Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 02, 2024

😂😂😂 Εντυπωσιασμένη η Κολομβία από τον αριθμό των μαφιόζων στην Ελλάδα

Τον θαυμασμό τους για τον αριθμό και τη δράση των μαφιόζων στην Ελλάδα εξέφρασαν σήμερα ηγετικά στελέχη των καρτέλ της Κολομβίας, μετά από νέα δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στην Αθήνα.

«Δίος μίο, τόσες δολοφονίες μέρα μεσημέρι ούτε εμείς δεν τολμάμε» δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κρησφύγετό του γνωστό βαρώνος κολομβιανού καρτέλ.


Τον θαυμασμό τους εξέφρασαν άλλωστε και ηγετικά στελέχη της Καμόρα, της ιταλικής μαφίας. «Μαντόνα, τόσο μικρή χώρα και να έχετε περισσότερους μαφιόζους από μας» δήλωσε Ιταλός κάπο ντι τούτι κάπι την ώρα που έτρωγε το τζελάτο ντε τούτι φρούτι παγωτό του.


Σημειώνεται ότι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας γίνεται πια τόσο συχνά μέρα μεσημέρι ώστε υπάρχει ενδεχόμενο να πρέπει να μετονομαστούν σε νονούς της ημέρας.

Θορυβημένο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Η έντονη δράση της μαφίας έχει θορυβήσει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πρόσφατα να έδωσε εντολή όλοι τα υψηλόβαθμα στελέχη να παρακολουθήσουν την τριλογία του Νονού, την ταινία Goodfellas και τις έξι σεζόν της σειράς Sopranos.


Ωστόσο, όπως τονίζουν στελέχη της ΕΛΑΣ αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα καθώς αστυνομικοί έχουν κάνει δεκάδες προσαγωγές ατόμων που τους άκουσαν να λένε ότι είναι νονοί, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι μιλούσαν για πρόσφατη βάφτιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου