Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2024

Κτηνωδία σε πάρκο: Μητέρα 3 παιδιών βιάστηκε μέχρι θανάτου από άγνωστο άνδρα ενώ ήταν αναίσθητη σε παγκάκι

Την απόλυτη φρίκη έζησε στα χέρια ενός άνδρα μια 37χρονη νοσοκόμα στη Βρετανία που πέθανε μετά από αλλεπάλληλους βιασμούς.

Βιάστηκε επανειλημμένα

Πρόκειται για την Νάταλι Σότερ, μητέρα 3 παιδιών, η οποία βρήκε απάνθρωπο θάνατο παραδιδόμενη στις σεξουαλικές ορέξεις του ενός 35χρονου Μουσουλμάνου σε πάρκο στο Σάουθχολ του Δυτικού Λονδίνου.

Στο δικαστήριο ξετυλίχτηκε το τραγικό κουβάρι της υπόθεσης με το ακροατήριο να δυσκολεύεται να συλλάβει το μέγεθος της κτηνωδίας που συνέβη στα μέσα του Ιουλίου του 2021.

Η Σότερ μετά από μια βραδιά διασκέδασης βρέθηκε σε ένα πάρκο της περιοχής, όπου ξάπλωσε σε ένα παγκάκι και λιποθύμησε, προφανώς έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Εκεί, φέρεται να την εντόπισε ο κατηγορούμενος που αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της προχώρησε σε αλλεπάλληλους βιασμούς σε βάρος της 37χρονης μητέρας, οι οποίοι και κόστισαν – σύμφωνα με την Εισαγγελέα – τη ζωή της, αφού προκαλέσαν τον βίαιο θάνατό της.

Δείτε φωτογραφίες

 ΝΟΣΟΚΟΜΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΑ

«Η Σότερ βρέθηκε ημίγυμνη σε ένα παγκάκι τα ξημερώματα από έναν περαστικό. Ήταν ήδη νεκρή», δήλωσε αρχικά η Εισαγγελέας της υπόθεσης. Από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν προέκυψε ότι είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο ή να έχει στραγγαλιστεί, με την αιτία θανάτου τελικά να αποδίδεται στους συνεχόμενους και τρομερής έντασης βιασμούς που δέχτηκε.

Ήταν μικροκαμωμένη

Σύμφωνα με τους οικείους της, η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη ψυχολογικά και συναισθηματικά και είχε εξάρτηση τόσο από το αλκοόλ όσο και από τα ναρκωτικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα μικροκαμωμένη, με ύψος κάτω του 1,60 και με βάρος που δεν ξεπερνούσε τα 45 κιλά.


Από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, φαίνεται ο δράστης την ώρα που επιδίδεται σε στοματική διείσδυση στην άτυχη γυναίκα. Το γεγονός ότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια της δίκης, είναι αναίσθητη σημαίνει ότι δεν έδωσε συναίνεση για να προχωρήσει ο κατηγορούμενος στην πράξη αυτή, οπότε το γεγονός αυτό στοιχειοθετεί κατηγορία του βιασμού.


Σε άλλα βίντεο, φαίνονται οι τελευταίες στιγμές της 37χρονης μητέρας λίγη ώρα πριν πέσει αναίσθητη. Μάλιστα, σε ένα από αυτά φαίνεται να είναι χαρούμενη και να χορεύει μπροστά στη βιτρίνα ενός καταστήματος έχοντας για παρέας δύο γυναίκες και έναν άνδρα.


«Είχε κάνει χρήση ουσιών», κατέθεσαν οι φίλοι της και συμπλήρωσαν: «Η ποσότητα που κατανάλωσε δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να της προκαλέσει τον θάνατο».


Ο κατηγορούμενος δεν προχώρησε σε καμία δήλωση. Αρκέστηκε να δηλώσει στην αρχή της δίκης ότι είναι αθώος τόσο για την κατηγορία του βιασμού όσο και γι’ αυτή της ανθρωποκτονίας.


Η δίκη συνεχίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου