Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 02, 2024

Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μάρθα παντρεύεται – Ο σύντροφός της δηλώνει σαμάνος και bisexual

Θα μπορούσε να είναι μια απλή ανακοίνωση βασιλικών γάμων. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.  Η

πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας γνωστοποίησε τον επικείμενο γάμο της με τον Durek Verrett τον Αύγουστο, όπως και ότι την τελετή θα κάνει ο ιερέα της “Νέας Σκέψης” από το Beverley Hills.


Η 52χρονη πρώην βασίλισσα, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως “πνευματικό άνθρωπο” και ισχυρίζεται ότι είναι μάντης, θα παντρευτεί τον Durek Verrett, ο οποίος είναι αμφιφυλόφιλος και αποκαλεί τον εαυτό του “σαμάνο”. Η τελετή θα γίνει στο Union Hotel στο Geirangerfjord στις 31 Αυγούστου



Η σχέση τους υπήρξε αμφιλεγόμενη από την αρχή. Η Μάρθα Λουίζ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση της το 2022 λόγω των αμφιλεγόμενων απόψεων του συντρόφου της, που ισχυρίζεται ότι είναι πνευματικός θεραπευτής ψυχών. Μια από τις απόψεις του είναι ότι ο παιδικός καρκίνος προκαλείται από τη δυστυχία.




Οι γαμήλιες εκδηλώσεις θα κρατήσουν 4 ημέρες. Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου εορτασμού οι επισκέπτες θα κάνουν ένα τρίωρο ταξίδι με πλοίο, για να φτάσουν στο σημείο που θα γίνει η τελετή, στο μνημείο της UNESCO Geirangerfjord, ενώ στο brunch της επόμενης ημέρας φέρεται να εμφανίζονται οι Black Eyed Peas και ο Stevie Wonder.




Τώρα η πριγκίπισσα Μάρθα και ο Ντούρεκ ανακοίνωσαν ότι θα έχουν και έναν αιδεσιμότατο και έναν πνευματικό γκουρού να διευθύνουν την τελετή. Η Μάρθα Λουίζ έγραψε στο Instagram: Στις 31 Αυγούστου, μετά τη λειτουργία της νορβηγικής εκκλησίας, ο ενοριακός ιερέας θα παντρέψει τον Durek και εμένα στο Geiranger



‘Ο πάστορας Michael Beckwith θα συμμετάσχει επίσης στη γαμήλια τελετή με έναν χαιρετισμό. Αυτή θα είναι μια μεγάλη ημέρα που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία”.


Ο Beckwith είναι ιδρυτής και πνευματικός διευθυντής της Νέας Σκέψης στο Διεθνές Πνευματικό Κέντρο Agape στο Μπέβερλι Χιλς.

Το κίνημα της “θεραπείας του νου” Νέα Σκέψη ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις αρχές του 19ου αιώνα και οι οπαδοί του πιστεύουν ότι είναι ο διάδοχος της αρχαίας σκέψης, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, των Ρωμαίων, των Κινέζων, των Αιγυπτίων, των Ινδουιστών και των Βουδιστών. Φαίνεται να ταιριάζει καλά με τις μη παραδοσιακές απόψεις του ζευγαριού.

Αν και δεν είναι πλέον βασιλικό ζευγάρι, το ζευγάρι κυκλοφόρησε τη δική του εκδοχή μονογράμματος για να γιορτάσει την ένωσή του, με τη μορφή ενός διακριτικού που περιέχει “σημαντικό συμβολισμό”. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, έγραψαν ότι το μονόγραμμα, το οποίο περιέχει τα αρχικά τους, “τιμά την προηγούμενη κοινή μας ζωή στην Αίγυπτο”.



Οι λεπτομέρειες του μονογράμματος περιλαμβάνουν το “μάτι του Ώρου”, ένα σύμβολο “προστασίας από το κακό”, τα άλογα που “ήταν ένα κεντρικό ζώο και στις δύο ζωές μας” και ένα διαμάντι για να “αντιπροσωπεύει την πύλη μεταξύ του φυσικού και του μεταφυσικού βασιλείου”.



Το ζευγάρι δημιούργησε επίσης ένα δικό του τζιν για το γάμο του. Αλλά και αυτό έχει θέματα, γιατί περιέχει τη λέξη “Princess” και τη χρήση του βασιλικού μονογράμματος της Μάρθας στο πίσω μέρος του μπουκαλιού.

Καθώς η Μάρθα έχει παραιτηθεί δεν επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιεί σήματα και οτιδήποτε άλλο θα την συνέδεε με το βασιλικό της παρελθόν, για οποιοδήποτε προϊόν παράγει και πωλεί. Έτσι το τζιν αποσύρθηκε από την γαμήλια εκδήλωση, κάτι που προκάλεσε αμηχανία.



‘Δυστυχώς, έγινε ένα λάθος, οπότε ο τίτλος έχει ήδη αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του αποστακτηρίου και στην επόμενη παρτίδα θα αφαιρεθεί και από τις φιάλες’, δήλωσε η Carina Scheele Carlsen, εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Οι καλεσμένοι θα φτάσουν την Πέμπτη για ένα πάρτι “Meet and Greet” στην αυλή του ξενοδοχείου 1904 στο κέντρο του Alesund. Στη συνέχεια θα παραβρεθούν σε ένα “προγαμιαίο” πάρτυ την παραμονή της τελετής, το οποίο περιλαμβάνει κοκτέιλ και δείπνο στο Hotel Union.

Το Σάββατο θα γίνει το διάρκειας τριών ωρών ταξίδι με πλοίο, που θα μεταφέρει τους επιβάτες στην πραγματική γαμήλια τελετή, η οποία θα ολοκληρωθεί με συμπόσιο και πάρτι στο Hotel Union.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου