Αμετακίνητο στην θέση του για την δημιουργία κέντρου διαμονής μεταναστών στο στρατόπεδο στον Αγριλο Αμφιλοχίας στάθηκε το υπουργείο κατά την συνάντηση του με την επιτροπή σήμερα στις 3 το μεσημέρι.
Αναλυτικότερα η επιτροπή
απαρτίζονταν από τους βουλευτές Κο Μακρυπίδη Κο Κουρουμπλή ,Κο Σαλμά και Κο Καραγκούνη από τον Περιφερειάρχη Κο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αντωνόπουλο από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Κο Κοιμήση και τον Αντιδήμαρχο Κο Βασίλα τον Δήμαρχο Βόνιτσας Κο Σολδάτο και τον Αντιδήμαρχο Βόνιτσας και τον εκπρόσωπο του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας Κο Σμύρη.
Παρόν στην συνάντηση ήταν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κος Οικονόμου όπως επίσης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής μετέφεραν στον υφυπουργό Κο Οθωνα τους λόγους που δεν μπορεί να γίνει ο Αγριλος Αμφιλοχίας κέντρο διαμονής μεταναστών σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας.
Κλείνοντας ο υφυπουργός είπε πώς θα εξετάσει το θέμα αλλά η βούληση του υπουργείου είναι να προχώρηση στην δημιουργία και λειτουργία του κέντρου διαμονής μεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου