Απαράδεκτη αντιμετώπιση από το κατάστημα ΠΡΙΝΟΥ της οδού Πατησίων 129. Πριν λίγους μήνες επισκέφθηκα το συγκεκριμένο κατάστημα για αποτρίχωση στα πόδια.
Η κα. Γ, η οποία και με ανέλαβε ,μου υποσχέθηκε μόνιμο αποτέλεσμα σε 9 μήνες με λέιζερ. Η συγκεκριμένη
κυρία μου υποσχέθηκε πως στις 6 επισκέψεις θα είχα το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά και δεν το έχω, και οφείλεται στο ότι…. οι θύλακες είναι ανθεκτικοί και δεν πέφτουν εύκολα οι τρίχες. Μα τι τρίχες μας λέτε κα. Γ;;;;; Πρέεπει να ξαναπληρώσω επισκέψεις για να έχω το τελικό αποτέλεσμα μου ειπε. Ντροπή και αίσχος και για το κατάστημα και για την ίδια. Όσο για τους υποψήφιους πελάτες, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Μακριά από το κατάστημα ΠΡΙΝΟΥ. Καλύτερα να εμπιστευτείτε επαγγελματία δερματολόγο όσοι επιθυμείτε μόνιμη αποτρίχωση.
ΣΦ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Και εγώ επισκέφθηκα το ίδιο κατάστημα και πλήρωσα επισκέψεις για 2χρόνια τόσο που δεν θυμάμαι πλέον το ακριβές ποσό στο οποίο κατέληξα να φτάσω για την "οριστική αποτρίχωση η οποία τελικά δεν ήταν οριστική. Έφυγα και πήγα στα Bodyline όπου επικρατεί η ίδια τακτική......Βέβαια μετά από σχεδόν 4χρόνια με αποτριχώσεις η αλήθεια είναι πως μου έχουν απομείνει λίγες τρίχες.....Καλό θα είναι να γνωρίζουν οι κυρίες που θέλουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία ότι οι τρίχες δεν φεύγουν με 6 επισκέψεις και ότι εξαρτάται σίγουρα από πολλούς και διαφορετικούς για τον κάθε οργανισμό παράγοντες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυγενία