Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 19, 2023

😂😂😂Αλλαγές στις συντάξεις: Αυτόματα θα λαμβάνουν σύνταξη όσοι ρωτάνε στο σούπερ μάρκετ γιατί δεν ανοίγει άλλο ένα ταμείο


 Αυτόματα θα δικαιούνται σύνταξη όσοι πολίτες ρωτάνε στα σούπερ μάρκετ γιατί δεν ανοίγει άλλο ένα ταμείο, σύμφωνα με νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο, όποιος αναρωτιέται μεγαλόφωνα σε σούπερ μάρκετ «μα γιατί δεν ανοίγουν άλλο ένα ταμείο» θα λαμβάνει αμέσως σύνταξη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και ανεξάρτητα από την ηλικία του.

«Συχνά ακούμε συνταξιούχους να ρωτάνε θυμωμένοι τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ γιατί δεν ανοίγουν άλλο ταμείο. Στο νομοσχέδιο αυτό συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που το ρωτάνε χωρίς να είναι συνταξιούχοι, οι οποίοι αυτόματα θα γίνονται συνταξιούχοι» αναφέρει πηγή του υπουργείου Εσωτερικών.

Παράλληλα, αναφέρει το υπουργείο, σύνταξη θα λαμβάνουν αυτόματα και όσοι πολίτες χρησιμοποιούν τη φράση «ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για μπάνια», χαρακτηρίζουν τη μουσική που ακούν οι έφηβοι ως «αυτά τα ντάμπα ντούμπα» ή ξεσκονίζουν τα αυτοκίνητα τους με αυτές τις μίνι παρκετέζες χειρός.


Αξίζει,πάντως, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σούπερ μάρκετ προχώρησε πρόσφατα στην βράβευση ηλικιωμένου πελάτη ο οποίος δεν ζήτησε να ανοίξει άλλο ταμείο και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου