Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 21, 2024

Άνω Λιόσια: Ξυλοκόπησε την σύζυγό του λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα – Ακολούθησε άγρια καταδίωξη

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στα Άνω Λιόσια, σε απόσταση

αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ξυπνώντας μνήμες της τραγικής δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.


Σύμφωνα με το Star, μια γυναίκα υπέστη βίαιη επίθεση από τον σύζυγό της, περίπου στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης, στη μέση του δρόμου.

Δύο αστυνομικοί, που βρίσκονταν κοντά στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων, άκουσαν τις κραυγές και τις εκκλήσεις για βοήθεια της 28χρονης γυναίκας.

Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και ένα άτομο να τη χτυπά με μανία, προσπαθώντας να την επιβιβάσει με τη βία σε ένα όχημα», δήλωσε ο αστυνομικός.

Άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων, με τον δράστη να έχει απαγάγει βίαια τη σύζυγό του και να καταφεύγει στο σπίτι του 44χρονου πατέρα του.

«Η γυναίκα ζήτησε ξανά βοήθεια, εκλιπαρώντας μας να την απομακρύνουμε και να την προστατεύσουμε. Παρατήρησα ότι είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και το πρόσωπό της ήταν ερυθρό. Ο δράστης την κρατούσε σφιχτά, εμποδίζοντάς την να διαφύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδοθεί», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Σε μια στιγμή, η 28χρονη κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε προς τους αστυνομικούς. Ο πατέρας του δράστη αντέδρασε βίαια, επιτιθέμενος με γροθιές και κλωτσιές στο περιπολικό.

Ο 30χρονος δράστης και ο 44χρονος πατέρας του κρατούνται στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Μενίδι και αύριο θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου