Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2024

Ντρέπεται να κυκλοφορήσει με την κόρη του άνδρα της – «Άνετα την περνάς για άστεγη – Βρωμάει και δεν χτενίζεται»

Ένας άνδρας 37 ετών έχει αποκτήσει μια κόρη, την Mary με μια 30χρονη γυναίκα, τη Sarah. O λόγος για τον οποίο ο άνδρας επέλεξε την Sarah για σύντροφό του, ήταν η επαναστατικότητά της. Ήταν η γυναίκα που δεν περίμεναν ποτέ να διαλέξει ο γιος τους για γυναίκα του.


 Η σχέση τους όμως, δεν άντεξε στον χρόνο, αφού ο άνδρας γρήγορα κατάλαβε ότι ήταν η «μέρα με τη νύχτα». Ο άνδρας εγκατέλειψε τη Sarah και την τότε τρίχρονη Mary.

«Σε αντίθεση με την πρώην του, με υποδέχτηκαν με χαρά»

Πριν από έξι χρόνια, ο άνδρας γνώρισε την τωρινή του γυναίκα, με την οποία είναι παντρεμένος επί τέσσερα χρόνια. Ο δεσμός τους είναι απίστευτος, τόσο μεταξύ τους, όσο και με την οικογένειά του.

Τα πεθερικά της, την έχουν αγκαλιάσει, ενώ η πεθερά της, δεν την ξεχωρίζει από την κόρη της.  «Όπως φαντάζεστε,  αυτό έχει προκαλέσει πολύ δράμα, αφού η Sarah δεν έτυχε ποτέ αντίστοιχης υποδοχής από την οικογένεια.  Για να πούμε και την αλήθεια ωστόσο, δεν είναι από τα άτομα με τα οποία θα ήθελες να έχεις επαφή», εξηγεί η γυναίκα.


Η νέα γυναίκα, τα πηγαίνει καλά με την Mary, ωστόσο δεν προσπαθεί να υποκαταστήσει την μητέρα της. Έχει οριοθετήσει τον ρόλο της ως γυναίκα του πατέρα της.

Η Mary ζει με τη Sarah και έχει υιοθετήσει το χίπικο, εναλλακτικό στιλάκι. Η Sarah δεν λέει τίποτα που η Mary, όπως αναφέρει, δεν πλένεται για μέρες.

Την αφήνει να ντύνεται με βρώμικα ρούχα, ούτε έχει πρόβλημα που δεν πλένει τα δόντια και δεν χτενίζει τα μαλλιά της. «Αυτό έχει γίνει πια τρόπος ζωής», σημειώνει.

«Μπορείς άνετα να την περάσεις για άστεγη»

«Με πονάει που το λέω, αλλά μπορείς άνετα να την περάσεις για άστεγη αν την δεις στον δρόμο».


Τον άλλο μήνα, όλη η οικογένεια θα πάει σε ένα γκαλά, καθώς ο άνδρας της θα τιμηθεί μ’ ένα βραβείο.


Είναι μια αναμφίβολα ξεχωριστή βραδιά και σημαντική στιγμή στη σταδιοδρομία του άνδρα της. Γι’ αυτό, εκείνος πρότεινε ν’ αγοράσουν στην Mary ένα ξεχωριστό φόρεμα για την περίσταση.


Τότε η γυναίκα απάντησε ότι δεν θέλει, λέγοντας ότι ντρέπεται πολύ να την δουν έξω με την Mary, λόγω της εμφάνισής της.


«Ντύνεται φριχτά, και τα περισσότερα ρούχα της είναι βρώμικα. Βρωμάει και δεν χτενίζει τα μαλλιά της», συνέχισε.


«Η πεθερά μου συμφώνησε και πρότεινε στον άνδρα μου να μην έρθει η Mary στο gala επειδή θα δημιουργήσει άσχημη εντύπωση».


«Είχα πάρει το μέρος της πεθεράς μου. Ο άνδρας μου στεναχωρήθηκε, όμως συμφώνησε και είπε ότι θα το σκεφτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου