΚ ακμη πριν δύο χρόνια , συμφωνήσαμε τότε για να πληρώσω ένα ποσό κάθε μήνα για να συνεχίζω τις σπουδές. Απλά πριν ενάμιση χρόνο τα πράγματα άλλαξαν επειδή έμεινα χωρίς δουλειά. Λοιπόν δεν είχα τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το ποσό. Εφόσον δεν είχα πάει ούτε μία μέρα όλο το χρόνο , είπα να σταματήσω για να μην πληρώσω άλλα λεφτά. τώρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου ζητάνε τα λεφτά που δεν έχω πληρώσει για την πρώτη χρονιά , μάλιστα και τα υπόλοιπα για το δεύτερο χρόνο. εγώ σε αυτό το σχολείο ούτε απολυτήριο δεν είχα προλάβει να κάνω κατάθεση, και δεν έχω πάει ούτε μία μέρα στα μαθήματά τους και ούτε έχω μπει ηλεκτρονικά σε κάποια εφαρμογή.
    Ξέρετε αν θα έχω κανένα θέμα άμα δεν πληρώνω το υπόλοιπο, επειδή έχω γίνει πολύ ενοχλητική δεν παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα από δύο τρεις φορές.
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια κ σε εμένα θα κινηθώ νομικά τελικά γιατί δεν βρίσκω άκρη το πρώην Ξυνή είναι

      Διαγραφή
  92. Δεν ξερω αν ειναι μονο για την ειδικοτητα μου, αλλα για Νοσηλευτικη/Μαιευτικη μια χαρα μπορεις να δωσεις για πιστοποιηση και να εχεις αδεια ασκησης επαγγελματος. Το πλεον κολπο, πιστευω, ειναι οτι ενω μια χαρα υπαρχει τροπος να παρεις την αδεια σου, δεν σου μαθαινουν αρκετα ωστε να ειναι ευκολο. Ειναι λιγο σαν να σου λενε, εμεις σου δινουμε διοδο για να κανεις ενα επαγγελμα αλλα απο αποψη γνωσεων, βγαλτα περα μονος σου. Ειδικα στον τομεα υγειας οκ, υποτιθεται οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα ξερεις αλλιως.. που πας. Πρεπει απο μονος σου να κατσεις να διαβασεις παααααρα πολλα πραγματα που απλα προσπερνανε για τις εξετασεις. ΑΛΛΑ γινεται. Και κατατακτηριες γινεται να δωσεις πλεον αφου παρεις την πιστοποιηση, και σε ΑΕΙ να περασεις, το εχει κανει κοσμος και γενικα δεν ειναι τρελο σεναριο απλα θελει ΠΟΛΥ διαβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο που μπορεις να βγαλεις σε αυτον τον τομεα ειναι Αδεια ΒΟΗΘΟΥ Νοσηλευτή,και οχι νοσηλευτη!
      Ψαξτο, μακαρι να εχει αλλαξει κατι αλλα 99% οχι!

      Διαγραφή
  93. Τελικά υπάρχει κάποιος που έχει πάρει χαρτί επαγγέλματος που επιθυμεί πχ ψυκτικών εγκαταστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 1.Αδεια τεχνίτη ψυκτικών εγκαταστάσεων (δίπλωμα)

    2.Τεχνικού ψυκτικών εγκαταστάσεων 1ης ειδικότητας (δίπλωμα, άδεια τεχνίτη, περίπου 500 ημ/θια, εξετάσεις)

    3.Τεχνικού ψυκτικών εγκαταστάσεων 2ης ειδικότητας (δίπλωμα, άδεια τεχνικού 1ης ειδικότητας, περίπου 660 ημ/θια – 110 σε εγκαταστάσεις της 2ης ειδ/τας, εξετάσεις)

