Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

😂😂😂 Συγκλονίζει η υπόθεση ταξιτζή που χάλασε πενηντάευρο

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι Αθηναίος ταξιτζής έδωσε σήμερα ρέστα από

πενηντάευρο χωρίς να διαμαρτυρηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αυτοκινητιστής είχε μόλις ολοκληρώσει δρομολόγιο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ο επιβάτης του έδωσε το επίμαχο χαρτονόμισμα, το οποίο αμέσως χάλασε δίνοντας του τα ρέστα χωρίς να παραπονεθεί καθόλου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο επιβάτης του ταξί μας περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που έζησε:


«Πήρα ταξί λόγω της απεργίας ξέροντας ότι είχα μόνο το πενηντάευρο. Συνήθως δεν παίρνω τέτοια ρίσκα, αλλά είχα αργήσει για τη δουλειά και ήμουν απελπισμένος» μας είπε με τρεμάμενη φωνή.


«Έτρεμα τη στιγμή που θα έπρεπε να του το δώσω»

«Σε όλη τη διαδρομή, έτρεμα τη στιγμή που θα έπρεπε να του το δώσω και προσευχόμουν το ταξίμετρο να γράφει στρογγυλό ποσό όταν θα φτάναμε. Φανταζόμουν την οργισμένη αντίδραση του, ότι θα μου φώναζε να βρω περίπτερο να μου το χαλάσει, ότι θα του πάρω όλα τα ψιλά» συνέχισε.


«Όταν φτάσαμε ήμουνα ράκος. Με τρεμάμενο χέρι του το έδωσα ψελλίζοντας ‘συγνώμη’ και έκλεισα τα μάτια περιμένοντας το αναπόφευκτο.»


Σύμφωνα με τον ίδιο ο ταξιτζής, όχι μόνο του έδωσε ρέστα, αλλά του ευχήθηκε καλή συνέχεια. «Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και ξέσπασα σε λυγμούς μέσα στο ταξί» μας είπε.


Όπως λέει, μόνο αφού βγήκε από το ταξί συνειδητοποίησε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο ταξιτζής δεν του ξεκίνησε κουβέντα για το πώς ο κορωνοϊός δεν υπάρχει, πώς θα είχε λύσει τα ελληνοτουρκικά ή για την ύπαρξη εξωγήινων, ενώ δεν του πρότεινε να πάρουν κάποιον στο δρόμο τους, χρησιμοποιούσε το φλας και άκουγε τζαζ στο ραδιόφωνο.


«Τι να σας πω, ίσως να μην ήταν ταξιτζής. Ίσως να πέρασα από την πόρτα του ταξί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Ο κόσμος μου έχει καταρρεύσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχολιο σας θα δημοσιευθεί συντομα
Ευχαριστούμε