    4.Τεχνικού ψυκτικών εγκαταστάσεων γενικών εφαρμογών (δίπλωμα, άδεια τεχνικού 2ης ειδ/τας, περίπου 500 ημ/θια σε εγκαταστάσεις της 1ης ή 2ης ειδ/τας ή εγκαταστάσεις άλλων εφαρμογών ψύξης, εξετάσεις) (προϋπηρεσία μειωμένη 30% σε σχέση με τους πτυχιούχους ΤΕΛ)

    Μαγαζι δικο σου δεν κανεις, μονο απο ΑΕΙ/ΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ REVIEW KAI ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ PDF TIPOTA ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΛΑΦΙΩΝΙΑΤΗ Η ΟΠΙΟΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ΑΡΡΩΣΤΙΑ, BULLYING KTL) KAI NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΕΚ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΖΕΡΟΥ, ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΧΡΕΩΘΗΚΑ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 400 ΚΑΙ 2 ΑΛΛΟΙ 200 (ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!)

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΕΓΝΩ ΝΟΜΙΖΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΟΙΔΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗς Η ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΠΛΑΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ

    ΜΑΚΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ ΙΣΩΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΓΩ ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝΑ ΡΧΗ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΛΑΜΟΓΙΟΜΗΡΟΣ!, https://gr.revieweuro.com/attica/iek-omiros-420142

    ---


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  96. GIA IEK OMHROS POU EIXA EGO KAKH EMPEIRIA ALLA BRIKA PAROMIES STO INTERNET:
    User (03/11/2017 02:00)https://vymaps.com/GR/IEK-Omiros-22664/
    ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗΣ Σ ΑΥΤΟ(ΣΤΟ ΤΜ. ΑΘΗΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΝΑΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (100Ε) Κ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΚΤ.(130Ε) ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.
    ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤ.ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡ.ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ Κ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤ. ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΤΟΝΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!)Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝ ΛΕΕΙ..(ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ! !)ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ..(ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ...), ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..ΑΦΙΕΡΩΝΩ 2-3 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΗΛ. ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλησπέρα παιδιά άποψη για ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα , για βοηθός μικροβιολόγου ? . Αν ξέρει κάποιος θα με βωηθούσε γιατί μέσα στην βδομάδα θα πάω να κάνω την εγγραφή και να μην μπλέξω μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Εγω που δεν με ενημερωσαν απο το ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ το οτι εγκριθικε το πρόγραμμα επιδότησης πρακτικης του ΕΣΠΑ, τωρα έληξε η προθεσμία υποβολης αιτήσεων και θα κανω 8 μηνες πρακτική χωρισ να παρω 1€??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Να 'τανε η ζήλια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα... Πολύ haters και ζηλόφθονοι μαζεύτηκαν εδώ ρε παιδιά. Και μη γράψτε ότι είμαι βαλτός από το ιεκ ακμη γιατί δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δωσε μου εσυ τα σχεδον 7χιλιαρικα που εδωσα τζαμπα και θα σου λεω μετα εγω οσες παροιμιες θελεις!

      Διαγραφή
  100. Μαλακα τι γίνετε εδω; Τι να πρώτο πιστέψεις. Οι εγκαταστάσεις πάντως τς ΙΕΚ ακμή στο κέντρο είναι τέλειες!τωρα για επαγγελματική αποκατάσταση δεν γνωρίζω να σας πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επαγγελματικη αποκατασταση δεν ειναι κατι σοβαρο, η αδεια ασκησεως επαγγελματος που ταζουν και λενε ψεματα, γιατι δεν βγαζεις, ΕΙΝΑΙ!

      Διαγραφή
  101. Θέλω να κάνω μια ερώτηση όποιος ξέρει να μου απαντήσει γράφτηκα στο ΙΕΚ άλφα και έδωσα προκαταβολή εκατό ευρώ εάν δεν θέλω τελικά να ξεκινήσω και να παρακολουθήσω τα μαθήματα πρέπει να πληρώσω τα δίδακτρα για δύο χρόνια επειδή υπέγραψα ότι θα ξεκινήσω; Όποιος ξέρει να μου απαντήσει ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλησε με δικηγορο καλυτερα. Η λογικη λεει πως ΕΝΝΟΕΙΤΕ δεν πληρωνεις τιποτα!

      Διαγραφή
  102. Καλησπέρα παιδιά γράφτηκα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνας πλήρωσα το ποσό της εγγραφής και το πρώτο μήνα στον αισθητικό τομέα αλλά επειδή είναι τελείως χάλια θέλω να σταματήσω έχω υπογράψει το χαρτί που λέει ότι και να διακόψω πρέπει να πληρώσω όλους τους μήνες γνωρίζει κανείς κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Η κόρη μου τελείωσε αισθητική στη Ρόδο στο ιεκ ακμή. Περιττό να πω ότι ούτε έμαθε κάτι ούτε μπορεί να σταθεί επαγγελματικά κάπου και συν το ότι δεν της βρίσκουν πρακτική γιατί χρωστάμε δύο μήνες δίδακτρα μου το είπαν καθαρά ότι αν δεν πληρώσεις δεν θα δουλέψει. Ρεμάλια αίσχος τοσα λεφτά χαμένα. Μακριά παιδιά ούτε απ έξω καλύτερα σε ένα ταχυρυθμο και μετά να μπορέσεις να πάρεις πιστοποίηση αφού δουλέψεις ως επαγγελματίας. Όλα ψεματα ούτε υλικά δεν τους παρέχουν για να κάνουν εξάσκηση ζητάνε να αγοράσουν μέχρι και πινελα. Συμπεριφορά απαράδεκτη και από τον διευθυντή και από την υπεύθυνη της πρακτικής δεν σέβονται τίποτα εγω και ο κάθε γονιός που στέλνει το παιδί του εκεί τους πληρώνουμε όλους αυτούς. ΑΙΣΧΟΣ κοροϊδεύουν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ειμαι 50 χρονων. Σκεφτομαι να γραφτω σε ιδιωτικο ΙΕΚ.Πραγματικα εχω μπερδευτει πραγματικα. Το ΙΕΚ ακμη προσφερει διδσκτρα πολυ χαμηλα 500 ευρω λιγοτερα το χρονο κσι φοβαμαι οτι κατι κρυβουν. Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣπροσφερει δευτερη ειδκοτητα δωρεαν.Καποιοι λενε οτι πρεπει νσ πληρωσω για την πρακτικη.
    Παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει ας γραψει την γνωμη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Είμαι στο τελευταίο εξάμηνο στον τομέα αισθητικής. Η δική μου εμπειρία από το συγκεκριμένο ΙΕΚ έως τώρα είναι ότι όπως παντού, υπάρχουν καθηγητές που σέβονται τη δουλειά τους και άλλοι που βαριούνται που υπάρχουν. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές. Σε υποχρεώνουν ν αγοράσεις κάποια πράγματα μόνο σου, όπως πινέλα, ακουαρέλες, λίμες..κάποιες φορές υπήρχε έλλειψη ακόμη και στο χαρτί και τα προιοντα που χρσιμοποιούνται δεν είναι καλής ποιότητας. Απουσίες παίρνουν μόνο για τα μάτια..Από τη στιγμή που πληρώνεις θα πάρεις και το πτυχίο και ας σ έχουν δει μια στην αρχή και μια στο τέλος. Σε μένα δεν υπήρχε κάποια ενόχληση τηλεφωνική για να πληρώσω. Ήμουν όμως τυπική στα δίδακτρα. Κακά τα ψέματα επιχείρησεις είναι και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα. Από την άλλη όμως η προσπάθεια είναι ατομική και όποιος θέλει μαθαίνει και εξελίσσεται. Για να μη κρίνουμε μόνο τους εκπαιδευτές αλλά και τους μαθητές που οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι, κακότροποι και έχουν μόνο απαιτήσεις. Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή